嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢個壇既重要性..

呢個壇既重要性..

停左近一日...唔知大家個心點呢..
" ]8 ]6 O' J3 z7 P- U$ K! t7 F我就....好悶好無聊
覺得好的就按一下感謝吧~~
add我MSN啦大家

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇得上的時侯...& Q5 D# H3 R6 A  F7 U3 a. G9 _4 T! \
硬係覺得有d野未做咁~_~

簡直係度日如年呀, 超難頂囉

一日上唔到攪到個人唔知點心掛掛的

好想死4 l  r+ @6 V9 s1 G2 J9 Q" o( R
我以為以後都冇得上

我都係呀...幾驚佢Close左呀...

沒得上就是覺得怪怪的,好像少了什麼?
: c, M4 d% B6 K7 Z9 O; m還好虛驚一場,: U) v9 a" X; P! M$ Q
各位姊妹,繼續~繼續~
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

哈哈, 「失去了才懂得珍惜」, 同我呢三晚冇得上網一樣啦, 淨係得「期盼」兩個字...

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-7-13 22:52 發表   ' `/ [. U! P1 r5 n9 c/ i
停左近一日...唔知大家個心點呢..6 O( h0 S( c" c5 R
我就....好悶好無聊
8 {' _* C* R6 e1 s8 S令我失眠............半晚啦5 S: R  n/ U8 @) x, a9 `

. _" J6 w# k8 ^* ?: q# s# J7 ]哈,我...我以為做錯咩俾人block左.....哈哈
# Q* ?; R% a& B; h+ ]. P- U# p$ u1 ]( K& v

沒得上沒甚麼, 最大問題是....擔心了半天...怕論壇執左...

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-14 00:09 發表   
) T( `, {( n2 a0 `! {5 B7 E) F沒得上沒甚麼, 最大問題是....擔心了半天...怕論壇執左...
. s+ P1 S* F& P  W: d3 r5 j7 X- |/ t+ G7 V8 z
如果呢個論壇真係不幸暫時閉閉一段時間, 唔會會點呢?!
/ c) ^, I2 _" _# G
: P$ H& \( U0 }' ^+ @7 T: F我諗我會...覺得自己響呢度花o既時間淨係換到一堆回憶, 但係只係「南柯一夢」囉, 0 q; {5 D* ]7 J0 d8 u( ~" J
以前我去某個唔記得咩論壇都係, 突然間有一日閂o左, 跟住日日上去都上唔到, 勁失落囉~~0 e2 n. _; _9 @7 N. m5 a- b. ^
6 C. i$ P5 b* d1 p9 L% T
希望有生之年呢個壇都唔會有呢個帶埋我有遺憾o既呢一日出現啦~~

仲攪到我以為俾人BAN我IP添,好彩真係維護
6 R4 |% u: r( f! I+ H: o7 O7 ^. L  H2 k  \1 w

引用:
原帖由 xxxg010 於 2010-7-14 00:25 發表   * d9 u1 e! `2 M* `6 H% o, E
仲攪到我以為俾人BAN我IP添
! ^) W1 \: `1 X' X7 r7 W7 g& u
# q8 O) n& M% Z9 i
哈哈, 我今日上o黎見到佢話要等10分鐘, 但係要再login過, login完都係要等, 我都以為自己俾人ban o左呀, 不過諗諗o下, 冇理由o架, 我幾日冇留言點解會ban我呢?!

剛由另一個CD論壇轉過來, 多多指教~

原來大家做同諗係一樣~~~

引用:
原帖由 trista 於 2010-7-14 00:37 發表   + B( ]  R8 H- _0 I( M
剛由另一個CD論壇轉過來, 多多指教~
9 u, J  G9 _) q+ sどうぞ よろしく,原來同一日登記,相中人妳??

呀~ 尋晚咁o岩放工去o左同d frd 食飯夜返,都唔知發生o左件咁既事o忝。

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-14 00:38 發表   4 ]1 F6 s: c* q. A+ I" J
原來大家做同諗係一樣~~~
/ @) b7 g9 _) A! e, u4 K; n4 h" e- y, @/ z% ]5 o3 p: D7 f
唔明!!! 可唔可以詳述呀?!

我最近都多咗泥呢個 forum...
% Y9 E5 V9 @6 Z1 c! y# a$ T琴晚仲以為發生咩事tim...& q" e- s' M7 o! c- @
少咗點娛樂咁lor

大家好似講到唔上網一日會世界末日咁= =