嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你好, 小姐

你好, 小姐

啱啱收到個 call & m# i* P7 R3 M% U4 H$ j
我 : 喂
: h# b4 j0 T) k$ z4 Q' B) E8 l電話女聲 : 你好, 小姐..
3 X  }8 n9 k- w0 g- g我 :
9 @+ v. T. e( A. e. s$ ^: V

覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你用女聲接電話丫

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-23 15:22 發表   ) q4 V7 t! Y5 f# j1 u
你用女聲接電話丫
3 K1 \: G& o+ M0 J  u

2 I/ d, r6 J6 ~  m  n我放軟放輕把聲, 好似揼小朋友咁囉...
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我都試過幾次xD
+ `5 }1 q  ~6 l8 |0 g8 B; X$ f# g$ H唔知好嬲定好笑

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-4-23 17:30 發表   
% @+ k2 u7 B) C& x我都試過幾次xD
4 K- e1 g$ b2 M0 [( U唔知好嬲定好笑
1 w5 l" `& v: i7 {" K3 x3 h
Rainie女聲好萌~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-23 17:35 發表   9 p3 n2 M7 @% c, f# ^6 a

. H- j2 K: o6 d) e8 S1 tRainie女聲好萌~
; N$ V1 \+ N6 W- l

' R4 ]4 S( [+ @  E& |3 h! d, q5 g那有-3-
( l& R. Z6 U& v, @嚇死人就有xD

我都試過唔少,可能名字太似女仔名

係咪好開心呢?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

你把聲梗係好似女仔laaaa

引用:
原帖由 ashleyashley 於 2010-4-27 13:20 發表   $ ~0 e0 H) X, I* b; ^
你把聲梗係好似女仔laaaa
) D: Y7 U  N5 Y
2 |' A! d4 s6 H/ C6 X2 |撞手神會有一兩句似   , 但好難掌握

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-26 12:05 發表   4 ^" P1 R  K& c- N3 a
係咪好開心呢?
2 T" b; L0 e. z( _1 M- a$ ^# }
9 i. k3 v/ P3 ~- m: Q只係覺得好玩

電話對話中誤會就未試過! 在街比人問路或者入商店買0野,睇0野, 久唔久都會比人誤會0既! 都有時會覺得感覺OK! 始終唔係1822, 自知都師奶Feel架啦!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-27 17:57 發表   4 s, B. F" j5 `
電話對話中誤會就未試過! 在街比人問路或者入商店買0野,睇0野, 久唔久都會比人誤會0既! 都有時會覺得感覺OK! 始終唔係1822, 自知都師奶Feel架啦!
! N: k- ~: V2 Z$ O

U  B$ b9 J. j/ j
8 s5 |" F  h4 v, ^8 \0 E& }6 H姐姐一定好女人
4 }+ I% c( p6 m  d% \* F

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-27 22:23 發表   
+ u# u; K) |0 V# r5 m% l- n, g# ~5 P5 x1 W! G, O
( P% y; O! U- Z3 o' K. F

" k4 H6 n( l: H$ g1 u姐姐一定好女人
1 U# c) h& W( i; W
. X3 \# Z9 b0 J( x& r
/ n4 G3 X! e( L% [
我又唔太覺得似, 可能因為我長頭髮到頸(但未過膊)! 所以d人一般離遠咪以為我係女性吧! 我CD都要帶假髮ga! 通常d莎莎或者卓悅Sales醒d, 有時我入去買0野睇0野時, 佢地會話 ~ 小姐想要d 0羊...隨即會話...呀!唔係先生...
& Y8 L8 N) @% g! t, R- a4 q2 J7 q% C* ~7-11d Sales就無咁眼利 ~ 小姐要d o羊...小姐多謝(幾多錢丫)! $ _( s, X3 j4 {% }0 q( [
所以我都唔知自己似唔似? 但係特別在冬季比較易認錯ge!

都係一個稱呼je,唔使咁在意,又唔係自己愛人叫你= =

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-4-28 13:56 發表   
6 v9 a1 `% r) J+ A) R! i; B/ F都係一個稱呼je,唔使咁在意,又唔係自己愛人叫你= =
/ o2 u* F; h  S' K; v, R- S
3 W1 Y+ s& M  j4 c
咁又唔係ge! 我都明白係一個稱呼, 也不是在不在意的問題! 只不過始終唔係CD出外, 那樣被人稱呼, 始終內心會有一些特別感覺而已! 那真的是每個人感受不同呢!
/ t" G' A1 i" d4 S: G, u$ Y4 g就等同你以禮待人卻被人不禮貌對待會如何呢? 難道你會開心嗎! 所以人地咁稱呼我都覺得開心ga! 因為別人以禮相待又那會有不開心的道理呢?

我就未有试过.粗声粗气.

咁你咪好開心啦