嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次去昌記買校服的感受

引用:
原帖由 cxyx 於 2010-11-20 00:22 發表   * R- G& d3 l  z3 w; o) b
i have bad experience when asking the same thing....
2 L* \- O. P) M. ]4 H1 f- Z呀!! 師姐講黎聽下得嗎?
, q3 i0 T8 c' K! D1 d! O
  W6 Y- S) |% h  I! T9 i, h5 `. `, q我好八卦的

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 19# CompactDisc 的帖子

等你POST埋先訓-.-
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

好呀~ 等你D 相呀!

我宜家去沖涼, 試得黎, 影埋post埋, 我諗要成兩點幾鐘了...& g& _0 |2 N1 I  K2 k: d& W

5 k1 y: f# M# J7 p. v4 }不過今晚內一定會post相的

我已影了相啦, d 相 post 了在"自拍區", 個名叫"新衫(新法校服)", 有興趣可以去睇睇吧, Thanks

有關帖子) \2 e$ o0 I6 l' B
「笑貧不笑娼」是事實1 S. a/ }9 b/ l" B0 b! v# P6 [7 ~
有種去娼妓就得要帶多一些銀兩9 X" }/ y8 p# |& p
不過話得忠……娼妓貨並不乎效方標準,平價行貨請到tim仔取

個老闆娘恨不得妳買多幾套tim呀~

恭喜呀!樓主3 A: U& e2 J) T
我買左之後都會勁興奮, 想急急腳拎番屋企試

引用:
原帖由 alexander 於 2010-11-21 21:54 發表   1 P0 ~1 j, }. Q! F$ M
恭喜呀!樓主- g! ?6 \8 R+ e
我買左之後都會勁興奮, 想急急腳拎番屋企試
' q% \3 e. X% G% h; e. u9 [
謝謝妳呀
+ Q! {! x2 ?' ]/ w# V9 X
' W& Z% d, [+ A% T係呀, 好興奮的

昨晚第一次去昌記買校服的感受,就與Compact Disc妹感覺相同! 但因我只鍾情新法校服,所以成功買了一套便走了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-12-3 15:17 發表   ( }) A  j- I. `: \# I; \3 I
昨晚第一次去昌記買校服的感受,就與Compact Disc妹感覺相同! 但因我只鍾情新法校服,所以成功買了一套便走了!
/ g$ z& z: Z1 I" F% y2 S, n# a/ n哈哈...正呀....好開心Ceci又去買左新法校服呀, 直得慶祝呀~ Yeah~~

有朋友知道昌記的營業時間嗎?

引用:
原帖由 darkmage 於 2010-12-6 15:08 發表   ( E" y0 H% }" h/ u* M3 a9 G
有朋友知道昌記的營業時間嗎?
/ f9 p( Y% n, S! U" ^0 @% l3 r
一般朝十晚七……但有時睇奬門人晚十都未走……所以無一定

引用:
原帖由 uniformx 於 2010-12-6 16:54 發表   5 G. |  s) G' e+ Z" ]( Q
* c8 _9 I" J  q
一般朝十晚七……但有時睇奬門人晚十都未走……所以無一定
. g- ]* L; Q4 u, i+ c  C( g

9 I) N' x2 Y5 Q. C. {THX~ 由於位置較偏遠, 所以問定先去費事山長水遠白行一遍啦~ 7時...都幾早呢....

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-3 23:05 發表   , v- z% z% G, R- E7 w0 H" E; ]4 L0 S
  C. F) R+ I* e3 d' g/ G
哈哈...正呀....好開心Ceci又去買左新法校服呀, 直得慶祝呀~ Yeah~~
* v9 _% E6 U. u5 \

2 ?: H1 J8 V' K+ g8 `& C3 D6 Q. L& i5 D2 L
: Y& W7 q) |9 [9 {2 z
( ^& K% i9 b; s, a6 C
我都想買你個兩件,姐姐~

十幾年前我朋友帶我去買新法,聖家,聖道
3 H1 j& |+ m& c" \佢地都冇問題, }4 t' {5 t1 ]2 b0 R
不過之後到而家冇去LU; i; x8 T# |9 X
遲D我會去買番我讀高中個間同華德中) `5 p& B7 B9 H2 \4 X7 I* u
跟住睇下有邊間特別D
- [; o9 w$ b+ Z% Y- a" O+ E留待再下一次買

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-5-19 17:55 發表   3 G. X0 g7 F, h/ ?
十幾年前我朋友帶我去買新法,聖家,聖道( x" m5 q7 W2 R  r9 q
佢地都冇問題
% h( v0 v$ {( @3 [) g不過之後到而家冇去LU
& n# @, G4 ?+ P6 E, M. G7 u遲D我會去買番我讀高中個間同華德中) l& ~; I, E8 n: m" V! [1 ]
跟住睇下有邊間特別D
" r& C$ _" P5 p留待再下一次買
. [% _- N# M- u; L# \5 c如果就到時間,去添記買ccvc好過
- @+ {  _1 _+ ^, d昌記貨差好遠 XD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

品質真是較劣,但是勝在貨多,啱身,唔駛等。有時教練等好耐,日日則快。
我愛女生,要做女生,女同女生。

This is the kinda thread I like( `1 h2 K* Q& s
有用的資料
, ^$ M2 p) e, Q5 K% }& R真實的分享

引用:
原帖由 Rachel 於 2011-5-21 22:33 發表   
* i$ y) A3 m& C9 U$ e, `
+ s2 P- b; W+ \, F如果就到時間,去添記買ccvc好過
0 H" l  W0 p4 j+ f昌記貨差好遠 XD
, j* J# y6 b' ?8 U+ i+ Q- M6 V6 H( r( M5 i
有幾個問題8 f# g9 `2 E% q6 M4 t* {
邊間添記?3 N+ b$ ~$ r) B5 B: l
有冇地址?6 t; R! x2 o. T
幾錢套?
7 b- W/ j8 o3 x$ a3 I有冇大碼(最好42以上,如果唔係著唔到,又要儲)?