嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有CD友著婚紗做愛

有沒有CD友著婚紗做愛

有沒有CD友著婚紗做愛?或著婚紗訓?0 e" i0 |) B4 b7 m: l8 ~
我試過好幾次了!女主角當然唔係家中太座!1 U7 w8 c  f0 B% _
是我在東莞常平的性伴侶!每次費用500人仔!酒店未計!婚紗自備!
3 H' W! K/ ~8 `& a- r+ u我們在酒店先洗白白,再幫女主角穿上婚紗,把新娘子綁住雙手,再強姦新娘!6 u7 |! z5 y4 H: w( I0 ?
D Feel真係......!8 F3 N/ q  s' }4 I
2 |4 y# a' e3 e/ P+ B4 D6 Y
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-4-20 02:28 發表   7 {% D+ P( ?2 ~
有沒有CD友著婚紗做愛?或著婚紗訓?: \! s8 M( R+ i  p3 V5 U- i$ h  e  Q8 c1 x' l
我試過好幾次了!女主角當然唔係家中太座!www.hkcdtv.com; n6 w- \# ?1 `) y) b# W1 E$ _0 _# v
( j6 o, Q: d" O" h* U* S+ K是我在東莞常平的性伴侶!每次費用500人仔!酒店未計!婚紗自備!www.hkcdtv.com7 S1 k; k1 b7 ?" A" P6 x3 K
2 y- V( L6 m% C) f2 h! x  ~我們在酒店先洗白白,再幫女主角穿上婚紗,把新娘子綁住雙手,再強姦新娘!- e! N+ B6 m5 S" l1 G' C
. \9 i/ [6 J( }8 @: U7 c; ^5 ZD Feel真係......!www.hkcdtv.com2 J) ~! q5 f  b' {$ `" Z
# x& l. l9 L- a2 N  T- v7 @; p你覺得好自豪?( d4 |0 W% u; I7 p* W% @3 h
要同人分享你做左呢種事?
做人要有包容、虛心

玩得咁興奮?1 N+ u! L: V" y! ~/ m0 l; ?
下下扲件婚紗上去唔麻煩咩……

我就未試過,所以真的各有口味..............
mandy

婚紗是買or租?

同CD有什麼關係呢?

回復 6# yuenmary 的帖子7 P0 ^# _5 O1 c7 [3 }/ D
兩回事!

回復 3# 心儀 的帖子
! ^' f7 w9 L# \9 `不用!我東莞有屋,及公司有車!

-0-'0 }8 X2 ^( ~9 z8 e: Z8 d0 Z
做得愛多有麻煩喔..小心為妙

好似好high咁wo@@

我自問只係想試下著婚紗.

引用:
原帖由 willy 於 2010-4-21 18:49 發表   
: V' P* E2 u6 y: }' _* e2 \我自問只係想試下著婚紗.
9 f$ ?2 f1 B" U9 D) E6 y: [$ k
好似我這個Look!再比條女姦!D Feel好High!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我都好想著住再比女姦呀...

好似好high咁

姐係你著定佢著呀

引用:
原帖由 MS06S 於 2010-4-30 16:27 發表     f+ F% t/ P/ i* I  l% ?, c
姐係你著定佢著呀
6 \: ?) |: R  Z2 y5 Y9 C" s  i
對方(女伴)著住做有試過!6 C% I" Z; `7 G3 g$ b  V& L, p
自己著住做也有試過!

引用:
原帖由 night_baby 於 2010-4-24 03:06 發表   ) D2 b1 K6 Z  ?7 T
自己著同女友著都試過.
2 v% R# F6 {* D$ l  p/ ~+ Q6 E直身o既同要著裙撐o既都試過, 但著住有鋼圈o既裙撐跟本會阻住晒.  \: u) T0 j1 a( i. R

% j  ?- b. h: ~( b. Y$ j3 @所以有時就咁著黎做. 不過做完個胸口會有 dd 痛, 畢竟婚紗都是緊身而沒有彈性..
: {6 _4 c0 S0 K3 P5 q著住黎做!係咪好hi呢?享受着女伴的痛苦表情,又是另一種感覺!

玩起來真興奮; w: O* l8 B8 {+ p
真有閒情逸致

自己本身有婚紗裝
* h" y& k+ V4 `* D也會自拍DIY
6 z5 _. T% b6 a1 ^6 u" f以後有空分享照片

$ b0 p5 ]0 n: ^Cool~ 那種感覺應該很好~