嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人穿過絲襪洗澡過嗎??

著泳衣洗就試得多

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都試過,個感覺好似被擁抱住咁。好正

樓主,依D野我曾經試過,冇話著住絲襪去沖涼,
8 U' i: N6 U" z- M( D/ f+ y, v3 _& @( C; a$ R7 E/ B
就連著埋絲襪高跟鞋去沖涼都試過,愈沖愈HIGH1 ^# t0 @( j2 P0 v' R- q* _; j5 D1 W
) \- k$ y1 V" S" ]
因為你條野會好自然扯得好硬,會好想射0 t* [8 D; s& K6 O8 m0 X* |+ B  h0 Y+ T
8 B0 v) ~! V5 A/ @
不過就算有冇著埋絲襪高跟鞋去沖涼都好,本人兩種都試過
8 o  Q. J4 w8 }1 g0 S2 Z1 L1 J- y# A  f
為左尋求刺激快感,會試好多方式得到,! w5 |2 `' K0 d4 f9 q' u

& O1 ]% v; o  w4 Q) a- {本人亦試過其中另一種刺激快感,就係將自己既愛液射落尖頭高跟鞋裡
! N) p  X! K6 \2 \7 S2 i5 O9 z; R) N4 }4 m1 F$ m
然後連同絲襪再著番,再由自己愛液係你高跟鞋裡醞釀0 C% o) D6 W4 t/ i
0 m) @4 t, U" e1 O
至於射落絲襪會唔會洗,我會選擇唔會洗,即丟棄
; ~4 g$ Z7 A* G8 P9 r+ ?# W
  X* t( G0 }7 n因為我買既時候會買一大堆番黎,唔只一對兩對
' D( S+ ?% S' S# x* n; M1 n9 h2 e

滿爽的,服貼感不一樣...

洗過的絲襪就不滑順了!注意唷!

乾身比較舒服,濕了怪怪的

很舒服,但很難乾

經常,仲要著齊內外全套沖涼濕晒

I have try it before!!!!

未試過 對襪濕左稔住對腳唔會好唔舒服咩?

Post 開薯絲襪洗澡圖,著絲襪係沙灘玩圖....# |9 P# C% [* ^. F
6 \  Q* n9 _, C+ O1 C
係一件好爽既事。我去東莞出差時,幾乎每次都會穿絲襪洗澡。
- |- c; m: }0 U+ `7 l9 k2 T& O7 w4 a* n& q- ~+ m( [
那次去美國出差,一個人係酒店,直頭穿絲襪浸浴,好舒服。0 I+ r( ]- v# J/ ~3 e: n7 ]

# j: G' H0 A+ Z8 Y; a) s1 e[ 本帖最後由 陳真 於 2024-5-9 16:41 編輯 ]

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-9 16:39 發表   
- b/ R, M; `' Z$ X* p8 TPost 開薯絲襪洗澡圖,著絲襪係沙灘玩圖....* W* M$ ^5 _$ ~( E
7 n6 {# M( B* T7 J$ C; l: x3 I
係一件好爽既事。我去東莞出差時,幾乎每次都會穿絲襪洗澡。6 ^1 \! j" u- L1 t

- i3 l1 ^, S# T那次去美國出差,一個人係酒店,直頭穿絲襪浸浴,好舒服。
# m8 q" P  C% g' ~! }
我會一面浸浴、一面打飛機,射完可以順便洗埋對絲襪 1 o' g" M) W, `" K3 t

1 a5 `( k0 I4 y0 o" T$ j0 ]) W$ W, l我著絲襪喺泳池游水就試過幾次,但未試過著住絲襪喺沙灘行,如果要著住絲襪喺沙灘行,要著對厚啲的肉絲先得,唔係會一行落沙灘就勾爛

回復 92# wky 的帖子

師兄都好鍾意著肉絲,會唔會試下黑絲或者其他色?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-6-11 14:41 發表   % B1 {" A/ O8 J' N4 j3 s, t! Z
師兄都好鍾意著肉絲,會唔會試下黑絲或者其他色?
* Q4 [3 _$ y0 o. Y7 C  n% a. P8 h作為一個超級戀絲襪男,除咗肉絲,我當然都有買黑絲或者灰絲啦
$ \$ `7 E, t/ @8 U, F
- L3 U/ F: M& M# y薄的黑絲(20 den或以下),我十幾年前頭幾次上網買絲襪時買過幾對,係Aristoc啲5 den同10 den閃亮黑絲,但只係著過一對嚟打過幾次飛機,勾爛咗之後,印象中再冇著過薄黑絲。至於厚黑絲(30 den或以上),我其實都買咗唔少,視乎款式同厚度,我好多時冬天都會當男裝襪著喺長褲入面
; P0 ~+ A8 Q! s  M0 Y8 q$ G7 A, O# Y
! G4 A% A! [) [* V" v0 P我估你係想問我會唔會著短褲襯黑絲出街,雖然我唔怕畀人發現我著咗肉絲出街,但黑絲實在太覺眼,我喺香港仲係唔敢著出街 & Q1 a  d# `8 {  ?
" @9 X/ a& }& h) B# a3 z
7月我會同老婆去法國旅行,到時如果唔落雨,我應該會盡量每日都著肉絲出街,至於薄黑絲,如果係去小鎮的話我希望會試下

回復 94# wky 的帖子

我同師兄都好相似,都係好鍾意薄肉色絲襪,雖然我對黑絲鍾意程度麻麻,有時都想一試,但之前見過在觀塘和牛頭角見過有兩個阿叔著住黑絲,外面冇著褲,根本見到條底褲後,我就對黑絲有種厭惡,因為真係著得太核突了。。
" S6 ]0 V: R2 E8 {6 V) [: C$ t0 }7 Z: [1 ^
如果去到外國,應該都唔會擔心太多,歐洲人接觸程度過好多,真係著黑絲都唔會大驚小怪的。0 r3 ?; R( e! L" S. h

0 J; h' V/ G$ d$ g4 I8 i師兄依家平日仲有冇著肉絲襯短褲出街?

其實著住會黏住個人,唔舒服的

引用:
原帖由 wingwing@323 於 2024-6-11 16:16 發表   0 A4 M" n8 j" A( ?4 r$ B% S
其實著住會黏住個人,唔舒服的
4 M3 S: R$ _/ @/ u: f! O, [9 U& ?
8 l* w" {5 A. r
幾分鐘就乾啦...

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-6-11 15:41 發表   ! M9 d2 K8 V4 i; }$ r& X1 C. S
我同師兄都好相似,都係好鍾意薄肉色絲襪,雖然我對黑絲鍾意程度麻麻,有時都想一試,但之前見過在觀塘和牛頭角見過有兩個阿叔著住黑絲,外面冇著褲,根本見到條底褲後,我就對黑絲有種厭惡,因為真係著得太核突了。 ...
4 n5 k2 N- w( E8 l9 T# S
首先要睇皮膚情況而定,因為我有濕疹,返發嗰排一定唔可能著 ,著咗對腿一定超痕,情況只會更加嚴重 呢幾個月皮膚都麻麻,喺屋企有著下,但踏入夏天之後都未著過絲襪出街/ |/ \/ @: k" {1 A3 Z6 x  U5 B

/ i, ?! P" P5 R1 q其次係睇去邊區,雖然我唔太介意畀人發現我著咗絲襪,但如果去銅鑼灣、尖沙咀、旺角呢啲旺區,始終太多人,驚畀人影咗相擺上網或者討論區,所以去旺區嗰時就唔會著

回復 98# wky 的帖子

其實搽cream會唔會可以令皮膚好返d架?0 G: b( \5 O4 u9 ]8 |3 L
. f# |& z  N" C! c1 t  q/ @0 {
我見師兄都有著20d或以下的肉絲出街,其實會唔會都覺得著20d或15d的絲襪會特別容易俾人見到呢?有時唔知係角度的問題(由上向下望),定係色的問題,我著完就好明顯見到自己有著絲襪;但我著過10d之後,發覺係冇咁明顯,由其是d色比自己的膚色深一級之後,就更加隱形,出街d人都真係唔係太留意到。2 W- E- d7 c& g# \" ?

3 f7 J2 O* d  c9 Q: B1 }. |5 V4 p有時我都擔心著出街會俾人post上網,但我試過對住塊鏡影,當時係著8d,影相就真係睇唔出,但肉眼睇都會隱約見到對腳會比較平滑d。# F% I' d& u  @, w, c# S

4 ^6 [; g, |  `9 Q$ ]: s[ 本帖最後由 lcw23hk 於 2024-6-13 10:41 編輯 ]

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-6-13 10:37 發表   
8 ^: x1 J. o* V0 f其實搽cream會唔會可以令皮膚好返d架?" F8 R; p* v# f4 f# A- v
0 o  }$ K* U5 U8 m
我見師兄都有著20d或以下的肉絲出街,其實會唔會都覺得著20d或15d的絲襪會特別容易俾人見到呢?有時唔知係角度的問題(由上向下望),定係色的問題,我著完就好明顯見到自己 ...
) r$ O& L5 E; m$ |7 e我只可以同你講,我每日都最少搽3次潤膚膏,但要發作時係控制唔到。
2 w  R2 }1 R& X* w  ~5 l4 j, u, g# A* x, @) a9 ]
我其實只係著過1次20 den絲襪出街,就係下面呢對:5 z1 ?" Q8 N2 I1 X6 }3 l7 L
* h4 W1 p, y: F  ]3 g  |2 L5 ], R
https://www.calzedonia.com/hk/pr ... C062_Z_COL_COLL=009