嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD相片,,,,,意識

CD相片,,,,,意識

其實會唔會有男仔(非CD或CD)上黎SAVE我地D CD相打飛機
5 q# Z5 l# ~  m; R, D% I+ j; n6 ^或者拎我地MSN拎相打飛機
. r$ o2 }& b. V真係好驚,,,大家覺得會唔會?
# W/ f  e4 I1 I8 K4 _6 G, c搞到我真係有D驚,,,+ o7 I: p+ \# H0 s# @* \3 Y/ F  a% |

& [4 {* F/ d% B0 K+ R9 G3 @1 i[ 本帖最後由 五香肉丁 於 2010-4-25 22:53 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
add我MSN啦大家

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
um......我接受唔到囉

諗起我真係相都唔敢POST
add我MSN啦大家

唔駛擔心你預左實有, 我收過唔少短訊約出街添喇, 介意既就唔好post囉

咁又唔會,,,,驚下JA..唔洗講到話唔POST咁囉
add我MSN啦大家

post 得出嚟, 預咗, 你阻唔到人, 只能夠當 compliments
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真系會有人咁做架?

引用:
原帖由 x```櫻花樹下 於 2010-4-25 23:30 發表   
/ k6 Q) H, t' u, K' J4 ^真系會有人咁做架?  
/ u+ u* e; w9 _, [$ Z: T
2 ^  s( D' q) y2 D算la   一定有d e人
7 I8 I1 B: H# X, @" E1 B: i9 r因為就算係正常女仔相 某壇 3x2x 個d3 Z" e2 n% n# l' Z; V/ D7 T
都有好多人拿打j~
4 X* N# ^- \0 z$ @$ t% X0 @% @5 p7 h4 M7 o/ G8 p
再唔係既開個叫真人認證區1 ?# d; q0 \) \
個真人認證先比入既區
# A0 l  E! {5 n7 Z  z. ?
8 B  V$ b3 e2 F0 e) L& g--------------------- n9 Z1 Q/ j8 S& X
我個post
, T4 u4 y) @2 U4 rhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... uid=25367#pid2086149 N- |! P4 x9 Z" {2 E! n5 L
已經有e個人# L: j1 [* k4 O2 @/ H

+ b$ k8 f/ i5 E# ?7 b0 ^* q! k[ 本帖最後由 lovelyceci 於 2010-4-25 23:49 編輯 ]

Post得相出來就預左啦! 有什麼好驚丫傻妹? 就算d人要黎打JJ佢都唔會話你知ga! 處之泰然吧!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

.............
9 z5 M5 r( w* w# u% s6 [驚什麼呢,3 s& S! u( p. p: ?, {
如果係堅野,+ F9 I5 J5 I6 @0 N+ X& |$ g
拍什麼呢

嘗試用另外一個角度想: 有人咁做咪代表認同自己的CD功力......
3 Q2 \9 e6 c* e/ W6 \
1 D3 H7 O+ ]: ~+ Z[ 本帖最後由 mski 於 2010-4-26 01:05 編輯 ]

大概冇人會搵D 唔passable 既CD 相黎打J掛, 既然搵得你張相黎打, 咁即係你OK la (你應該可以咁諗)
0 S+ F  l4 Y; u: p, G$ S# }( w& y
' h+ M) e% c' r2 G0 J  ?不過其實你post 相,就預左會咁, 但係呢D野,扮唔知咪算, 知黎冇乜好處丫

有人用就代表自己有吸引力9 V2 y* P2 V3 f' z) j
" W5 B5 {0 m/ A/ G; y% G
我會歡迎佢地用我張相打飛機

其實會唔會要黎打JJ 你真係唔會知!驚什麼呢?

這世界乜人都有嫁啦! 唔出奇喎! 見到婷婷個一定唔會打JJ喇!一定係會打Q婷婷喇!

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-4-25 22:52 發表   5 M7 o6 q7 O. U) k4 N4 q
其實會唔會有男仔(非CD或CD)上黎SAVE我地D CD相打飛機
* ]  u/ _" s; o9 M$ |8 R或者拎我地MSN拎相打飛機
' r7 ], f+ c  s4 T5 u+ x真係好驚,,,大家覺得會唔會?( N8 ]# B# V+ G6 A
搞到我真係有D驚,,,
; X$ t+ l. h, P5 D, C
已經有人同小R講過佢咁做 ORZ

我覺得樓主哩個post真係有點onX,無聊到爆頂
9 l7 `* B/ `3 ^1 I  A, }; D* x: t: N又要驚又要post,咁就唔使講出黎啦
5 Y/ }% O: B; A4 P* @; J哩個世界真係咩人都有

引用:
原帖由 lovelyceci 於 2010-4-25 23:47 發表   - @4 x: b3 z" ^. N& \: v. T( ^
8 T6 P  _  z% {" x" L8 p

5 m  G6 h2 K7 C+ W1 \/ y算la   一定有d e人2 _0 z( f3 I4 s
因為就算係正常女仔相 某壇 3x2x 個d
7 \/ Q# Y. e7 P都有好多人拿打j~ 3 F& D" s0 s5 s$ F$ I. t

3 x6 h% l6 X$ M* @再唔係既開個叫真人認證區
2 ~5 d2 B+ W( ?5 m, d( a- |2 s個真人認證先比入既區3 Q  x  S; m& I* g6 }1 J- r
( e) t: m, M: c無錯~我就係想要有呢樣野

都有人同我講過啦
' C" h+ N7 v" u; C但我又覺得無咩野丫
0 H! j3 w8 f$ q  v8 }因為咁先代表自己夠吸引力
1 @4 u1 {+ t2 p咁先係一個成功既cd

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-4-26 10:23 發表   
2 C+ x' \+ t% t/ Y: {* d- B" t我覺得樓主哩個post真係有點onX,無聊到爆頂
* U- ?2 E9 u% Z* C. Z! X又要驚又要post,咁就唔使講出黎啦' u: S8 l2 W: Y/ L5 v' |
哩個世界真係咩人都有
- L6 F3 n& X$ S: o& ]

# W7 A' Z: S, U  s+ _最鍾意你夠直接, 啲人要打, 你 post 條毛都打個不亦樂乎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》