嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Uniqlo 女裝褲 fitting

Uniqlo 女裝褲 fitting

昨天去咗尖沙咀海港城 uniqlo, 試咗幾條女裝褲, 比大家參巧吓.
, F$ Q4 s5 ?  M, R8 n$ B, M3 A  ~
我 31-32 腰, 竟然 Legging 著到 27-28, Jeans 著到 28-29.
+ {9 A  F- S% E$ o9 f
2 [1 o) p: A3 \$ O: DJeans 我試咗最窄嘅 skinny 款, 29' 腰有啲鬆, 褲腳就好貼好靚, 28' 就腰啱啱好, 但褲腳有點太貼.9 Y- Z( S4 `0 h3 j/ q8 M% D

& u# h4 j2 F! t) p/ R3 B) L9 L估計因為低腰, 條褲頭係fit盤骨, 所以著到.
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相post上黎睇睇

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-9-6 16:48 發表   % Y, P$ A. @9 W6 z, y6 Q1 k0 A
有冇相post上黎睇睇
4 s( E. T; G- J- m6 J' q' T3 k
9 _- b; {& }$ x% |' y* r. |* A& B
無買嘢, 試完玩夠就散水 & |2 Y* V3 }9 L6 ]3 G  ?
都係普通貼身牛仔褲, 諗住襯boots玩吓.( q( B4 g- u1 X7 ^6 J* B* ?
8 v& T; n% S  Q' h: O( z
吖, 試吓下次係fitting room影吓先
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

咁我想問問你去fit之前有冇staff check你D野?

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-9-6 21:10 發表   - X* [! p' v- L! v
咁我想問問你去fit之前有冇staff check你D野?
* c8 I2 \; j8 k+ n6 W9 X0 _( A1 q, R6 ~  ~; V0 j; P# Z, t
我試牛仔褲同legging, 佢淨係哨吓幾多件咋, 2件就幫你卦個 2 號牌囉,
. j4 T, @* e# M# `8 C7 @0 N如果攞條花裙, 就唔知會點喇, 無嘢啩

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-6 21:18 發表   0 n7 A; U; R$ ?) g
  L* U) S2 S  O! F! B# D; s' \$ d8 y

* p' k# ^9 B, S2 u! U我試牛仔褲同legging, 佢淨係哨吓幾多件咋, 2件就幫你卦個 2 號牌囉, ) y4 S7 b; T) j
如果攞條花裙, 就唔知會點喇, 無嘢啩
, G- Y# X7 b$ j6 o0 e. Y. D' e

) D' K: k5 p+ g; b7 I( k8 @我先前去過H&M試一條牛仔褲,一條半折裙同一條連身裙,咁個女sales就話女裝你都試?我就話係呀,雖然最後都試到,不過就有小小尷尬

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-9-6 21:23 發表   
3 D) S7 Y* C. Z1 X) Q" d* C+ D4 z6 j- T" Q) P8 c) @
7 }( E7 }4 N# U* ?+ D
我先前去過H&M試一條牛仔褲,一條半折裙同一條連身裙,咁個女sales就話女裝你都試?我就話係呀,雖然最後都試到,不過就有小小尷尬
; J: l' ?& J5 a. b5 z
# `. f) H& c' z2 n; S) m8 M$ K
ic, 買女裝真係撞彩

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-6 21:32 發表   
, Y4 ?0 r; P3 Y5 \2 p1 M
9 Y* u- V' b( d
  T$ ~5 M2 `. G: Bic, 買女裝真係撞彩
8 G0 N- `# C; [$ w! t( y8 ^- e

! r$ ?3 R4 i7 {% H) v, U不過我本身大份嘛,所以好難買到衫

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-9-6 21:57 發表   
3 q% x" h% {- |4 x1 O9 J7 `6 p; w( d* |& k: T/ I
不過我本身大份嘛,所以好難買到衫
7 y+ `8 G( ]% R2 m1 c4 c% z/ C

+ @' l- O+ ?( a4 y7 a依家 H&M 等等啲衫都幾大件, 因多咗好多美加番嚟啲 ABC 妹妹, 尤其暑假, 成街都係呢啲大大件嘅妹妹
! ?1 u7 M  A5 x5 H3 Q我有時都係中碼就OK.

回復 3# iamonheel 的帖子

Heel姐下次買埋番屋企影相la

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-9-6 22:28 發表   
4 @& ?$ v) R0 t* IHeel姐下次買埋番屋企影相la
+ q/ x. U. H% J, a! G: \& r  [
3 l0 C# R7 }0 K8 m0 T0 A
hehe, 知道咗fitting嘅竅門, 就一於揾條靚嘅.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-6 22:21 發表   
: Y; R4 L0 X) a% R  i9 N' W( u9 R  a! q% g$ Y' u
+ e* n1 d/ q% L# R
依家 H&M 等等啲衫都幾大件, 因多咗好多美加番嚟啲 ABC 妹妹, 尤其暑假, 成街都係呢啲大大件嘅妹妹) M2 `" R) \$ E/ h% ^
我有時都係中碼就OK.
/ D0 Q$ L* q- H9 ^! ?/ @- b3 p6 d. I/ d$ L9 h
都係o既,不過D鞋始終都係冇大碼

感覺uniqlo 好像許多人wor
, g2 B* \" {; z- ?# a我只有去佐丹奴試買女裝外衣
0 V+ n2 ~+ t+ P" \還記得個女Sales 好記得我
- I. p, U9 l. e) @4 W! q" h有時去到這間佐丹奴時, 個女Sales 仲話有新野wor& g6 q, y9 G7 X8 l8 o3 f
來唔來試身

引用:
原帖由 jayshing 於 2010-9-8 13:09 發表   
' b9 @% b' O1 R4 {4 f6 l感覺uniqlo 好像許多人wor
3 P+ |: y' C7 t4 i1 U我只有去佐丹奴試買女裝外衣
2 N9 L; a: \# I+ q! ~還記得個女Sales 好記得我
1 t: R" \; G: W有時去到這間佐丹奴時, 個女Sales 仲話有新野wor$ g4 _" I7 C* R7 `0 A  n3 q
來唔來試身
: M; e8 c+ B) c" @& j+ f% A7 O: k' m: J5 z, f1 k  `0 R6 U: M, F
佐丹奴仲多人, 不過一般晚飯 7-9pm 少人啲.

CWB 個間 uniqlo 咩時間都超多人
9 O0 X5 d" `& y可能要去你說個間

引用:
原帖由 jayshing 於 2010-9-8 16:29 發表   - b" w4 _6 @' L& K$ l$ f
CWB 個間 uniqlo 咩時間都超多人 4 B, T/ f9 n( F+ W* F$ b
可能要去你說個間
; I# Y- x  p6 }7 v+ x

+ B. \: K5 U% v/ F* _. X3 _  F( A  v: hhi are you get my message?

係Uniqlo買女裝野絕對唔洗驚,因為冇人會留意你的,我試過買條女裝運動褲都冇人理,但我就唔敢買裙

回復 17# heyyahey 的帖子

咁唔知係邊間呢??
/ {+ A2 O  x# Y. ^/ D) _5 M其實我覺得tsuen wan果間應該OK, 唔係咁多人...(當然唔係繁忙時間啦!)

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-6 16:57 發表   
4 S8 i2 v0 ^  v6 q. z& {$ A9 E; b5 d3 Z' m' }
* A) X0 x6 y. O  H  y* u
無買嘢, 試完玩夠就散水 0 {7 s* J9 h+ ]) x0 r' t
都係普通貼身牛仔褲, 諗住襯boots玩吓.$ p, s& r1 n4 [/ t
6 [0 b0 X. s2 j0 v- S  T. ?
吖, 試吓下次係fitting room影吓先
; W% y; }" Y/ b" p* w  C記得唔好開閃光燈,一閃呢,d閃光由遮布下面射出去,同埋fitting room 上面射向天花,咁就全世界d人都知你影相啦。
  ?# L9 o+ J( U最怕係俾人以為偷怕咋!

引用:
原帖由 gourment 於 2010-9-9 21:03 發表   5 W# i2 a0 o2 K
咁唔知係邊間呢??
# W$ J( X* m6 V5 V; {6 G1 U其實我覺得tsuen wan果間應該OK, 唔係咁多人...(當然唔係繁忙時間啦!)
1 x1 q* p1 v# L
屯門o果間下晝六七點同埋星期六日朝早都唔係好多人