嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

kary重新黎過

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 01:43 發表   + {1 x( A6 k0 y
! e- A1 e- C. E, @0 i$ H
kary而家著住校服, 等大家捉實我推推呀
/ ~3 D. X. h2 @- e8 s" T
5 r" r+ c$ N7 M$ ?
著緊邊套呀??? 冇腰帶or布腰帶我驚拉唔住wor~~
- I% {. Q1 e/ ]7 q$ `# t, y& J  ?  h4 l& e) b7 E* ~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
麻煩各位說話時要小心
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-18 01:48 發表   
( ~$ Z! J9 Z0 s$ T. i3 C/ ^5 b麻煩各位說話時要小心
4 w; y' D$ u  ?# u1 E6 j

: ?, P6 D. R# U4 |5 `( {哈哈...邊句有問題呀???

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 01:46 發表   $ P' b! s- _5 U5 {  O9 I% j7 z

, \' E' h  [. G& c" b" ~* F% p% v5 h* |1 @) D
著緊邊套呀??? 冇膠帶or布腰帶我驚拉唔住wor~~
. ^5 O$ ]' P" q/ Q- s  [- H5 s2 G: [
2 L- A9 L) g, u* M# A) v

/ W/ G# q+ y1 E/ z7 p, {# A2 x1 L6 p/ y( q8 H9 b( i, O/ m6 s# ^6 M* v
* c" M% ^$ W; `- ]4 z4 y
kary著緊呢件夏季+灰吊帶底衫+黑幼帶後孖扣half-cup bra, 黑色綿底底, 心心花紋白襪, 黑色返學鞋^^
. z# i$ m3 V- [# e4 E3 O至於邊間學校? 賣個關子先

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 01:56 發表   0 F2 l* |3 y, x$ {" w. l: i

: d2 T" ?9 {+ y& z0 v( K/ z4 j0 Y) o* \; Z
kary著緊呢件夏季+灰吊帶底衫+黑幼帶後孖扣half-cup bra, 黑色綿底底, 心心花紋白襪, 黑色返學鞋^^5 t4 F! h3 _# e8 [' j) W- ?; e* d3 @/ h
至於邊間學校? 賣個關子先 3 J" ~% a8 v. t& W0 ~& F
- O% P9 h1 k% V0 ]

' j  i+ x* r" K6 e. R, D
8 W( z0 ]+ N% J' k9 m1 k9 d9 a4 v) _$ N# S0 m3 P- L
呢套我知邊間...可唔可以開估呀??? (曾經有人問過我買唔買, 但係我覺得唔靚所以冇買呀???)
* U* \- R- P! B( Y; z/ y; j* R6 \' z7 b
Anyway, 其實我上次有個問題問過Kary妹,
: i, D  ]" A0 l6 I& f/ z9 s# Y其實o的爸爸弟弟o岩唔o岩你size o架?! 總覺得太細size著得好唔舒服咁~~
! w( N  W7 N0 f9 Z) D9 K
1 z4 V# E, J" u3 f2 O: V[ 本帖最後由 dcch1 於 2010-6-18 02:01 編輯 ]

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 01:59 發表   
4 I8 v  u$ }3 g8 _4 h2 ^, s+ V3 q3 O+ F2 `# K

; b; c  x8 n& N! c3 q) V- n; D( y呢套我知邊間...可唔可以開估呀??? (曾經有人問過我買唔買, 但係我覺得唔靚所以冇買呀???)
/ H+ R& q& H4 R! z0 n. H( w( Y4 s) e9 P6 u/ \; I8 O' }! r
Anyway, 其實我上次有個問題問過Kary妹,
; @/ k" r, `9 v# m6 d) \6 w其實o的爸爸弟弟o岩唔o岩你size o架?! 總覺得太細size著得好唔舒服咁~~
& ], N5 O- o4 ?+ M/ F6 q8 b9 p" |2 ?
其實我覺得32.34果D都窄左D, 最舒服係36a掛, 哈哈) R* q( T# D/ z( g
不過扣得埋我又覺得無所謂, 仲可以feel返上手個姐姐戴呢個既feel囉( [3 R# l. e; ?
尤其戴到個身D肉有小小一節節仲好feel, 因為好多姐姐都係咁啦
* L) N& h( f$ k# K9 \同埋所有同姐姐收返黎既bra, bra帶長短我都跟返原裝個長度囉

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 02:03 發表   
) F2 j* z$ V. `7 p$ W: z( [
# h0 x; m6 u  M/ |; P其實我覺得32.34果D都窄左D, 最舒服係36a掛, 哈哈+ {! P7 k3 X( U1 N' a9 A) u' Q
不過扣得埋我又覺得無所謂, 仲可以feel返上手個姐姐戴呢個既feel囉( \  Q- F. e% b
尤其戴到個身D肉有小小一節節仲好feel, 因為好多姐姐都係咁啦/ m- k- e5 j( [4 Z+ [# R: z3 a7 F
同埋所有同姐姐收返黎既bra,  ...
) y( C4 T7 x1 B' l5 S. t7 u' B
% ~9 ^- F) k* f$ L, K
我就咁度自己個胸都34",
1 _3 E! |$ k3 z/ U  b% u, B$ s5 {有時收o的o岩o岩34"胸闊o既校裙都好緊, ; X9 z( y. U) L# _4 M5 a) D+ c
而且o的bra o既邊位都好拮肉, 又真係...幾唔舒服呀~~# [/ V/ S( S2 M5 Y2 o# o' b0 p: y6 z  d6 q

" P: E& Z; [! p1 [不過呢, 如果好似你咁, 鍾意「原汁原味」o既, 咁又唔會咁在意呢o的o野o既, 係咪?!6 \# p2 Y# X0 a5 }% `: ^! ]' Q" T
& B5 Z4 p# G$ @, [1 q* Y
P.S. 多事問多一樣o既, 你對返學鞋咩碼呀???

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 02:08 發表   ; n4 Z. }2 }) {& ]3 O5 X$ ]

; N1 K: o2 Y: k* W. h' `. [; B- j( G3 v& q$ }. j5 d7 Q9 t
我就咁度自己個胸都34", ) M, Y7 U: k/ w( _
有時收o的o岩o岩34"胸闊o既校裙都好緊,
7 A5 m2 Q  o  T: V而且o的bra o既邊位都好拮肉, 又真係...幾唔舒服呀~~$ F% z. f: V) F; E, D* @
% h. w( D% ~1 X8 d+ Z) j
不過呢, 如果好似你咁, 鍾意「原汁原味」o既, 咁又唔會咁在意呢o的o野o既, 係咪?!
; }0 T/ ^3 o  S; ]& d
2 x! ^3 p7 A$ ~# T# G: S* M& y ...
; d+ z  ^1 ]5 H
kary鍾意跟住上手姐姐既著法架,扣邊1格都想跟埋囉& G2 x  h% i/ E1 T
不過我收返黎幾套校服, 都係38喎, 唔知係姐姐專登買大件D呢?
, a5 }( J! i# J4 o' N3 x) a8 c1 `# w對返學鞋都係姐姐package比我架, 吾啱著架, 一係夾硬穿落去好迫腳, 一係踩爭囉
" v- K+ E* [# C, [/ w; D* F: \. x8 r/ [8 i  P

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 02:12 發表   # Q2 T/ _5 e$ k: X' R7 v/ |
1 t. V1 |$ y3 D& m/ T8 i$ P. Z' }
kary鍾意跟住上手姐姐既著法架,扣邊1格都想跟埋囉& [# i, X4 r; g) \5 M1 f5 j
不過我收返黎幾套校服, 都係38喎, 唔知係姐姐專登買大件D呢?
. x* Q( e0 b: F  b8 A5 F6 W: P5 j

, K2 y; `: k! D唔係呀, 以我收咁耐校裙o既經驗,
' T; r9 i- R3 T5 H# B  A- N' m5'3"高(160cm) - 38碼裙4 c* i6 V: r, \% F, d& C
5'4-5"高(162-165cm) - 40碼裙
8 i  E( H4 |% F9 v5'6"-7"(166-170cm) - 42碼裙/ Q; h2 e, @2 d& Z9 z! U0 h6 y
: o( z- @. E8 z, V
有時可能會因為胸闊/腰圍問題會買大一個size(碼數即係裙長, 大部份校服公司都係咁分),+ J7 |$ n: b% F
跟住改短條裙, 官津校通常改短2", 私校會誇張到改短4"~~
, s( E0 ^7 \: _, e" P. K+ h4 L7 J3 R; r/ R: T
咁鞋就真係...不過如果你package買送o既, 而屋企有位放o既就冇所謂~~
( x/ H' J" g5 f3 W+ v- s+ t, \9 @: D( j/ u9 H4 i/ W3 w

今晚傾到呢度喇, 聽晚再傾啦, kary會著埋校服先上黎架啦, 早抖

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 02:25 發表   
  o0 d9 _- i" @& r2 p8 K$ ?8 j今晚傾到呢度喇, 聽晚再傾啦, kary會著埋校服先上黎架啦, 早抖
; V$ ~% Y  z# T/ f9 r
4 i7 ?9 E, f2 J$ J  h2 M
哈哈, 好呀, 聽日推埋o個16點佢, 再次走入校服區~~

好開放窩

kary返黎喇,有無人呀?

好似冇喎-.-

引用:
原帖由 hkman168 於 2010-6-18 22:59 發表   
  U" F/ m5 C* ?好似冇喎-.-
! h, F/ P# q. [2 M" A
你唔係人咩?

嘩....' F6 [2 R- v6 n1 x) R; {1 v0 o
KARY你都系住系建生個頭架?...7 O! c! N5 ?; P% R

引用:
原帖由 x```櫻花樹下 於 2010-6-18 23:01 發表   * l, q1 o0 T! k' A. \
嘩....
% T6 M  I# ]4 ~KARY你都系住系建生個頭架?...
5 V7 c( {2 O; |$ R0 i
" i; ^8 b4 }# i4 _$ g吾係住果邊, 果套相我都係download咋..

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 23:00 發表   , X! V+ W! z  B* Y% {

$ `4 V4 W! z0 N! F8 W* \你唔係人咩?
6 K" S) s" M9 @) K

1 r2 C% Y' p6 p- h% Q' @佢係幽靈...

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 23:08 發表   , }& s9 M& D$ ]& Y
; M1 ?' c5 [4 t, v: d* w9 {
吾係住果邊, 果套相我都係download咋..
6 K8 `! G9 T; Q" L2 P2 h3 Y

$ J# w* n7 a$ w# i7 c3 R張相大大隻字寫埋個網址啦,
/ }* o0 ?0 u) g" X3 m+ ~呢度o的人又問, 學生妹貼圖區o的人又問,
6 _3 r; A" u+ ~/ S% y7 _唔通個個都有夜盲症?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 23:23 發表   
2 T) O" @+ s2 K: @6 r
4 W$ g* W- Z; _3 f" v5 `- Z
/ J2 Y* h4 H2 @3 e% @; z* {張相大大隻字寫埋個網址啦, 4 l- r3 D7 U) x- g- P
呢度o的人又問, 學生妹貼圖區o的人又問,
' r9 w* Y5 ?5 d: Y唔通個個都有夜盲症?!
2 ^* Y- O7 b" a! i- i8 z# B; t& c係囉...激到kary死死吓