嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

被誤會

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 00:51 發表   
) T# c3 E; b( b0 W1 O5 I  j  N9 [3 G5 o: T# A0 w
" r- g6 ?0 a& P% e; E
我訓覺果陣都係!
/ e7 r7 L  |2 E& myeah!give me 5
" W% v5 N" a& M# e5 @0 D
Angela姐姐自爆了@@

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-4 01:05 發表   2 o4 o- I( G& p3 Y, c/ R3 m
" S6 z  t- [! c6 x: }' z
Angela姐姐自爆了@@
  F  K# S9 [( o 講之麻...又唔係自貼8 `  O5 }" [- f1 O6 W. Q) e

9 l6 J' x: z0 \3 T 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架8 M# w* T+ {6 N
蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

受到警告

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-3 14:23 發表   
9 z# c  k% j& \+ K( X4 q! o" w, V1 Z  m. ?9 [0 O5 {* w
由細到大我係屋企都係唔著架啦
/ W1 o* ?0 Z; F0 s0 F/ q- D) q7 b有咩咁可愛呢XD
  S0 i6 l4 E6 J2 {6 {3 v1 _4 K. k我又要心儀唔著底褲交收
1 A4 M5 G9 j2 I2 PXDD

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   
/ `* u6 r' Q' D3 |3 T' `' C& ~5 r- h& ]
講之麻...又唔係自貼
, `; e  I) C! Q) M1 }5 C: B4 ~3 g+ V  a& |# a
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
0 q' G) H! o% u蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
5 g' y& m# K( [' d' \4 k& G8 ^! e5 ^: S1 Z+ U9 e; H/ |' b1 ?5 o8 B+ |6 r
裸睡, 係一件好正常的事嘛! 支持!!!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   
8 j  V5 f8 p1 p  X3 g2 x) J
$ S$ Y2 x* a9 f" [ 講之麻...又唔係自貼( n9 h2 h7 N( f0 V

, }: J3 H1 P) W9 b# m" V3 _ 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
2 B5 b1 s3 Y' v: `) W6 i, S蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
! _; x7 i+ O& v$ X2 f$ [1 {$ o
自貼自貼

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-4 22:51 發表   
) T1 X  _2 c* n, m  y8 f+ }) O" R" Y5 `$ P* T
我又要心儀唔著底褲交收" s6 y: b. W  \4 n" @& y
XDD
4 ~% V  X# m8 h! |1 ]5 F* Z1 Z
睇下我記唔記得啦

知道自己做緊咩咪得囉!4 T* Y7 C5 l! V* Q3 M
唔洗理人講咩!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-4 01:04 發表   
2 d6 Y4 d2 Q" o6 T+ [8 j4 `1 I; g  Y' U7 i1 Y: W9 G
( y. \9 [+ @4 W* a7 z
心儀絕非大叔啊! 有幸見過她的我可以証實啊!
1 t# a! @' P2 z0 D* ?, v$ t" }$ ?
* \5 d  R! d2 _$ q% `2 V9 D5 O. Vw...其實你係誤信某門講ge o野... XD!
  b' l; F6 I* d( k
4 K. ~; i6 }6 Y2 y7 x& r/ q3 o
引用:
! Z  u+ j) B' u$ h  c5 p6 @$ w: [$ T3 e( l$ M! ]& p
講之麻...又唔係自貼9 V, Q! `  c* g5 a

* f; i& t5 ?" T! q4 n" v: o+ U 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架4 m4 h& Q( \# E: b; O7 d4 {
蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
/ D5 n+ s4 P+ V& y3 C8 L
1 F3 G  w" ?' s  P7 x7 P0 }9 W" w
最少會一除衫會有想訓ge意慾先..(自已覺得)