即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

永久會員問題

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:51 AM 發表   , X: N+ R2 l/ \( C
! z1 t9 C5 F4 S, H2 o5 T8 ~
* X/ N, E0 ^9 P' N
我距離cd...10萬8千里呀, 都係繼續戀物算o勒~~
x2
YV3S1E117XC050141

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 00:42 發表   
+ r: J/ J, C  r
- f5 P) p4 b4 t$ w0 F" `
/ V- w4 }, |. ?* \9 Y' H2 U* d* X死啦, 你o地個個都咁講, 會cd/戀物多好多個範疇, 唔制呀, 我純迷戀校服, 唔要有其他支節呀!!!+ s; p0 V( E+ L# c; K
8 B0 D  ~$ i/ l! b$ R+ C2 q
但係, 你o地個個都好似話俾我知冇可能淨係鍾意一樣o野咁wor, - A  }3 g0 b5 b# K, [* R7 C! v. p5 B
咁點算呀?! 心情沉重添~~
2 y( e; O6 \% E7 p( H, `8 S3 N4 O1 M: Q2 F
好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:43 發表   
) P" c. D0 m% M4 j7 c  E2 ^# g( D1 c1 I% u9 W$ t
恭喜成為真正既CD
6 Y: D" ~) b! J1 E& N! u+ C
9 B- R$ t1 E3 e! a0 M% P
真係唔知恭喜定點
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:55 發表   
! q& @6 A% W% y1 r6 U
8 a' ?% ?3 D& \8 d$ Z0 b& o/ J) Z1 u
好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
! A3 y. q! n# M. H* R8 s; m
* @) r+ b  p6 m, j- r  k% owindows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:57 發表   
2 u: }8 q5 J& B4 M3 E
5 ]+ u* _/ P/ v7 g$ T* Y# _6 w- }. B( k2 M" E8 c; c$ F
真係唔知恭喜定點
0 m7 F+ Q- F  O
其實你自己都唔想咁?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-23 00:53 發表   , K6 x8 {7 r3 `
x2
  ~2 F" `! _5 j5 R" {" B
2 Y0 h# e+ }+ j8 S: d0 f哈哈, 你都開始upgrade緊啦, 應該成功進化到o既時間短過我o既~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:58 AM 發表   3 w* k5 `$ d; |0 k5 _! V

* W4 e" w, D# [" m! b7 Y. F' F4 ^+ i, O! _5 ?
windows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~
守舊與否: D! ^7 ]5 v: J6 h2 s, @
在乎觀點與角度
% q# b7 m: W) D. \6 d: q7 e3 x/ f
正如 有人連M牌b9tl都嫌舊
1 S7 o% e- @5 q. v/ \. T0 z有人望住架金車話係新車 一樣
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:58 發表   " X* o1 b# s0 _" \8 L4 D
/ e! a$ C1 n% _  a+ j, m1 D
其實你自己都唔想咁?
* f/ w! E( ]  y
: S( B0 L# C: f( `1 n0 G
半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 01:06 發表   
7 }2 p2 ~  Y0 N. p/ W5 |. E/ B! a1 `, E% v( m* s  J) r

( h; Q, r  U7 m, Z" `; d! c半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓
' K- {! ?" y: j4 P( x8 c' o) j2 C- y" ^: Z/ A6 n( x
我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 02:45 發表   ( |2 ]0 _, K( i6 o' q( W
% A$ u/ K8 V6 s- e! F: u

4 w# x# n  P8 Z' y- |我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...
4 G# F9 A; ?1 T6 W

5 q/ y) P( }# F9 f9 x- m+ {are you many pantyhose in your home?