嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢到有冇女仔架??

其實呢到有冇女仔架??

想知道.....係未全部都係男?? 6 q* q9 P$ z* w5 N" R
又唔識發起投票貼...><
覺得好的就按一下感謝吧~~

有又點無又點
YV3S1E117XC050141

婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:21 發表   ) Q" G  B- r% m% V" [! L6 L/ ~0 G" |' x
有又點無又點
8 O; Q7 \. Y# Q: j+ v3 T* u; {! V1 B/ x
3 f7 `8 _1 L, i- H/ J. T
因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-29 01:27 發表   1 Z; e- V# }5 W7 l4 k
婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!  
9 S+ s: ^; f! U# H- J4 d+ e% ]9 `: ^5 q- A, U

9 M' c* d; s  n/ W* s甘即係咩ar

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 01:28 AM 發表   
. z; N, j2 M2 x% o
( m4 {/ ], |5 a$ ~* |因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉
同你一樣又點?
5 \  p8 K1 h1 f8 G2 m我又點知你係咪特登上來玩野
YV3S1E117XC050141

有純女~ . P& k& L7 e# C% z0 W) m+ O
Angela姐姐

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:31 發表   / y+ H/ [) v5 Q# g7 J
同你一樣又點?6 t4 r, @1 M7 ^/ x' F0 y7 H' v
我又點知你係咪特登上來玩野
, J( U% d; O2 \. H  D- h7 m6 G$ I0 d4 L$ u& X8 T- h0 t

; [% h6 _' C$ M1 o問吓都唔得咩.. 我可以玩咩野??

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-29 01:47 發表   - E  O) P5 T/ K' u+ Y9 b0 q
有純女~
' r/ C" z: P9 u; SAngela姐姐
( M5 A0 Y0 G. _

4 u+ X4 Q1 O! ^' |: n
5 J/ ^* m, X, A1 m$ N8 v! U1 i0 h咩叫純女a???

纯女纯女.清纯的女子?

係咪女仔都好啦( }. o6 D& ]3 l
呢度有真係女仔
( q$ Y6 L% `) y7 D, R, D! S佢地對我地呢班cd冇岐視
; ~" r( |; i, c' `真心交朋友就得啦1 C4 X- q2 Z9 d7 j' {2 a+ p
不過我想問芝士蛋糕
* x) ~3 ?/ y  u, t2 N你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-4-29 11:14 發表   
1 Z' C# q6 v) u: s* k& Z係咪女仔都好啦0 b0 h. R9 n: K
呢度有真係女仔% U  }7 P) T) n* i4 }8 M' n
佢地對我地呢班cd冇岐視, [1 c1 G$ E& ~: N4 X- c2 w& i
真心交朋友就得啦& i* A6 B8 s/ C8 r
不過我想問芝士蛋糕
' N$ V% d, t. o) f1 U+ K$ n! V/ U) r你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?
  p/ g! l  j( }: s2 W8 j

# U* E& H6 Y4 D5 s- C) c0 J( W5 e8 f5 D. N2 P9 ?; a
我諗你誤會左啦...
8 S( X, x! P# C9 D: O, k我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字...
8 q+ v# x5 H7 }* f8 l" y& S' F3 V8 T只係想知道統計下比例是怎麼
5 w4 Q% s9 A; q% }+ D! ^4 ^/ J& T+ Z/ |& I" p9 p
PS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的

歡迎呀芝士旦糕 好味~

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 11:18 發表   3 a( w- f' I+ u8 j0 J
) K. A8 E  B) M- d; S+ p

* I2 c: U, r4 Q" T& O# r, o- @" d2 Z: k
我諗你誤會左啦...
1 l3 |; C: n, ?* e. K* [我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字...
- f  o7 M: D- r, f只係想知道統計下比例是怎麼- S# D! P# W/ V+ C9 C
/ S  ^) W4 x& }) k/ e
PS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的
9 v, ?: U0 j, H0 t/ l
7 ~- j) R# n* {' G" N2 w( S! N咁你又點諗我地班cd呢?
1 U9 J: U$ G# O3 T5 r會唔會成日上黎?

我係...
) [3 I8 \2 A* Q& @, r- d我都係一個男仔FD比我# N8 F, O! M% J% {
之前都有睇過D關於CD既介紹,
% b7 s& p' o7 p/ K/ S4 T因為本人天性比較八掛,咩都想知下) f2 C8 _* B  a3 v+ z& ^7 Y
都算有D了解,
7 P- f! Q" Z8 ?. f( C, `不過唔會討厭呀,各人有各人喜好je,唔係做犯法事咪可以lor

竟然有女仔
$ \# e5 j2 n1 O/ ~2 b+ s' }! p, z不如女仔們發表下對cd的睇法