嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

絲襪求助

絲襪求助

我想知道厚襪褲最厚係幾厚呀??
覺得好的就按一下感謝吧~~

我自己有300d, 成條綿褲咁厚

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2010-6-20 22:55 發表   
& v/ {/ {& H- P- r# r7 v4 V2 r我自己有300d, 成條綿褲咁厚
5 r. }5 ^: u8 N/ r+ s1 v* L' y
9 j* h$ f7 b# c' r1 E$ ~1 o- `
無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   6 h& I- x& _, i& |
" c/ }0 ^$ h6 a0 I
' O, q6 [6 A; E" s- R
無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
9 n7 o5 p8 x% e7 z8 G1 n8 {7 Y& P0 j1 X, \
不過都好滑, 又系粉紅色,所以我都繼續keep 住黎打j

正常襪褲最厚只有200-300d, 好少會大過300, 因為d 數越高, 彈力越細, 人好難著到

幾個月前買左5400d
9 D( t. E; ^; U# f, v( S9 B不過著左真係似著褲; _- E; i& U1 J
我屋企有40d,80d,120d同200d  U* \( d2 F; D9 r
200d就買左未試

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   , p1 d4 o2 ]- ^+ A/ A

( \4 j+ ]  z- n! s
: z5 }, A. B. I& S; k 無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
# c. u+ Q: U; V8 j/ j0 s
掉左咁浪費

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   : ]7 f. J+ |- Z+ f+ O
幾個月前買左5400d! s9 M. \7 L  |/ j7 n6 z4 [) {/ ^
不過著左真係似著褲
* h! Y* v5 ?0 o7 h0 R2 F( J9 C我屋企有40d,80d,120d同200d
8 l! n& |! Y6 t" U2 E200d就買左未試
/ f6 j$ t  z% ?) ]6 q9 J
* V3 _. ~7 E& d6 z: E! `

* y" H6 r6 m6 |3 U3 m/ S個5400d 有冇相可以睇下

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   
- [9 I6 H$ I' Q1 @" }4 g- ~/ K幾個月前買左5400d4 @7 `" d6 j+ s9 r7 U# L
不過著左真係似著褲
- v( g9 F! M$ ^. \我屋企有40d,80d,120d同200d
, C2 X3 J% X% G  L6 {200d就買左未試
, n2 {0 Q3 ~+ u# Z
5400d就一定係大陸d吹水產品, 正常厚身絲質窗簾布也只有500d-2000d, 5400d的襪褲應該連穿也穿不下

假的$ s  l5 l! R& Z; `2 O
5400根本就冇咁厚,只係名,其實被減左料
做人要有包容、虛心

最近訪問的版塊