嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

空姐制服

空姐制服

有冇人知道邊度有空姐制服賣? I mean 係原裝正版, 唔係成人用品店個d
1 I6 L$ P# J8 A1 F例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種0 Z: m3 X) I* j
/ w1 P9 f4 v+ H2 A2 T0 S! p$ u% Y
幾年前見到有姐妹著空姐制服見報, 佢都聲稱係買番黎) N" r2 Z" j  I, H5 T
想買番件~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原裝正版應該只能找空姐代買吧. d7 E  q' j, d$ m
yahoo以前見過人放) C. r. \* h9 T8 c
呢d應該係航空公司內部先買到(我估)
' }7 j3 _& T4 M, g' N唔似校服入d校服舖頭先買到
( [0 b$ L" H# b4 C$ E; h" f7 ?好似我以前學校d校呔都係學校入面先買到3 k1 S! e: T; X% P" ?
$ V( j0 _3 T4 s9 h" B+ _& p) I& A

1234567890% w% x" v* N: V- ]+ b! ~' v. v& q" Z

6 n) J. D6 C' i5 y2 T) D[ 本帖最後由 yyy333yyy999 於 2017-2-4 19:56 編輯 ]

個d好似話唔做就要交番出黎
2 E6 I1 g& L! C. k不過耐唔耐都有偷雞情況
" k  L) G  ?2 v: \' d# C8 f不過放得出黎,你就一定預超貴3 ^. `9 J& }3 y. u1 X' @* i4 O% i0 F! s
夠你買十幾套校服

紅色係唔係指國泰

一套要過千呢!!- _0 r  p) _/ m3 |: Y+ S) u3 m  r9 H
9 w- J  Z4 w( Y/ T
老實講, 如果係真品既話, 過千都唔係問題...但我怕係仿做既....咁就超級唔抵

比得起錢就無所謂啦
# c5 [9 _. g4 v/ j: y, M  p% S覺得貴其實可以訂做一套丫9 E+ o( z0 l5 _
不過睇黎你係想要原裝正版多d

我諗Yahoo拍賣應該有哇

我上次見過一套五百幾..
5 C/ L' _% `6 G+ N% c) ~不過呢D1 l& K* |) w9 z& O# ^( a1 U4 P9 @
睇黎幾年先流到一兩套出黎..

yyy333yyy999 / Terry220022:
7 L0 }9 p5 L8 q2 D0 y8 }留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q1 m/ f, M9 O& Q

& G% Q5 Q, w6 U校服收藏者: 9 y8 z- T* {6 Z+ ]1 O; Q1 \+ t
我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....7 |! ~) K1 s3 f" o
! s/ }1 _( V" ?8 j. S
wadee: 9 o  d6 m& U8 Y4 f3 x
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種 <--已經好明 :D
$ l0 ^  I3 B1 c: X' u8 }2 X+ Q' R( {
心儀:
$ t+ W1 U' J& @0 C我其實係因為套裙靚~~~, 如果有翻版做得似我都唔介意.# `- \7 Q# Z  \8 X! w9 W: I4 h
唔一定要空姐冒險拎出黎賣.... 不過對衫花有少少堅持
- J! Z7 F0 j8 e+ k
1 ~' m. u  O5 _' Q, pJoe:
' m9 u9 h$ O: P) `9 E: ?真係好高難度~~~ 你係邊度見到? 五百幾一d都唔貴

因為航空公司管得幾緊
7 ~9 B8 a- ]  F5 J. |6 B: s% p- }不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服..../ m: \: j7 U8 _
到時有可能有人偷放....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 02:33 發表   
& x2 _* {# P' L  E6 b6 a1 P( W因為航空公司管得幾緊
) m0 {, ^; h: S, I不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....) m1 o" y" S+ ~+ m3 C" e: ?0 y
到時有可能有人偷放....
, S0 r( p4 ~$ L( g8 X
邊間呢?可否pm我知嗎?8 h$ `8 b2 I4 m" Z3 b
正品制服,可遇不可求o架.但一但買到第一套,你會上癮的.

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-8 23:14 發表   
2 k2 w/ F9 }8 l3 H% W# Iyyy333yyy999 / Terry220022: 1 V: O( O+ }1 {/ U) S
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q' L, ~4 o. `/ D4 |/ b& S

+ n9 J2 D# [' a1 c9 x校服收藏者:
% }2 f; _! n0 y+ V2 K* |4 t8 J我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....
0 x+ k" W3 m" N! d' j3 B# V/ i' @' V/ D. S, H6 |0 h
wadee: " j, [- ^8 Q1 k$ h9 u8 T
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種  
4 k1 W1 M  s7 ]+ j
1 x; H- v  P2 K: J2 I唔建議找人仿造.因為我之前搵人仿的,cutting係有9成,但質料超差.同埋衫一定冇logo
  ]& N  ^, @7 L, R- L2 i至於5百幾果套我有印象,係細碼,外套+裙only.賣家應該係唔知價先放咁平.記憶中12小時內就比人即購左.0 H0 W* |6 W8 m) `- j
比個貼士大家,真係想搵正版o既,多d去其他地方o既y拍/露天搵下.間唔中都有正版0 i/ W$ a+ r# d
淘寶都長期有,當中亦有正版.但主要係內地3大航空公司居多.

遇見高人呢~~~~2 E. Z  k3 b: [& n
我都認為正版好大機會係內地製作% u, E5 Z, v2 X5 l; O* i
但係...... 好難分個賣家真假 orz

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-9 23:21 發表   ' E- t$ W$ n6 y  Z& P( x% [
遇見高人呢~~~~
* G; t. ~7 e, ]: F' k$ T1 H我都認為正版好大機會係內地製作
7 b. L4 W& U0 ~但係...... 好難分個賣家真假 orz
7 N% X: U# n! A/ e1 T8 J$ J/ c. z
正版魚翅係made in local的
: D3 y- s, n+ R" V& }淘寶的正版我指的是內地航空公司的正版
2 G, G+ Y5 s3 n難分真假,呢個的確係,唯有睇下信用評級,賣家是否賣開航空用品,其他人的評價及價錢是否合理.* r3 n; @( P5 m6 F
我都試過中招o架.如果上淘寶搵的話,建議你絕唔好同acc 張X新買,呢個係我黑名單

e-buy 拍賣 好似有~

呢件似真嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-26 15:49 發表   8 S9 r+ r5 C, k( Z3 L9 Q
呢件似真嗎?
& D. Q# W7 R. J; l% l
太細,睇唔清

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   . q* q" K! Y; i) L/ B. t) X9 }0 [
# U9 @5 I! M' H8 ~0 U
太細,睇唔清
0 U+ ?  o3 }+ y% @& ]* S. U
* G3 P( G! D2 l8 F1 g
小妹權限... 不能 upload 太大相...
( k7 Q4 }4 W* i' J* s; b其實...拍得不好...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   9 x" }9 P1 c8 c" \4 f) ]' D6 B

8 @5 J9 |1 N* ?) z3 e太細,睇唔清
! f) o; L1 a; I" D: {
# P  G! z7 }# m, {' }姐姐有冇相睇下呢?