嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好唔開心囉 >w<

好唔開心囉 >w<

我第一次來到這裹,都係睇過suki妹既主題先留低這個論壇,
$ s. W; c) V* f5 k* V- z  e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉 9 q$ ~2 x( ^; A3 U! k# Y
/ c' t6 U3 b" I
超級勁唔開心。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原來係SUKI既粉絲~- d/ X$ I& N) |4 G' Q; R; h
咁你就多多PO相: Z/ u1 k  e4 E# ]% [
好快就會入到保護區2 j) H) Z9 K$ I( z# E# ]4 u
加油

同埋你稱號度打錯字
! B$ P. E/ s+ ]& o- C  A佢唔係早洩學生妹
# G5 K  ?+ v. D# n* Z: V4 U無三點水架

慢慢努力吧~~~~

suki 的fans...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2010-5-10 20:14 發表   
6 ?3 F, J6 ?, A8 r3 y- y7 I  C; Wsuki 的fans...
0 R6 e1 A* S" ~1 ~) J
suki咁正
" b2 D* x( w2 Y% K  `" y5 _6 i! Z. [梗係多fans啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 21:45 發表   3 T5 Q* @* r6 q* h

I7 k; d4 u2 D: `suki咁正
. B5 l/ N2 [8 H, l梗係多fans啦
. k5 D: Y1 D* {* M  Z  @2 {講得啱!

我又加, 咁有無團章架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 09:50 發表   
  ]$ ~# S* M) W. W7 K' h! p: o同埋你稱號度打錯字! l: N: A  }2 n4 J9 q
佢唔係早洩學生妹
! o/ z2 f5 j8 d9 L4 h3 R無三點水架
) j2 C/ l; N* O6 `( E/ Q  x4 I, y) ~
洩洩 ( v' o$ N4 w: B4 D
唔通 suki 真人有呢個問題

唔係洩洩咩?

粉絲團....." {8 a# g' R8 `- f3 R2 `; n7 s
9 d: d1 b2 d/ [
官方承認左未嫁?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-5-11 06:41 發表   
, g, `1 ^/ D9 ]0 J6 y5 z1 o  N3 H粉絲團.....
: R% K, t+ E( ?- ^: V
3 ^$ U0 V' p: F: K# Z8 w0 |官方承認左未嫁?
4 T$ ?! `# _( ^; Y係喎
0 C) S5 M% V, `8 y其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團
5 d: v9 F$ R1 p8 S! g咁大家可以識多D朋友仔

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-11 15:09 發表   * b' ?, b* B) `
! S; U! s  d5 R5 v: Q8 C
係喎
9 ]0 Q* C3 }( ~" F1 d其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團
# f0 M4 i# l& f咁大家可以識多D朋友仔
/ G. _$ v& f9 d- {0 |' {6 |6 U0 r好提議喎!

好呀好呀~  主post SUKI妹既相~

我都重未入到保護區呀

引用:
原帖由 leeon 於 2010-5-12 07:27 發表   
! _& M0 m& y! p6 l, T好呀好呀~  主post SUKI妹既相~
" g3 R  S8 S6 B/ W9 b* J
你要po自己相先得架

同埋我既預感都中左
# s/ _8 I) ?: p: ]suki可能真係會離開我地

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-12 11:37 發表   
, B+ e/ M  e+ }4 ^2 c3 Q同埋我既預感都中左
! U/ q6 x4 ?+ Z" G9 B; I5 E7 Jsuki可能真係會離開我地
) d5 r7 z  S5 H. C5 O) Z0 f& e/ h7 G
發生咩事? 可唔可以簡單講下?
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉 <---------agree with u!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-5-12 13:58 發表   # w  A  C5 |" e. O6 P6 I
& E: H% S: w( ]5 ]3 ^1 @* R
- {( Q3 _8 G7 x0 c& H* w
發生咩事? 可唔可以簡單講下?
; _: M* l; L! _+ O
8 C. e; M- F8 s: P: ?+ E0 I% _
唔可以:)
) V  k% F9 a0 W8 }9 z1 V我地知就算了
. M( H4 S, X, |& ]" S% S; ?" h

+ o4 T( @7 P/ [: l4 H, m& EPS: 我都冇CD點數 orz