嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港CD人口?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:20 發表   
* [3 v4 v- l/ s4 N3 A% c- w
5 r+ d3 {2 z' @, N% ~  m5 y, n8 X. @  z  ]: r$ W$ Y+ H
某部份人好似心儀姐姐咁講啦, 但係好似我呢o的純戀物咁,
! V# t5 U+ |& K就唔會影相show off囉, 覺得影o黎冇必要,
$ @* ]8 ~% w0 `$ K6 [* g0 d尤其係網上世界極不安全, 一個「人肉搜尋」咁起晒底, 3 {$ v5 s, S4 b
太唔健康o勒, 仲危險過現實社會~~5 B3 U; [# j0 t( a- d3 z' j1 `' n
, a7 v( C9 J: M0 L
我除o左響呢個 ...
' X. p" j/ v( ?) }! S* E( a
有d人真係當正自己係女仔架% ^3 X* c1 \  `- c! h1 p9 N$ j
所以佢地覺得入女廁係好正常
: ~9 k: p5 l3 G
. f! p2 T! u( W# s5 x, f4 w網上既資料如果處理唔好∼真係好易比人起底; T2 c& p& s6 I3 d: N# M+ z% l5 T% H
所以我好多時都好小心
/ F$ u$ z/ Q' F' f. N) s有好多個e-mail account去做唔同既野

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 00:20 發表   
- Z* I4 [  q/ }8 @: `
) i1 C3 q& g4 f; @% z. s
4 u- D8 a8 _4 y/ P( e$ f5 f8 f. ]小學囉, 好細個
1 @# @# D- `* b" L: FM 巾軟綿綿, 搭配著女裝底底, o個種包裹o既感覺好正
0 o' \" p2 {6 Z7 e不過如果你唔中意係唔會明! w+ n% B9 ^) ]' L; C3 H* w
就好似 d 人都唔明點解我地好地地一個男人點解會中意著女裝一樣, 好難解釋俾你聽
( l  F" P- ^2 p9 \* s2 i唔係丫我有用∼5 a. r# q/ Q3 s! X! j& l" i8 w" L
不過而家轉左cd方法好少用- N" s5 I0 E" w" d& y% \* E
用都係滿足自己女仔既心理需要+ ~% j* Q( H- `1 G: ~2 `/ h/ ]3 i
我感覺唔到舒服
3 `7 Q& `4 F5 e6 {, Q0 L可能係我有另一個方法更舒服

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-21 00:06 發表   2 v: b  M: \, A8 |$ _
; x6 Y. ]- I# H9 H/ q
我又唔係咁諗1 Z6 E* ?+ D& @# `: A4 N
如果人地叫你屎忽鬼或者x街,你會點@@
# k, \5 ~/ `1 e, \都係叫你' C5 T" c6 [. f$ ^2 _
cdtstv意義上不同的∼& y% v- z1 I) }% ^+ q7 E
道理一樣3 ?( Y3 @  L" t. N
同埋我會唔鐘意人地點睇我( P  N8 @: {8 ^) {7 t% d4 R" d
難道要我跟出面犯法變態既cd去比4 }, F9 C3 y: B' `) f( a
所以我會分得好清楚自己係咩類型[) w
2 Y6 n! f# s+ O2 H
& Y$ h+ l' ?' @5 e好問題, 老實講, 只要佢真係叫我, 我會應佢o架 (以前份工我成日都俾人叫x街仔, 粉人啦),
# |( ]; t. w6 }5 {: W不過每個人都有每個人執著o既地方, 我唔執著人o地點稱呼我, - }0 w' F" I* l( _# Z4 i+ Q8 ]/ [
但係我好執著人o地知少少扮代表, 唔識話識, 以為自己係專家o既人囉,   Y9 n/ K4 ~/ y0 g$ A) w
尤其響我自己o既專業範疇, 我最睇唔起呢o的人~~5 @  c, r5 `/ l; g3 S

, p  q+ U" b7 |. x: Y, q4 c所以其實冇咩問題o既, 呢o的係心態上o既感覺, 每個人都有~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-21 12:27 AM 發表   4 H6 v; a$ {( f% P6 U, w) m
* C) Q! g$ o! m& m  n
有d人真係當正自己係女仔架
8 H( P; ^! X6 x% @所以佢地覺得入女廁係好正常! o5 ^* u/ B7 N) R
4 r8 i3 p. u' Z9 h) ^7 _! i
網上既資料如果處理唔好∼真係好易比人起底) h: \( _6 W+ A/ S/ O
所以我好多時都好小心
7 K4 D2 D- P, |有好多個e-mail account去做唔同既野
我連電話號碼都有兩個' U8 ^4 c8 b, {! A+ w/ x
有個仲要係儲值卡(無用戶名登記)
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 00:12 發表   5 @1 E* t+ W; O# k: \% }+ z3 t

+ G9 Z7 G: I2 \# c9 U1 M8 ^  S: B+ o: B. L. J

4 E2 k, d" X) `( |/ t我好似唔知邊個 topic 都講過
  N+ Q% z* D6 a: `6 o: @有次無意中搵到阿媽o既M巾, o個時唔知乜東東就諗住攞黎玩下
4 w- y3 _; U' q3 o連月經係咩都唔知, 仲以為係成人尿片! a6 T. R5 R/ V: n9 m7 S2 {
之後諗住呢 d 係女人野, 應該用條女人底褲襯返, 就去媽媽個櫃度搵
; |' |' k: {2 `' Y) Z% W3 s, d0 N+ ]+ ^之後 ...
% h+ u  ]2 [2 r4 W5 v  L; E0 P4 v$ D& T0 u/ Y6 D- ^) l$ ?
壇主, 「爆格」係犯法wor!!! 雖然我8-9歲o個陣都試過戴阿媽o既胸圍, " x9 `7 o8 g  b" o+ z
o個時淨係知只有女人先戴得男人唔會戴, : e0 h* Q# q7 a: ~. a
讀預科o個陣又會有意無意「觸摸」女仔校裙o既質感, 以為同男仔校服有o的咩唔同, 5 ]( [: W. q. K4 U4 c! _3 t
21/22歲o個陣見到保良局初中套校服好靚好想有一套, % q' e: j) `* b6 V* a" d
跟住見到有人響Y!放, 買o左人生第一套校服,
: A6 U1 D3 U  F5 S6 _到今日, 坐擁70幾套校服, 3 q; t5 B# q2 L. h9 B+ L/ f
咁其實, 我算係早開始戀物定遲呢?!

引用:
原帖由 kk1985 於 2010-6-21 00:16 發表   5 t( o0 H7 [$ Z
我都系好似樓上甘開始架喔,哩家越來越中意
2 A2 k! i; Y$ ^1 Q( H8 a; _
9 I6 z; |! y9 Q3 l1 i
樓上即係邊個Post, 即係幾時同點樣開始呀?!

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 00:17 發表   
$ |/ f! m$ G2 Z' l. h$ x5 A& w! w" f* L, R

4 x/ P( E% n4 m! C+ V! W1 g不過我而家對校服o既興趣減左好多
- a1 Q  @; x4 A' Z以前成日都有好多校服想買
" U3 \7 L" |- I3 g$ T而家反而想買多 d 普通o既女裝、女鞋
; k* u3 p# `0 {. ~/ x% z( W* ~! \- O# e- h9 b
我仲係好似初時壇主o個陣咁, 仲係迷戀校服呀, 4 a$ E3 {  b) f. T3 e
反而我對其他女裝冇興趣(雖然平o的/靚o的/多款o的...), , h" w+ R1 U: |% M1 }

6 c3 O7 L5 L! I" r# E2 Y# N壇主你擁有過邊o的學校o既校服呀?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:39 發表   
: k  |# U' }' a* C& d
. \* Z5 q; D. f( g, P, k2 ]
, G! [: t! t/ g  G4 R/ C我仲係好似初時壇主o個陣咁, 仲係迷戀校服呀,
( s! U  \' h: \# e, m% w$ v% J反而我對其他女裝冇興趣(雖然平o的/靚o的/多款o的...), 8 ?0 j9 L; H7 I. v
2 w1 q/ K; x* c# v0 |1 f9 C
壇主你擁有過邊o的學校o既校服呀?!
+ a! U* s: z- D% [慢慢你可能會有∼

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-21 00:18 發表   
8 B) n2 m, _$ k- k3 f$ K/ H* _1 v% l& S/ c/ a' P, b
6 A+ t& h, @9 D9 ]' b0 d
我就咁, 唔知頭唔知路, CDROM先, 見啲人問嚟問去, 都係嗰啲問題, 自己有經驗, 即管答吓, 越講越多, 4 c  m5 U. X8 {8 _
但漸漸無乜人回, 新account又問番嗰啲問題, 卒之收檔, 變番CDRO ...
/ @/ C" b8 l$ _- F, m( ]# j2 B* H8 W% \8 Z: d: f0 _. X  D+ c. d9 g
我o依家處放iamonheel兄你歷程o既中段, 仲會回答人o地o既問題,
0 K" T  n$ `+ i7 o不過我諗好快就會收口o勒~~
( n1 u5 H0 S  l: w4 z/ x4 u, K4 A: H& j# w
有時講得太多, 自己買到心頭好o既機會就變相降低, & w" z4 F' P) }- A* S) `& f
雖然要收o既校服都八八九九, 但係仲有o的特別款想收,
. f5 r1 ^0 f4 }6 I5 N( P, S講得太多俾人知, 人o地收晒o勒, 「多謝」都唔會同你講一句, 可能調轉頭笑你「蠢」咋~~
6 j  R, W! Q& c0 B* E5 {6 M9 |$ \" k+ B2 J! n6 F
好怕自己好快就到「心淡」呢一日...

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:44 發表   " n  P5 B( S: Z5 s5 E) a

$ `/ x/ |+ L& V9 ^, q) q2 U
$ A! X* k" g7 }8 i) h好怕自己好快就到「心淡」呢一日...
( \+ A$ [* L1 o  _5 Q) j; Y- }2 T) S$ C% r* m
我着左頭幾年都有少少心淡架,因為個陣得幾件校服,但係諗諗下d學生妹日日都係咁着,我cd左都係"學生妹",我就要學到日日着都唔會悶既心態..

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-21 00:19 發表   
# L; Q6 G* c" S% l( b+ @# j+ ~1 l0 W- ^
+ n1 \% u+ y0 j
某一d人真係劣化左cd囉,(好似某電視劇咁),佢地係宣揚左cd,但係係負面個隻囉,
9 s- n5 J5 M7 s& W" |) v9 t我唔係唔想post相,只不過到而家都未完全信任到互聯網安全,尤其某事件後更加冇意欲,
- z% k5 V7 \/ C另一方面,正常一個男生真係做唔到女生個種曲線條,同埋好多位點修飾都係破綻, www.hkcdtv.com0 g. T; T! N8 P+ R, T& E. \- i" Q6 A* y
) s" E0 w2 ?* M7 @+ {/ Y我最討厭粒喉核,又突出,又變到把聲低沉...
7 X' n* K9 d8 ^, Z4 S6 f" j/ n& ^$ L8 G3 P
香港電視劇係嘩眾取寵, 佢拍o黎係俾廣告商睇, 唔係俾大家睇(佢都唔洗擔心收視), 4 t% U! j4 O  \* j# a- S
同埋好認同網上安全問題, 根本就唔會安全, 我除o左email, 連msn同facebook都唔開, 就係怕資料外洩呀~~( g$ [- O6 ^: `5 ?5 x& }! X
' O$ M* ]! J) r% G4 b
女仔身形冇可能做到o勒, 女仔把聲...我都ok, 可以講o野好高音, 試過好多次電話俾人叫「小姐」呀~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-21 00:27 發表   - T) a6 A" q# I/ D; H% r
2 e7 d/ P, v0 K: H2 S: t1 h
有d人真係當正自己係女仔架
: X. L/ E- |6 N& g所以佢地覺得入女廁係好正常* `& G+ B6 }) X* b1 |/ }2 m+ H& w
* p) I2 w: L$ b. l5 I) D- F& @3 e
網上既資料如果處理唔好∼真係好易比人起底
% ^3 j4 Q3 {& V% q- t- d! K所以我好多時都好小心
* X6 U2 o) b* Z/ d  s有好多個e-mail account去做唔同既野
3 z6 Y* j7 i3 ^% Z% W
$ s$ ?% i* o: V3 c3 q  _5 h) w  w如果o的人真係將自己當作一個「女仔」, 其實真係心理出現o左問題, & W8 i! h& c! z4 @/ I7 |2 D2 R
呢樣唔係一件好事o黎o架, o個o的人我諗真係要睇o下心理醫生...
3 {0 O; z3 ~; \2 a: c( J# J+ i4 }% _0 ]; m% o; Q4 p( W9 Z/ u8 i
有時候, 就算點樣將自己o的資料保密,
6 B( v; t  e; h1 ^你在明佢在暗, 佢有心裝你一定會有辦法起你底囉~~
8 `; N; o5 g" v% _* i3 S% _) F/ w; N6 h
我單純o的, 得一個email account, 我冇咩fd, 所以個email俾人知都冇所謂~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:50 發表   
7 u9 K. r2 _: I3 O. Q0 {. O" e5 V! O
' m- E0 p8 b: Z. o0 ^
香港電視劇係嘩眾取寵, 佢拍o黎係俾廣告商睇, 唔係俾大家睇(佢都唔洗擔心收視),
$ }+ r$ L8 b! z- }同埋好認同網上安全問題, 根本就唔會安全, 我除o左email, 連msn同facebook都唔開, 就係怕資料外洩呀~~2 K. C& `3 j% T* H3 j$ E

K- N9 P8 O: c; v- J女仔身形冇可能做到o勒 ...
) g. z7 O, M- A* I3 C" [/ ]. F1 D( o+ ~
我以前都比人叫過小姐(電話訪問),個陣真係哭笑不得,而家冇再發生反而有d懷念

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-21 00:29 發表   # S: _5 Q" R: L3 c0 a1 U1 e
我連電話號碼都有兩個. @6 r5 `  n# w
有個仲要係儲值卡(無用戶名登記)
6 K  j: I  w* N: e9 {5 U
% E+ i: J* t3 V' l' @, x
估唔到我同JG5446兄都一樣wor,
- ^* [5 Y4 ?6 F' w我都係用儲值咭o架, 都係有兩張, (一張3台, 一張CSL)7 O* @! R: X2 {0 `4 N+ q: w
估唔到我o地除o左大家都用Notebook仲有其他o野一樣wor~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:55 發表   # k; P& o' ?7 t. T$ e9 b
/ ~. k4 w& V5 R8 j/ b; ^, O. Z9 f

% {* g. {6 q# i( V+ Q如果o的人真係將自己當作一個「女仔」, 其實真係心理出現o左問題, * d) C9 D+ G9 F! k( f! t
呢樣唔係一件好事o黎o架, o個o的人我諗真係要睇o下心理醫生.../ h) y" s6 `! m+ g
9 N2 u7 K  x; c4 ?% W
有時候, 就算點樣將自己o的資料保密, 1 m5 B( P; L9 B  Z" h3 K7 j
你在明佢在暗, 佢有心裝你一定會有辦 ...
1 G! d8 a( j8 p
2 W3 y' n% T6 Q! |8 O心理問題都係睇嚴重性既啫,我有時都有少少[女生上身]既感覺,又未至於要去睇醫生,有時睇心理醫生反而將病情惡化...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-21 00:43 發表   
8 b( C, C( Z0 S. |5 s0 q( A- E3 h0 |7 J' p5 ]% V
慢慢你可能會有∼
  H3 i- n0 S+ \2 A  c, }% H
+ r& k% `& b7 ]* J: j可能啦, 不過我唔希望咁快, 3 M/ ~* R9 j+ W$ j4 Q
我有成70幾套校服, 賣又唔會賣得晒, 掉o左又好浪費, 2 c4 {0 D1 \* j$ V# ~
大大話話皮幾o野呀買o左, 點都繼續keep住啦~~

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-21 00:49 發表   
$ S- z4 x, w# l5 H: D
3 W  `7 |7 Q# B5 p& S  F. S7 ?3 l
! ^( N/ f, o, ^* ~7 F, T7 J我着左頭幾年都有少少心淡架,因為個陣得幾件校服,但係諗諗下d學生妹日日都係咁着,我cd左都係"學生妹",我就要學到日日着都唔會悶既心態..
; n; \5 I5 d* z* x6 P) n
! L, }- }$ k/ I- Z( X不過真正o既學生妹係好討厭著校服o架, $ n! P9 \8 `, `
如果真係跟佢o地o既心態就死o勒~~  @4 S' o7 Y! [2 `. H9 e
' T7 y" K% z' l
所以我o既心態同你差唔多:
7 }& c$ [) u4 w3 _1 w) D- `+ O, t「最愛穿女生校服扮女學生,
+ [: p. d- K( h( Z/ h6 t& I最憎變做一個真正女學生~~」

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:55 發表   
' u( b8 l+ v6 ]2 t/ n0 Z. F  l6 T4 f
  y! f* P2 z# e1 S
如果o的人真係將自己當作一個「女仔」, 其實真係心理出現o左問題,
' U; Z6 {: O4 X2 Y$ y8 Q呢樣唔係一件好事o黎o架, o個o的人我諗真係要睇o下心理醫生...+ n, P; P, v% C4 }
: D# S2 ~) C  H: W
有時候, 就算點樣將自己o的資料保密, $ |% x* m  X! [% A& t" N6 E6 I1 W
你在明佢在暗, 佢有心裝你一定會有辦 ...
) o6 D" h/ i8 P: g% a

1 ]5 e% v7 Z. i: |; @email account方面, yahoo mail 有個 addressguard 功能, 一個 mailbox, 收成渣email accounts, 又可以唔同account send出, 唔洗login logout咁煩, 幾好用.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-21 00:55 發表   : F$ k% O& ]+ X+ W( r2 x  t9 r5 p0 s

, c7 h1 D. d* r8 i6 w9 r9 Z8 L& D3 y, D% F( f. ]2 ]  N
我以前都比人叫過小姐(電話訪問),個陣真係哭笑不得,而家冇再發生反而有d懷念
) e% p/ `6 t. K$ `7 g
/ r* F# W6 G: @! K" n2 t
o依家廿五歲人, 都仲有發生響我身上, 1 I1 F( H# a% ^
以前好唔開心o架(點解叫我小姐?!), o依家反而幾高興, 3 O& L6 P( _* g/ W# |
即係話如果我扮聲都呃得下人啦!!!

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-21 00:58 發表   
" I& d# }: b. G8 u. V  F
+ b8 E) c. K4 h9 Z$ p
9 x/ i  S  |1 f: J* k心理問題都係睇嚴重性既啫,我有時都有少少[女生上身]既感覺,又未至於要去睇醫生,有時睇心理醫生反而將病情惡化...
2 ^1 y5 z- j7 R3 o
+ T4 T6 w1 a7 h* |3 v& @# f
上文係講到話有o的cd不自覺以為自己真係「女仔」入女廁, 如果係咁就真係要睇心理醫生囉,
& a+ B0 W; m  Y% c  P7 C6 S因為佢根本已經到o左控制唔到自己o既地步~~# x" U" a$ d) j, y" @% B

0 u+ w* p/ p' W1 D如果仲有自控能力o既, 就梗係唔洗啦, 睇一次心理醫生, 可能夠我買10套校服o勒~~