嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

好想買校服

去左幾間校服鋪...都唔買女生校服給我...心灰意冷
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想要咩校服
. r( F8 ?% C( K: v; W9 G/ }我都好鍾意校服誘惑

問題係你想買邊間既校服先? 上智果d就要學生證先買到ga bor
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

你去邊買?7 A0 U& B$ ]: ?9 J: V5 v9 C: t5 ^7 n
我真係未試過俾人拒買
3 \# ?; U- [* V: q5 F7 a上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証
2 x% I$ r$ z2 s+ D8 C高年級就冇

我想買元朗鄉議局中學冬季校服...一見我係男仔就話冇....幾間都係咁...

我都係,請問大家有那裡買會無給人距絕

我去過灣仔同九龍城買,完全冇問題

= ="我家呼近有一間小小的店舖,是賣校服, " a' F  g+ r3 Q* x& x
計劃已經諗定哂,但只差我無膽買= ='

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 11:02 發表
' \2 p0 H0 a/ I* {$ R4 S0 a  m= ="我家呼近有一間小小的店舖,是賣校服, 5 O- m$ Z2 D& U3 Q
計劃已經諗定哂,但只差我無膽買= ='
# b# c0 u1 H. z0 `$ `3 b5 a
4 ?& R, W0 b  r- |/ Z- s1 |
我想知道o係邊度?可唔可以講o黎聽聽?

引用:
原帖由 emm0877 於 2008-1-22 14:38 發表
4 e* z* X8 [" o  m8 y9 T+ v7 V# A: g$ N3 D5 X8 u0 x; Y- [
9 V8 W/ f0 n( Y
我想知道o係邊度?可唔可以講o黎聽聽?
8 a& {9 j4 L1 N8 G0 @

2 t. m. a. S/ ?: M柴灣個邊,你係咪住柴灣?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表
' O( ~. z2 Z$ I, ~2 E9 u1 n: C1 R6 {* h2 _& G0 j

$ V) c; |2 Q; v柴灣個邊,你係咪住柴灣?
4 T; j, |0 g4 j* V% |* N
% H9 U# Z% X: k, ?; |
唔係,不過我想問o下間舖頭有邊幾間o既校服賣?

樓主的心情我很了解, 當年也是硬著頭皮去買...0 J9 ?! u; ?# Z! w% @

# O3 Y# K; K6 R
引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-18 19:13 發表
# _* V: j' w# z1 a4 ~6 \& u你去邊買?
6 b" ~% P! F- X6 y% V( e我真係未試過俾人拒買
! m  A3 F: k! @* Z" Y8 r上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証
3 ]4 r5 I1 v9 K2 y/ k高年級就冇
" k1 m6 g# d6 V+ c' I$ J! Z3 [% V$ t* _
有嗎? 我都知要學生證才能買, 本來在網上找到人代買, 誰知給了錢卻找不到人. 可恨!
, d0 c6 e4 K4 ?4 b3 H  @  _' Z- v, `9 q, M4 N
我想買上智的冬季校服, 但找不到門路, 可以告知嗎?

回復 12# 的帖子

只有夏季 , 低年級版本

冬季有分高低級嗎? 不是夏季才分?

回復 14# 的帖子

我說我知道的那間8 M  ]6 R0 J1 w7 [0 o- \
只有夏季, N  F3 s# B. [- ]
只有夏季  u4 G9 F- r+ F& Q2 B# w0 Z. g% m
只有夏季$ t1 V9 M1 V  l
只有夏季6 k. P2 h) V2 ?% ^

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-18 19:13 發表
4 s  c* G' K- f/ U5 ]6 x9 E你去邊買?4 j: w: a7 O/ [; r9 P1 ^# k
我真係未試過俾人拒買
1 f8 [6 n6 b0 r. \6 e' z. N上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証
5 N/ F9 n; n: A高年級就冇
# h2 z2 _  @( V- _' A
% i4 I5 _5 s! x
& N# t, |$ k  H  P係咪講緊荔枝角道間歐美?

引用:
原帖由 KR7723 於 2008-2-3 00:43 發表
8 p% h1 a2 D/ _) X
5 D, c6 |$ j" d/ D
! w: R* j3 z; [3 N7 d9 p- m
0 v3 a, s8 g! Y  H8 e! @+ b係咪講緊荔枝角道間歐美?
3 z, ~  V6 Z! u. Q, M

( _- [1 d9 W" v0 v應該係,我有次經過都見到有

我從前買都藉口說幫妹妹買, 不過尺寸就會說細一點點, 免得被懷疑.2 t6 S6 v5 |) U' i7 u8 P
但也試過被人質問之後拒絕賣給我. 可能是怕出事會影響商譽吧?) N! t! [/ u! ?( w. A7 R0 Y
! o) P$ _" w" H" w$ @. m
因為失敗了幾次之後的確覺得很灰心失望. 遲點有機會希望和大家分享一下.% g2 n* a8 Z/ j: d
後來我都會在網上找人代買. 但收得較貴. 現在我想找也不太知道怎找(yahoo拍賣關了)5 W9 i4 w9 e3 O; t; _$ g
所以現在都沒有再入新貨了. 忍得一時得一時.
4 u; w0 |) S  K) }5 j6 I始終我不像某些版友勇敢, 我被家人朋友知道我真的不知道會怎樣.

引用:
原帖由 powchan 於 2008-1-20 21:18 發表
. m) l2 ~+ r7 O6 B$ o$ _我想買元朗鄉議局中學冬季校服...一見我係男仔就話冇....幾間都係咁...
' D0 g* b; T' V* M試下先單單買tie,之後買上衫,最後買灰色百摺裙
& R1 J: S$ G# k! N/ |咁咪冇咁易察覺囉