嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好唔開心囉 >w<

好唔開心囉 >w<

我第一次來到這裹,都係睇過suki妹既主題先留低這個論壇,
! t6 H6 p1 Y0 f* V  e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉
6 r: [, E/ U/ E0 {0 n% M! D" }& j1 b5 T+ q% L# i& X, h" k+ @
超級勁唔開心。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原來係SUKI既粉絲~
' |9 i) l' H: S  U9 i咁你就多多PO相9 z2 B$ A* N: H1 f' w+ \3 M
好快就會入到保護區3 I$ o: C! Z$ E5 w, m$ j& F' F
加油

同埋你稱號度打錯字* b7 _' l6 M$ E; [
佢唔係早洩學生妹) f2 [& W3 H0 f+ [
無三點水架

慢慢努力吧~~~~

suki 的fans...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2010-5-10 20:14 發表   
, ?# c. o  g& K4 ?! I# Q0 dsuki 的fans...
2 X8 Y* z' c+ @% [( k6 w/ N/ [suki咁正   O! D, H, ^# ]# V+ W0 L; ?% f
梗係多fans啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 21:45 發表   8 M8 P4 J9 H- _! ?* A0 M8 B# ^
+ [6 r0 P5 f. m/ m. }/ \6 Q
suki咁正 # z$ \- h" `1 ^# t
梗係多fans啦
" g, O. a1 a" W( X1 L$ s  F講得啱!

我又加, 咁有無團章架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 09:50 發表   + ?! \* `1 ?  h3 p
同埋你稱號度打錯字6 {1 @8 W; |! C; B3 B
佢唔係早洩學生妹8 x2 {) s' J4 Q( ]
無三點水架
: s& [1 K/ z; D, ~! T- p) ^
* C5 d/ f" `( Z2 [
洩洩
* R. m; l2 t- y; [唔通 suki 真人有呢個問題

唔係洩洩咩?

粉絲團.....2 e! \8 n. I! O" T) c5 z4 d7 r
% f) W0 T; m5 S  ^
官方承認左未嫁?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-5-11 06:41 發表   ' @5 S- C# h' ?& m: a% \; A- H
粉絲團...... \. n, M6 u/ Q8 A* k- |/ I4 i5 W% t

# e7 K+ x1 M( f, K& K+ ~8 t. v官方承認左未嫁?
( w. d* m( a/ o  e# f. `& X; W
係喎
  T% _! [- G" ^. g, P2 Z其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團
& |6 a& I4 C* j( `, {9 ]7 f5 i  Q咁大家可以識多D朋友仔

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-11 15:09 發表   
/ a& R% t" M; i
% N+ b( [, Z( W; _+ b& b係喎7 k7 p7 X5 \  n7 K% Y/ P+ `$ D( l- z
其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團
9 y) K2 ~3 N) |咁大家可以識多D朋友仔
3 f" e: k$ j% X8 p- V. j, M
好提議喎!

好呀好呀~  主post SUKI妹既相~

我都重未入到保護區呀

引用:
原帖由 leeon 於 2010-5-12 07:27 發表   / l2 ]. N: z0 _( e8 v# P: D
好呀好呀~  主post SUKI妹既相~
2 |7 ?6 v  ?; r4 q6 V. n
你要po自己相先得架

同埋我既預感都中左- J; h9 z$ K+ `2 E$ w! G3 W
suki可能真係會離開我地

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-12 11:37 發表   
2 @; \7 t! k. I/ v. T同埋我既預感都中左
0 E1 q3 J- `5 S/ P% P* Esuki可能真係會離開我地
# @" O3 U0 v, K: O4 F
2 c( [0 ]9 s( W8 }  K
發生咩事? 可唔可以簡單講下?
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉 <---------agree with u!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-5-12 13:58 發表   / c8 Y: F9 h4 R- P: Q# j
' ~% Y) L5 W2 Z! y" u8 x: @' E# d
. O! `2 J+ H; l  I7 Q3 `
發生咩事? 可唔可以簡單講下?
7 H$ U- x& W  y' |9 J2 P
1 r8 ?% V* S5 M. g) ~, E( N! ^) }唔可以:)
: z8 l4 k& A7 B7 _( Z4 l4 @; F我地知就算了
& J0 Y0 o6 i0 ?; J+ Y& h9 h) {& b1 m( Q$ m( u+ c# c: j; }

9 f& d$ @# G5 c' l& {" @PS: 我都冇CD點數 orz