嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意漆皮?

有冇人鐘意漆皮?

我偷拍我女朋友
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
( ^% ?3 M; V3 {" }: W% T/ u$ ~7 z' p4 b1 T7 l- ]
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?3 o7 ]: r1 w. ^/ {! w; i5 l% L; M3 k
  K! j' g& ~) Y: J7 g
而又點解會令轉身既

我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?

我鐘意漆皮鞋~
美腿天使

我幾鍾意漆皮鞋. n# e" `$ L. Y) W+ S4 F9 I' L, a
但漆皮襪都係第一次見

鞋 我比教中意 襪 就會好熱

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表
) ~: L, n- R  x/ O- D& c3 A鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚) L8 {3 K9 x( V& z$ l9 M& A
4 k# r4 \& |6 B3 Z& \( ~
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?# F. @8 n: Y/ U8 r0 M
) n1 k( J% z; d* H# G" U: u$ h  t
而又點解會令轉身既
' u* N4 Z# N* F$ f! F
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影
- N! U) M$ O3 G3 k2 O, f  P7 F# k* E$ Z# q5 P- A) d
我硬食咗好多鞭先有呢張相架
: X5 F1 T- U+ B$ t. H" L3 R( n: c3 }& c0 S/ f

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2008-6-15 22:15 發表 " u0 c$ F/ [8 s3 r- R0 |  F
我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?
$ z* }; G6 ]+ ]+ a& |! n9 f1 K
其實是襪 , 好焗 , 佢除出嚟嗰陣成腳汗 ......

我鍾意 漆皮鞋 特別是上學用的

唔多鍾意,我覺得都唔係咁靚

引用:
原帖由 angel 於 2008-6-15 22:35 發表
0 F2 q# k& }# M+ h我鐘意漆皮鞋~
# Y8 {. a& q; r1 ^7 [! E4 D9 q2 `
7 A( m( l/ C; u% ?9 X' H
, q8 |7 ~8 Y! L
# h% Q. k, r5 s4 ~me2

我鐘意漆皮

鐘意呀∼∼∼∼

会唔会好热嘎????

就咁睇....應該唔透氣....夏天會好焗咁喎

好似好緊咁!
/ s- }, O8 f/ M4 Q全果係全身包住肯定會熱死

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表
4 g9 ]6 h; t! B* |. L0 Q+ F. k鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
+ n$ T$ r3 z# W
3 Y1 N- T8 [8 P. O7 Z" b你女朋友做咩會咁著既?同你玩?+ c! ?3 \4 Q6 |  f0 {" g; I
  U' l; \# w+ [5 Q
而又點解會令轉身既
, \& T/ F) G# g8 {9 I: N

2 N8 i& W% K; G反光同緊身簡直冇得頂呀!! . K3 T- B0 l  j# p! w4 O
" M& h  e0 }( Q5 q# P: N) c
引用:
原帖由 cloudos 於 2008-6-17 19:19 發表
% _& J2 B0 H' m2 c; e. t* c# S4 r8 d
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影% ~% ~: T0 y+ x! m

0 D) C& I& q9 z) E1 z我硬食咗好多鞭先有呢張相架
) p6 W$ J  j, |: S: o; y, `# @. ^- O' D  f0 f6 O7 y
樓主真開心,同女玩女皇遊戲.. 

我好中意架!!!!!!
2 S5 s* x3 B6 Q, V9 I: e  U! \你女朋友對legging都幾ok wo~

哇..似乎很漂亮哦..改天我也來試試..