即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

hello, 我係玲玲ar, 請多多指教~~

hello, 我係玲玲ar, 請多多指教~~

估唔到LingLing 個名居然冇姐妹register, 真係開心la

大家好, 初黎報到, 由中學時第1次膽粗粗去買絲襪, 高跟, 裙仔 (第1次買, 我記得條裙係紫色, 依家諗起都覺得幾leung ), 轉下眼就十幾年la.....

無意中發現左呢度, 記得得閑多d同小妹交流下吹下水wor
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
十幾年@@ 中學, 你今年幾大呢 xDDD

anyway , welcome :D

hihi

我都買咗女仔嘢拾幾年, 意外發現呢到, 玩開乜呢, 姐姐
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-1-19 15:53 發表   
hihi

heel 姐,我覺得人地可能細你少少wo XD

歡迎妳!我是婷婷。多多指教!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-1-19 15:48 發表   
十幾年@@ 中學, 你今年幾大呢 xDDD

anyway , welcome :D
仲乜踢爆人地ga.....

好在我個樣夠後生

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-1-19 15:57 發表   

仲乜踢爆人地ga.....

好在我個樣夠後生
有冇相睇下XDD

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-1-19 15:53 發表   
hihi

hello 妹妹

開頭都係絲襪, 高跟鞋, 無謂哂左我對40寸長腿嘛....

不過依家都冇咩著重, 只係希望扮靚d.... (化妝係近1,2年先try, 技術仲係好水水... )

40吋長腿 @O@ 咁你total幾高

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-1-19 15:55 發表   
歡迎妳!我是婷婷。多多指教!  
婷婷你好, 幅相你你黎ga?? 真係好佩服你咁有勇氣, 我就真係唔敢post 相......

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-1-19 16:05 發表   

婷婷你好, 幅相你你黎ga?? 真係好佩服你咁有勇氣, 我就真係唔敢post 相......
玲玲妳好 幅相是我呀!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-1-19 16:02 發表   
有冇相睇下XDD
小妹冇呢個膽量, 亦無謂獻醜la~~
引用:
原帖由 Sherman 於 2011-1-19 16:04 發表   
40吋長腿 @O@ 咁你total幾高
我有6尺高, 希望大家對我好...

不過買衫買鞋都好難, 好彩依家有網拍, 以前想搵對fit 既高跟鞋真係搵幾耐, 我又細膽每次都要行好耐先敢問, 問完成日睇人面色....

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-1-19 16:09 發表   

玲玲妳好 幅相是我呀!
姐姐咁夠膽露面, 莫非身邊人都知道姐姐身份??

我就同大部分人一樣, 都要收收埋埋, gf應該知知地, 不過佢炸唔知, 我都唔敢刺激佢la....

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-1-19 16:16 發表   

姐姐咁夠膽露面, 莫非身邊人都知道姐姐身份??

我就同大部分人一樣, 都要收收埋埋, gf應該知知地, 不過佢炸唔知, 我都唔敢刺激佢la....
我有些朋友知道了!愛人也知道了!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-1-19 16:21 發表   

我有些朋友知道了!愛人也知道了!  
能夠搵到情投意合既另一半, 又唔駛收收埋埋, 姐姐真係幸福

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-1-19 16:03 發表   

hello 妹妹

開頭都係絲襪, 高跟鞋, 無謂哂左我對40寸長腿嘛....

不過依家都冇咩著重, 只係希望扮靚d.... (化妝係近1,2年先try, 技術仲係好水水... )
我就越搞越多嘢, 化妝玩咗 7 個月到, 都係亂嚟
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-1-19 16:30 發表   

我就越搞越多嘢, 化妝玩咗 7 個月到, 都係亂嚟
大家咁話la, 睇黎我地d經驗幾接近 XDDD

化妝其實真係想試多d, 見d專業化妝出黎d效果好到呢

不過買齊哂裝備都幾大投資,而且間屋愈來愈多女人野好怕俾屋企人發覺.....

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-1-19 16:35 發表   
腳幾大size, 6 呎係幾高喎
我的近照
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=18673
舊照, 指教指教
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=18572&extra=page%3D4
買鞋要44,45, 所以出去買, 就算唔講自己著, d sales 都知la, 以前試過好多次白眼完都係買唔到...

依家有internet 買野方便左, 不過好多時對鞋搞到咁大隻, 搞到鞋型都變埋, 著出黎已經唔係o個件事....

姐姐d相我唔夠權限睇唔到....

多多指教

我6尺差1寸  又大份, 喺香港好難買到衫
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD