嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

筲箕灣買的nubra

筲箕灣買的nubra

首先要多謝iamonheel 的分享, 見此帖->http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=15335&extra=page%3D14 a* ?8 o0 {* B* A# g1 W) g
見$30 個nubra 真係好平, 所以今日特登走去買個, 本來諗住買b cup 既, 但見佢都幾薄下, 所以買個a 先, 返到屋企試過, 都比想像中厚小小, 好過花園街果d, 但要真正谷胸相信都要買多個先夠, 俾d 相各位睇下先; I5 K8 }( u" A, |4 k

1 ?) Y! S9 a0 \+ u7 j" b包裝
- c4 C) u2 z* I7 H- L/ Z
* m2 S# b1 f1 }* |% e" F0 Y- H0 Z$ R0 N/ P! z
實物4 r6 w9 y- ^: D( B

( V7 H. h' T- f* ]$ [) ]& G* }. m* i0 y6 |; ]# g, d2 N
試戴5 E+ u( F4 I% b  @1 R1 K
$ G) \# R3 c3 D7 C: O5 J/ P
7 o) R. e3 l* t) F
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
薄版嗎?
# N# x" F" `  W. h2 t3 @因為nude bra有分薄同厚9 P  ^/ M! f# I( J4 }) ]9 o% b
厚的會比較適合cd9 t( j3 X4 G4 l! ?7 k
呢隻我未見過@@
- u1 Y0 W3 m7 m' q% ?0 u我賣開都係free bra; u; Z/ S) k5 M# i8 T& v
唔怪得之價錢有差異7 o; p! Y4 A1 c* V+ I) G! L
嚇得我

一個唔夠就兩個囉 , 再唔係就 mix and match, 唔同size 唔同 牌子 塌埋又得, 得咗
' }. v8 x# v' W/ L! Q& o8 Z呢啲係消耗品嚟, 會爛會斷扣, 買定 2-3 隻擺係屋企囉
/ _, ?$ o% M) f: q2 q. K8 z# n3 t5 N* _# S* o( k: j& h  w
想問吓黏性夠唔夠, 同中間個扣穩唔穩陣, 試過有啲會斷.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-8-28 10:35 發表   / T6 K7 a5 I( j! o5 c& ~
一個唔夠就兩個囉 , 再唔係就 mix and match, 唔同size 唔同 牌子 塌埋又得, 得咗 1 ~& d* z* e% ~* L5 `0 f1 k
呢啲係消耗品嚟, 會爛會斷扣, 買定 2-3 隻擺係屋企囉
9 \8 d( \9 y& P2 B# l6 k
+ m% a) y7 ^% M1 P3 X+ [想問吓黏性夠唔夠, 同 ...
% l! J! a% }* X8 l$ V. D% s3 J 所有NUBRA都系消耗品(我個人覺得)

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-8-28 10:35 發表   : J) \8 J0 T+ ?7 j! k
一個唔夠就兩個囉 , 再唔係就 mix and match, 唔同size 唔同 牌子 塌埋又得, 得咗 ; ?$ i4 c: b9 |' T
呢啲係消耗品嚟, 會爛會斷扣, 買定 2-3 隻擺係屋企囉
# X' `3 {8 a9 E6 K% H1 s. e/ i/ Z
1 I1 J% N- `, r) W- Q1 d! n8 M想問吓黏性夠唔夠, 同 ...
3 W8 x" `6 {  m! W
黏性好夠, 個扣尚算穩陣, 雖然唔夠厚, 但咁既價錢我覺得買2-3個痴埋當厚用都ok, 可惜又要搵日得閒先可以再去買

我都想買番個試下....9 V' @" i+ S. O
謝謝你的分享~

小妹都係用開free bra, 不過$30真係好底呢~

睇0黎都係要的起心肝快d手落SKW買先得! 否則買晒咪弊!!!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

A,b,c cup邊隻最厚?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 20:28 發表   
' Q  Z2 Z9 v7 j# S3 q 睇0黎都係要的起心肝快d手落SKW買先得! 否則買晒咪弊!!!
+ W" B/ C% J; w+ B# v
0 f# w! ]- I. C5 t' x1 m( e( |, @/ m1 H3 ^/ X2 F+ X
喂,朋友. ^+ l' E2 U3 \/ j
搭單買埋.....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 16:29 發表   
* N, N5 q  S# ~0 s' L" G$ Q$ U2 ^$ y& t! `5 u+ u, d
+ C8 g: h) X! ?# K% e& x8 q

9 ]; M3 }' w: w( p* C喂,朋友( `3 \0 Q; k  J9 P# o
搭單買埋.....
0 F! k' q/ h( a: r6 E# V- A+ T: N) \' M' G
車! 你唔早嚮! 直接打電話比我麻! 咁我下禮拜幫你去睇下仲有冇啦! 0拿! 盡人事Ga咋! 因為果次去到都見佢唔係剩返好多個!6 R8 Q/ y5 Y* w2 L: Y  ^( ^

我響香港都想買呀..

引用:
原帖由 kammykk 於 2010-9-4 03:19 發表     a5 d1 G* e! x  A7 x/ U
我響香港都想買呀..
  V  P4 M3 L. g1 z' ?# m; l" z* P2 j' L0 H$ t
He..He..好姊妹你注定要買貴貨了!^^ 其實UK果邊賣得貴唔貴啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-4 02:53 發表   6 n7 z# P0 F' ]5 N7 Y! U: h
2 w, \4 T0 D# u' R- n% t
* l* I8 f  |3 v
車! 你唔早嚮! 直接打電話比我麻! 咁我下禮拜幫你去睇下仲有冇啦! 0拿! 盡人事Ga咋! 因為果次去到都見佢唔係剩返好多個!$ n; X" |( _' D& ~
% e+ m6 R! t, s, k3 s$ N
( X1 w& v! M, W; K2 n/ M
' R9 h3 S5 {$ O; d) h; Q以為你日日上黎丫嘛....) E* A! q! L. e* Q' @: t
如果買到幫我買幾個
7 r: p' C" R; U& z) b再唔係打俾我.....

下星期要行一次啦

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-4 14:47 發表   
9 ~* H) y$ \: _9 r下星期要行一次啦
" e/ C, K1 ^  u/ N! m2 f& V5 J
( X! f: {0 t! u/ {
Michelle你係咪同我鬥快呀! ^^

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-4 15:55 發表   / t3 F) C( e0 g, f; l/ b
6 B" V7 w+ Z1 X+ i, r% y; `
8 c' ^3 m3 {3 q* h& r0 K0 w
Michelle你係咪同我鬥快呀! ^^
0 z% s  ~7 q) l
小妹應該唔及姐姐快手, 因為最快都要周中至去

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-4 16:11 發表   
% n- R) {% Y# p0 d- R1 g' a
7 R  n$ I% f( B5 j+ b( p小妹應該唔及姐姐快手, 因為最快都要周中至去
+ m: X- ^: S, N$ _8 ]9 T
6 n4 w- ]) }' y# W哈哈! 講笑咋! 不過提醒各位姊妹們! 其實d質素係冇咁好ga! 都係心儀幫我買0既好好多!

引用:
原帖由 CECI 於 4/9/2010 14:21 發表   
/ @! Q5 n- w9 Q* Y' R0 R7 ?- p; I8 r3 \4 W( t( j

8 r8 s& \# q$ }4 m. I  W9 V+ aHe..He..好姊妹你注定要買貴貨了!^^ 其實UK果邊賣得貴唔貴啊!
, ~( Z; Z3 o! H' q代答, 見到大約5﹣6英鎊(最平), 質料稍好可能要十幾二十英鎊
" ]4 Z: ], `( Y  Z% z1 O9 Z! f我手上的兩對, 一對4鎊, 一對5鎊(趁減價買的)

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 16:29 發表   
4 q) ?$ |: k- i$ |3 w* F2 p  d! ]+ ?4 n$ V+ s& H

/ x8 \# n; h+ g5 A. v' {, y! z6 B+ i& X, `
喂,朋友
* w% B' @3 {: Z3 s; Q. q搭單買埋.....
- _5 F0 i  O) q+ f6 v, F  ?
* B6 u. [4 C1 w/ y$ z' w% P$ a2 X9 d掂晒啦! 不過剩返全部都係C Cup! 所以幫你買左3C啊! 盛惠9草!