嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

原來澳門都有CD

原來澳門都有CD

唔尼都唔知.
覺得好的就按一下感謝吧~~

你系???我系氹仔啊,有么msn

有, 不過很少, 而我在台灣讀書....

你好~歡迎你~

安 你好歡迎

大家好....................

要發30帖真係好漫長

好易30嫁咋, 加油!!

全世界任何一個國家,除左新加玻外都有不少CD.

新加玻冇咩???點解?

好像是當地男生禁易服.....

但係女生可以著褲??好唔公平..

回復 4# wawa520 的帖子

澳门噶?

你未最靚哥個囉~~~~我記得架

引用:
原帖由 小山丘 於 2012-3-20 01:48 發表   
! S, L& F1 P9 A2 j+ J+ I7 o4 p你未最靚哥個囉~~~~我記得架
; f' ~3 {- M' k% K6 I  k, \* h
0 i4 |1 S$ `0 c你又知我係咩樣???我冇post過相.

引用:
原帖由 kylie 於 2012-3-20 05:02 發表   3 A3 @9 Y7 {. B1 O6 B
9 f4 Z# Y1 ~. I4 _# l
0 B- v: b( X8 Z/ x
你又知我係咩樣???我冇post過相.
# t0 [! r2 F! \9 i% u' |
如果之前的kylie的話,超靚,吾通我估錯左?

引用:
原帖由 小山丘 於 2012-3-20 07:19 發表   ! h6 b6 m5 K8 ~( Q
! I( m! c# ~3 v& v) a1 I/ H6 {( a
如果之前的kylie的話,超靚,吾通我估錯左?
8 s- i5 O& N8 k3 l) z: C2 a8 ]* O& g- C' u5 Z
之前又有人叫kylie??咁可能你認錯人la..我好醜.

引用:
原帖由 kylie 於 2012-3-20 12:38 發表   
5 {: S- `' ?' ^. |- u; U8 p4 n
! S+ P3 C* p5 V  ~* ~
1 Z- m" C* F, k( j, g5 ^( a之前又有人叫kylie??咁可能你認錯人la..我好醜.
3 |1 r1 k9 R" j7 s* m
可能你吾識化妝姐,比心機

Hi!  我都係澳門CD!

引用:
原帖由 小山丘 於 2012-3-20 14:08 發表   
9 p' _& R5 s7 h9 e8 M! @2 ^  H9 D6 e
1 X7 y: s' M. \, V  B可能你吾識化妝姐,比心機
6 ~) a8 w" t/ T) y, U# j/ g7 s

/ ~) X; `  ?5 g. Q7 a' g$ I( \唔係,天生樣衰.