嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   
9 D* G6 J2 ?" K* k$ ~D胸圍可唔可以試戴?
& }: T4 P" h% s* u : L; t  k. W* x$ e
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?( c) E# ?0 j( L" Y9 L
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   3 G3 j% G8 I, p( }$ l/ P; x6 u( _3 X

2 r7 G! s! c; f9 i, t% t( y+ E
4 z) c$ c7 ~' O呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?& O3 F* O4 o+ }" B( I: P! V2 m
6 z6 x! Y* v  ^+ V; B- |% I: n
% J* |* e" ^' U" K9 d
你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正) V; R9 J$ c3 K  d8 m% O; `

4 k+ D+ u6 Q1 D/ |3 f但始終都係有少少驚呢家野- |. `4 A$ v6 k# N
我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   . f% w  n7 d* b
聽落幾正5 S( P0 A2 F: v& B) [7 L% s7 L
- p4 p) I- q- `! \/ I
但始終都係有少少驚呢家野- F# f( c& ^1 `* b& \% L0 `( L
我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
& F& u4 `2 |: E: {4 R7 h% ]
! J3 p0 R# c: G  a
又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??' B9 w+ k6 V& l8 Q2 g1 B
我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   
( \4 Z& ]* i8 E我比較肥既,佢會唔會打個突架??
# @  y- E. W" d8 P& t- E我自用架
+ A, X! f5 ?7 I! y, r
8 f+ G, _4 e* o" {
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!
3 V' }& e% i8 [( I6 |5 [

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   
4 ?' x) ~1 N& |, R5 J. _& ]" J' Z
5 x9 v* F3 \# r
- Q! B. N1 S- {+ s7 o5 H( W# S8 v, F 在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!& A/ x4 a9 c( F, P  B3 h% C0 c& Z
2 }4 F6 d  }( N個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?! H+ c  e. Z$ g- b! {, W
仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   
/ K& M/ T+ M: w$ v' g5 t
5 v" n8 M9 O( j1 o, T5 y個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?+ t- m% f) E8 s% K& }; _
仲有,有問佢營業時間?thx
7 T; d$ m2 L! W- j; ]朝11晚11! 我去過三次!
! Y8 g6 l4 P; W& e第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!) k" h5 `* A, O; k
第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!
) t6 O* Y3 M% s3 W第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!4 ~4 O  j8 j: D( Y
那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!6 S% M- X  Y% O$ A" W+ s, M% Z

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   ' C/ |/ N' a9 H7 w, h& c3 I8 D
見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
- X2 L' B+ }1 P+ F2 |' R
  [8 m! k" z7 {1 V( E$ a
49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   
' Z9 _# q2 |, X* E; {1 C/ k! I- k  C2 @, S

( }% ?! q( D4 \$ ?呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
+ C$ ]1 W1 t* v0 y. o) [3 c
1 r, i2 k) n4 G( `- H+ v. S+ l
* N; \0 i. X1 U& L4 P1 [你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
) I7 ?7 H5 h5 u0 z& p我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
0 S4 P1 d0 W% n' P/ f我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
4 d" G/ z( f+ Q2 {+ n8 T! N7 W6 K9 o; v# T4 ]

5 f9 [9 D6 y8 k: g8 B' |) t$ o4 [) i. R+ Q' [6 J3 s5 _  U" _4 ]

: s7 s; ]" q+ j萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表   
' J9 p$ u; V8 }, t! b  ?, H2 N4 X8 y2 K! K0 E" Z4 e
3 |7 j0 @( Q6 J. G
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
8 @& }- U6 F/ h0 U我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。5 V+ ]7 f  Z0 u9 T; C$ K
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!1 \1 j: _; a6 B( q6 t& T' g
/ j; `: Y0 s2 B4 L

1 S5 p* Q0 ^; z  h4 p- \: z+ f4 `6 j6 @) z: J8 I8 V2 o% f/ D

/ F( R" Y7 f: l7 F8 N2 |! w萬分感謝...
' T0 J; p6 F( D8 o/ p: w5 l  H) {/ E0 B
Joe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   
: [- a& g5 }( |6 K咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
: `, j5 V1 f. Z3 l

- K" F& P) V$ B5 i* ]& ]2 T返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   . R  f% p$ n0 X- ]
已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
- {+ y6 o0 }; j0 T$ l/ b; e( Q, q! Y$ a7 M' }6 g/ c
你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!8 \6 \) ?+ _, O0 P

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
! n8 o  h2 H4 S$ p小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女 , _/ G$ G, K/ W

* O9 g5 T3 J% \[ 本帖最後由 michelle666 於 2010-9-16 22:37 編輯 ]

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   
. b- k4 m" h! d5 i小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
- A+ s) {0 i5 `5 @  w小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
% u+ L2 g- _! f6 `6 W
8 o  d+ |* V& S下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!- I4 S& t6 E1 o( M- p& L

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   ! O5 I# D) e5 x3 T3 _, v. G$ ]
+ A# ~  Z4 i  X/ a3 x* a% i
, w3 Y. T2 A* p3 }. f
下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!  X- _% B8 T3 C! q/ `& s
+ }- Q0 _; ?* ~% w& M7 @- _, S% T
ceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便