嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今個月29號會過尼HK...

今個月29號會過尼HK...

有冇人可以借宿呢??
覺得好的就按一下感謝吧~~

有人借都咪濟la ,好危險架

引用:
原帖由 Sherman 於 2012-3-24 22:47 發表   
  }1 G( _3 L7 d7 n/ m% h3 x有人借都咪濟la ,好危險架
0 @0 ?+ l& }% c- W6 p) L6 K2 t0 J

, s( r: k; c, z! D- u6 Y* D點解a?????

呢度最近多左心懷不軌的人,小心d 喇 :@

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-3-25 19:04 發表   
6 X1 C" m8 V8 ^9 m% N" O6 i呢度最近多左心懷不軌的人,小心d 喇 :@
* o9 a* l' F) N5 b
1 J- I# C- t, Q7 B4 c7 p哦.多謝提醒....

借比陌生人咪一樣危險,問題係點解要借呢

引用:
原帖由 大當家 於 2012-3-26 15:28 發表   
4 k' ]- ?8 R$ P& v# Y( E7 ^: I- c借比陌生人咪一樣危險,問題係點解要借呢
% g0 `2 E9 u, [4 M& R7 Q0 W+ w# E' b# R( t# Q( A6 q. n
純粹up下..有人借我都唔會住..你放心la...

咁你就唔好開個post,如果真係有人肯借,你同佢講up下ja,玩咩?

引用:
原帖由 大當家 於 2012-3-26 19:11 發表   
) I( \1 X$ |8 K# E+ S7 A咁你就唔好開個post,如果真係有人肯借,你同佢講up下ja,玩咩?
/ q/ j1 e. L- O  f2 ^" O

9 V& i3 t5 D# ?' ^) i% o& T& b係a..玩a...好唔好玩???

Good,enjoy your shelf.

引用:
原帖由 大當家 於 2012-3-26 19:37 發表   5 V3 K5 _. D* v- V: B, X5 G, |
Good,enjoy your shelf.
# ~. B5 u% F5 r  ^& X$ r- Q 6 _+ b, }' |; v/ G' q' ~
hahaa,thx,尼度真係多無聊人.

Include you.

引用:
原帖由 大當家 於 2012-3-26 19:58 發表   9 ?, \! b3 U: I  c) y+ y
Include you.
; K2 \6 p2 S3 Q1 O
0 T: [" t. d8 t4 j" j你又知ge??唔無聊都唔上尼la..就係想搵你尼種攝時間..

你唔好來,留返係大6啦或者返火星 ,果度多你呢類人,適合你多D。

引用:
原帖由 大當家 於 2012-3-26 20:24 發表   # O, T0 s8 W$ H/ o3 b1 `
你唔好來,留返係大6啦或者返火星 ,果度多你呢類人,適合你多D。
$ m, r, Y3 [, D/ \' I
3 q7 Z: X5 O8 Whahaa,你地新特首上任wo~好快就變成大陸咁..我hk尼當番大陸咋.

真係唔怪得比香港人叫蝗蟲,厚顏無恥果然係强國人民專利

引用:
原帖由 大當家 於 2012-3-26 21:01 發表   5 e. ?. _1 O; q! ~: ?) f
真係唔怪得比香港人叫蝗蟲,厚顏無恥果然係强國人民專利
6 y' X9 e/ ~: p, L+ w* A) T' T0 w, @: @( e
hahaaa..你講d笑話真係好笑..