嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的恩物M巾

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-9 15:39 發表   ! C. G4 t0 T) a! \- |

' A" T5 z$ ]) u, \太薄會無感覺!
) u- k# d2 b' f所以大陸又再有衛生帶生產,用的棉墊部份厚達4cm,滿足一些有要求的愛好者6 J& l( E+ d4 a' @0 n: q2 z: g
有興趣不妨上www.chinaotto.com睇下(陶寶都有好多); {2 V4 \- d: ~6 m+ [/ }
圖片為衛生帶專用棉墊,2-4cm厚& k. ^' C/ Y# Q4 ^( p  a% i

& F  Q. J. I! _3 m: V! s) g: D

回復 13# 882288 的帖子

甘样先好玩,比人知道,睇下距咩表情

好大一包的M巾喔

我都好喜歡用產婦衛生巾, 用時感覺自己真係一個女人, 好有滿足感.........

引用:
原帖由 maria-ng 於 2010-4-30 06:13 發表   : B7 A. ^& P( `. i7 o: @

; h+ Q3 N# m/ W% [9 F8 T9 ^$ {不如認真D,試下用衛生帶,感覺和M巾好大分別
# m) ^' {+ T! C- J7 Z
7 u+ ?" S! I5 x5 n; ^1 I- B, |
! s  a. n' |3 q9 o9 p
非常同意!!!!

我鍾意用護舒寶,我現在都用緊,真係好舒服架~~~

引用:
原帖由 erica88 於 2011-8-19 22:40 發表   
! H) I+ u$ d1 ]+ }* b( _* o我鍾意用護舒寶,我現在都用緊,真係好舒服架~~~
- m: _3 N$ {' z1 K; U6 y6 a$ t4 z8 z' L5 X你用開邊隻 我買左新果隻pinkcess 都幾舒服

好似好SOFT咁

我就用護舒寶囉,冬天會著出去行街街添,夏天因本人太大汗了,所以會扮女仔先用,真係好hi,好舒服架,各位姊妹都可以試下架,用左就可以成個真正女仔甘,好開心架

我就用護舒寶囉,冬天會著出去行街街添,夏天因本人太大汗了,所以會扮女仔先用,真係好hi,好舒服架,各位姊妹都可以試下架,用左就可以成個真正女仔甘,好開心架

點玩先至hi呀 ?www.hkcdtv.com0 a% }3 F% w2 m7 ]6 c

護舒寶果隻清新瞬潔似雲呢嗱(香草)味

我鐘意夜用40cm個隻,日用就用有香味個隻,

你去邊度買多

我以前系日本住果時用呢隻、特長特厚       - @: H) m9 b. e- j+ l+ n
http://item.rakuten.co.jp/kenkocom/e113817h/
9 t4 p7 p7 K% i* u
. D4 q6 ^* Z: L; {/ N! u7 V超好 feel

这个是产妇巾啊

Kotex吊帶式產婦巾係咪係大陸先有得買呀?5 D  B' G. d2 a* {; B& D
唔知香港有冇呢?

我喜歡用厚厚的M巾,好舒服

引用:
原帖由 erica88 於 2011-8-22 13:33 發表   
* |. f: A& g. \/ z2 ?* [' E我就用護舒寶囉,冬天會著出去行街街添,夏天因本人太大汗了,所以會扮女仔先用,真係好hi,好舒服架,各位姊妹都可以試下架,用左就可以成個真正女仔甘,好開心架
3 X/ T7 L$ z" b2 q; \
  J. Z0 T8 K+ V; d+ q你有冇用巾巾時加按摩器打jj呢

咁大包既..未買過