嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Uniqlo 女裝褲 fitting

Uniqlo 女裝褲 fitting

昨天去咗尖沙咀海港城 uniqlo, 試咗幾條女裝褲, 比大家參巧吓.2 c% s/ K2 A7 o4 a  J+ n" m+ K

% `' B& k# Q+ D) r; z1 D我 31-32 腰, 竟然 Legging 著到 27-28, Jeans 著到 28-29.5 Q! d9 R; i5 L

9 }/ a4 G+ S" Y5 U( z5 `( ZJeans 我試咗最窄嘅 skinny 款, 29' 腰有啲鬆, 褲腳就好貼好靚, 28' 就腰啱啱好, 但褲腳有點太貼.
3 U3 e0 `- {6 }% q& R5 Z) L* r+ K0 d3 x7 ?4 Q# i
估計因為低腰, 條褲頭係fit盤骨, 所以著到.
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相post上黎睇睇

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-9-6 16:48 發表   
2 q; y$ F) y; N, |+ X有冇相post上黎睇睇
6 U7 P  h! F4 O" G# M! M; @4 f# q) E& @1 c: E# L' b$ s1 I7 v# `
無買嘢, 試完玩夠就散水
# [& H1 M. r: A& L# p5 P3 M. z都係普通貼身牛仔褲, 諗住襯boots玩吓.- v$ ~( R+ T( O$ X# [

6 {7 O, s+ z# w3 o吖, 試吓下次係fitting room影吓先
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

咁我想問問你去fit之前有冇staff check你D野?

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-9-6 21:10 發表   
$ k+ X8 w1 M/ J' b7 O" r咁我想問問你去fit之前有冇staff check你D野?
. [4 [3 V) s+ L+ v6 p

4 {  S! Z2 K% L; ^/ r6 M2 w我試牛仔褲同legging, 佢淨係哨吓幾多件咋, 2件就幫你卦個 2 號牌囉,
7 g* D5 d' x. l$ D$ ]( }' @  p8 J. f如果攞條花裙, 就唔知會點喇, 無嘢啩

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-6 21:18 發表   
. b2 F  q8 v; `1 K5 y9 ^( V1 Q, {3 y$ a( x

9 l' L" s; o" B8 O0 E" {& y" \* R1 s我試牛仔褲同legging, 佢淨係哨吓幾多件咋, 2件就幫你卦個 2 號牌囉,
0 z* j6 l$ z( B( a" v/ w如果攞條花裙, 就唔知會點喇, 無嘢啩
. K. e/ \. x5 ?% G3 l2 U3 B5 r3 |2 C1 t, Y7 O& G2 B1 l
我先前去過H&M試一條牛仔褲,一條半折裙同一條連身裙,咁個女sales就話女裝你都試?我就話係呀,雖然最後都試到,不過就有小小尷尬

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-9-6 21:23 發表   # g" C. X% A$ k' }- ^: H

8 w! P3 H$ {1 l) N
) ~4 X6 x' `9 h9 E) d8 i9 X我先前去過H&M試一條牛仔褲,一條半折裙同一條連身裙,咁個女sales就話女裝你都試?我就話係呀,雖然最後都試到,不過就有小小尷尬
9 l; q1 B  T2 H

. O: [( ~3 ~  {0 Vic, 買女裝真係撞彩

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-6 21:32 發表   
; G5 ?4 g/ w2 d" F: J) |" V4 Y) x& K. n# Y- p5 f
1 ], J( k: j& i0 L- a+ }: D
ic, 買女裝真係撞彩
& [" d+ ^$ H7 H. [9 l) m9 r0 s6 G: Q1 m
不過我本身大份嘛,所以好難買到衫

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-9-6 21:57 發表   
2 t7 u: a. k0 k1 m; D2 {6 Q7 R" p- J/ A; O7 Z! S( P
不過我本身大份嘛,所以好難買到衫
, m" r7 m. R" o. }) \! V2 p$ G$ f
3 s/ I+ a* v1 s! w% C依家 H&M 等等啲衫都幾大件, 因多咗好多美加番嚟啲 ABC 妹妹, 尤其暑假, 成街都係呢啲大大件嘅妹妹
, m# Q6 S  s  M4 ~8 b我有時都係中碼就OK.

回復 3# iamonheel 的帖子

Heel姐下次買埋番屋企影相la

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-9-6 22:28 發表   ) ]7 ?; A  x9 o- y5 r8 c
Heel姐下次買埋番屋企影相la
; q8 s" U4 ^7 `
" M8 M: E' O6 T5 F4 {3 Lhehe, 知道咗fitting嘅竅門, 就一於揾條靚嘅.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-6 22:21 發表   ) R& x8 m/ n3 }/ ?3 [3 u

% t* i% \! p/ |$ a5 y. Z2 ~
# K5 t' r# c  S' R$ D! `6 f+ _  p9 V4 J依家 H&M 等等啲衫都幾大件, 因多咗好多美加番嚟啲 ABC 妹妹, 尤其暑假, 成街都係呢啲大大件嘅妹妹4 s* R: x) P5 h8 k$ @' a
我有時都係中碼就OK.
* ?0 r; h8 j8 z) u/ n
2 G7 ?; O$ _# W, j$ H# m* ^( b
都係o既,不過D鞋始終都係冇大碼

感覺uniqlo 好像許多人wor
& [% d# S" H" F& G我只有去佐丹奴試買女裝外衣
! D1 q3 q: B; P* i# T) D5 K* C0 j還記得個女Sales 好記得我
  `4 {; H/ V* m( }9 E( L! U有時去到這間佐丹奴時, 個女Sales 仲話有新野wor/ u% e* J5 U! E9 K
來唔來試身

引用:
原帖由 jayshing 於 2010-9-8 13:09 發表   # k) k; H8 Q' n6 F& M1 G
感覺uniqlo 好像許多人wor 6 n. r7 F6 @# O$ @" _  @, w+ b# w
我只有去佐丹奴試買女裝外衣
; Q1 l  c! J4 x- s- r還記得個女Sales 好記得我
. o8 L& E$ F8 ^0 c有時去到這間佐丹奴時, 個女Sales 仲話有新野wor
! v; ?/ _8 E8 e5 V4 ?& E1 F來唔來試身
$ q- l1 v6 B: Q( ^0 @7 P6 J' N& J
" d8 G/ Z  \' Q" U5 {$ t+ c
佐丹奴仲多人, 不過一般晚飯 7-9pm 少人啲.

CWB 個間 uniqlo 咩時間都超多人
9 ]' k1 y+ B7 \, N可能要去你說個間

引用:
原帖由 jayshing 於 2010-9-8 16:29 發表   
1 T8 Y; ^4 I  ^, ?CWB 個間 uniqlo 咩時間都超多人 2 a: H! J  G; M! g/ D3 B2 x4 j( n
可能要去你說個間
4 e6 ?& \7 V8 }1 t/ n( u
: r6 f# [9 f5 R3 W' m0 K3 Mhi are you get my message?

係Uniqlo買女裝野絕對唔洗驚,因為冇人會留意你的,我試過買條女裝運動褲都冇人理,但我就唔敢買裙

回復 17# heyyahey 的帖子

咁唔知係邊間呢??9 c, c" o' U9 V" b; }+ @
其實我覺得tsuen wan果間應該OK, 唔係咁多人...(當然唔係繁忙時間啦!)

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-6 16:57 發表   . A1 E9 N: U  Y

3 {+ s( J# C" r4 d) F" [+ K' k& q* \1 `* v7 k$ J& M3 ?: h" u
無買嘢, 試完玩夠就散水
2 ?' P! Q" Z2 e! @% O$ u1 J) ~4 \都係普通貼身牛仔褲, 諗住襯boots玩吓.
; x8 y2 l' V4 k% y1 S$ S1 v2 o) M! z- S/ j5 j
吖, 試吓下次係fitting room影吓先
" [/ i6 K) E4 k
記得唔好開閃光燈,一閃呢,d閃光由遮布下面射出去,同埋fitting room 上面射向天花,咁就全世界d人都知你影相啦。4 s5 _/ W+ z) \4 L. T: G9 M
最怕係俾人以為偷怕咋!

引用:
原帖由 gourment 於 2010-9-9 21:03 發表   + n" m3 x/ w; ?6 Q! K& C
咁唔知係邊間呢??  n% s! ~  H( w
其實我覺得tsuen wan果間應該OK, 唔係咁多人...(當然唔係繁忙時間啦!)
5 ?; |! W* g+ e. R* s; o
屯門o果間下晝六七點同埋星期六日朝早都唔係好多人