嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   3 H1 o2 K$ g. }% P" t$ E
冇M到都可以用?
# t) _4 I+ U4 @6 H7 e/ D% pWhy not?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   0 i5 I5 }3 h( ?/ B
冇M到都可以用?
9 |+ Q) N6 O* ~/ E' l1 r
0 O  z; D/ L/ m, t8 e+ w4 n% B* [4 i- t9 K點解唔用得

唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾9 g" c1 O: N; [+ W5 {
4 z' T2 V; B* G* s7 ?7 ?
http://www.mymonthlycycles.com/

我都用  偏好夜用的

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
- \( B3 z8 W$ w# `冇M到都可以用?
4 k5 M/ [* c  o
$ `  `/ U. z: |' Z% x
1 y- c# k4 l" P9 r$ y3 ~點解唔得先?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
* s' K: c: y3 d9 [冇M到都可以用?
. j% F% L! C* e! K4 |( N3 {有D女人失禁米用囉,點解吾可以?; Z/ ^( F( U+ @  q6 S% n0 v+ p

我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....

引用:
原帖由 wing1971 於 2011-5-7 15:20 發表   1 t3 C6 B9 z/ m+ \# i2 Z
我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....
# j0 _1 i  T: Z. G# \試下用埋衛生帶,感受下以前做女人的感覺

亞婆年代的衛生帶,大陸仍買得到

請問, 香港或大陸那處可以買到衛生帶.......

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   ( }9 i! Z6 l: b2 v7 v

! U6 t( y$ g9 S0 `: N我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
# O9 a- k5 O6 \8 K* {

1 y1 i1 K  A; D7 K: H& d/ i! h我都鐘意用厚巾...好有女仔Feel...

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   
- w5 t# \- Q) u: m/ m* c) F) c2 f護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?
" `7 Q+ u  C* y6 P' g% B/ U) s$ n. H3 A
同意!我都試過!
, S8 o2 o; o: U# ^0 k* v# `可能摩擦多囉!+ Y9 [1 W- R' E( Y2 j0 J2 d

/ X, h3 T' ?8 h6 c5 j不過護舒寶40cm厚左D,都係Kotex舒服  ~! {3 _- W( V3 G6 k( q; R
一分錢一分貨!

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   " c2 A' O) ~! {* y
護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?
# [; C& h1 R8 l
* |" {/ M+ P/ ]' K1 L) {9 E- ]% [$ b- O
唔係只係40cm, 32cm 都係

有冇姊妹用護舒寳pinkcess 28cm 輕巧夜用呀?我以前都係Kotex 28cm 輕巧,以架轉用護舒寶,覺得舒服好多。

蘇菲 高潔絲 多 最愛用厚

引用:
原帖由 whitesnow 於 2011-4-13 17:41 發表   ( F. i% Q7 }. h; _! @$ O
唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾
7 M, O. P/ `$ `# e/ v0 U+ D% v& y/ b2 }- M# `/ O3 K6 `9 _
http://www.mymonthlycycles.com/
7 ~! t% p; e! ?9 Y, c
這行為冇得項.

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   
- ]2 x+ [/ h, g- ^, d7 X# V# S( T+ v( T* G& G% s- b
我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
) E' m; F' n3 `" R/ n4 o0 y
! @) ?* A% U; \+ L, F, J
我也喜歡用高潔絲,棉柔的。