嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

世上有這樣的好事

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   " D% F! q; c& S7 l; M6 C
( e  p6 c* [/ y* R7 h: q7 c
7 O( F( ?9 H/ ^* d. O7 k" M
你叫到一定冇問題啦!
8 H2 b, B1 s% Z- F. x
幾時得閒先?

good sharing.......我星期一出尖咀,可以去見識下.......thanks

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
, q! _7 I( B# c( Q8 k; a! x( l, G) {9 F

0 e8 [' H6 h% g0 } 你叫到一定冇問題啦!
1 N) z* ]( k  p6 Y* L6 G% _; x0 F
$ p- j7 P5 v" h/ d# i我都好想去呀,可唔可以同我一齊

加連威老道樓上鋪我都去過,唔知係唔係樓主講果間,但真係可以慢慢睇.d  sales仲好nice,我買完仲問我洗唔洗拆packing添,我就梗係唔洗啦,佢仲話可以慢慢睇其他野喎

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-21 18:18 發表   ; k4 m) P! I  v$ s
$ x6 n# ]& X% C3 G( v! U

! [8 Z( [8 E. i7 ~8 D我都好想去呀,可唔可以同我一齊
6 ~4 S! h7 L+ y. ]+ F/ V+ d9 [
" r0 l8 `0 k" `* m$ x4 B- k9 c
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-8-22 13:07 發表   ; U" }' h) U2 O  [# o1 t4 S7 n
睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...
* J0 N: k: u4 ]8 H. ~  `
8 F5 N( j; I- {7 u3 o 我上左去兩次, 不過都係得三四個人!(連我在內)

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   # `- [6 W+ W; r

% i: L4 l) x: a% C8 C+ z5 i
+ T7 a2 r) `: C5 D 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
6 Q; v8 b9 N; A3 k+ R" l! i- D

7 Q+ d3 \6 S  K咁可唔可以add我msn傾下呀?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   
  \3 P0 `! I) X+ V* F  v9 Z9 N( p7 h3 p; Y* k
9 c8 ^1 h1 A- F+ G* I" B. a& t
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
" }) l7 S4 A  I& T. P* I( ~* _0 H

* x" K5 A" R' X; T  U  c1 Z! H% p! g  {0 U
打俾我睇邊日得囉

三個男裝去買絲襪, 好奇怪

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-8-24 14:17 發表   ) U: S2 d0 Q) ~9 M5 o3 Q: W# y! J& H* I
三個男裝去買絲襪, 好奇怪
: x; M% T) L7 i+ Q5 l/ m
# ^3 q" @6 D9 `  M 咁都幾創舉ga!

OK! 得閒我上去睇下先啊
% c0 [; F3 X; N: z9 F3 U: C6 A0 [thx
york

i should pay a visit to there

各位姊妹買完0野記得分享一0下戰利品呢!

有無一件頭泳衣架?7 r4 u9 c2 G. M
姐係好似番學果d款咁

引用:
原帖由 banana0525 於 2010-8-28 01:58 發表   
5 D+ f9 B8 T" f* O9 _有無一件頭泳衣架?8 G  i! e1 Y: L6 o* r
姐係好似番學果d款咁
7 P5 L& Q4 S' ~7 y! n  V; _6 `1 u* ^; C+ x
好似有啊! 因為果次我0既目的係絲襪呢! 不過我亦見到好多泳衣掛晒0係度, 但係冇埋去認真睇過囉!

琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去

引用:
原帖由 happymay 於 2010-8-28 18:31 發表   
1 O+ `8 }( z4 {/ w' k0 G1 b琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去
: L7 l; ~1 t  A) L' E2 M0 Y

0 @/ g& E' K% E5 Y% ` MayMay上1/F啊! 地舖一定多人呢!

D胸圍可唔可以試戴?