嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次上黎多多指教~

第一次上黎多多指教~

第一次上黎& o5 J: v4 G2 \8 n$ T8 E4 n
多多指教.../ F5 o" q' ]* j% h% K. @6 t5 W
我天生體毛多...
7 p* @! ?2 o; a4 e" Q鬚根又深...剃左都仲見到...& R: l2 g( F; Q
cd果陣好麻煩...
$ l" D. P$ _+ K+ R! Y3 H早2,3年18,9歲果陣都冇架...
7 X- {, Z( g, `果陣都cd出過街...而家就冇啦
, o0 ~$ b3 ?. T; E  e唔知大家有冇d經驗分享下??
5 o$ D5 {7 T6 u& K0 `" L( M
8 x# S. v  M- G3 A% F7 Y我鍾意cd果陣打飛機...會唔會有d變態呢??  D9 w; l  u( `* G% w& E
同埋我會鍾意睇d人妖既片...唔知有冇同好??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
歡迎妳!我是婷婷。多多指教!
8 _* n- p: r0 F9 }" ?6 i& S鬚根係用眉毛鉗拔的!" G# h- h* W. }: g( V' P0 X6 Z
我鍾意睇人妖片!# G' I) u4 ]6 B% ^+ N3 n
變唔變態呢?不會吧!
% ~. R( E8 D. M* d( ^: V: f9 p6 i但係婷婷穿女裝唔會打jj嫁!

就係眉毛鉗拔都唔work
& g' {$ a5 p$ \2 f/ S我毛孔太粗啦& v6 p2 `; ]8 w" W  {
其實比較起變性
3 l% R' `/ ?* g& _5 q3 v我比較想保留返小第第
$ g: P9 v! I5 N! H8 k# G" Y( m# o好想試下著女裝同女仔 have sex
: ?% u" V, W0 k8 j" M, T3 {& A2 r& T3 k  U8 N

引用:
原帖由 Josephine_Tam 於 2010-4-15 12:27 AM 發表   
# f1 v( n) V4 v( J* p$ k8 G就係眉毛鉗拔都唔work# V  m3 d# e' y- {: `
我毛孔太粗啦. T& e  m# T+ q0 ?1 ?
其實比較起變性
2 P! `2 f9 s& @$ w# W/ ?我比較想保留返小第第4 C  [. h1 G6 @/ R6 h
好想試下著女裝同女仔 have sex
+ _0 ~: I# F7 F9 T& J
女裝搞野我試過丫~5 Z! T; G' m% [; B9 q, n: ^
感覺唔錯~
4 @  ~; C5 r% D- d" [2 p我著果套校服我同我女朋友都岩著~
/ X: E% k9 h  Q0 p+ z) K: Zhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=11048&highlight=
$ V* L/ B  n& }( m( i" y* y* E6 \* ^

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-4-15 13:43 發表   ' V( ~; z. k- B- _4 e
" q% w5 R4 M, u) p8 T8 `
女裝搞野我試過丫~
* U' K# B. b: u4 _& x/ x感覺唔錯~8 B: b  C9 e4 a
我著果套校服我同我女朋友都岩著~
$ z7 E/ w# W: E1 v- K; ~http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=11048&highlight=
- ~0 l7 n! U& Q) H( V- i
咩感覺咩感覺

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-4-15 13:43 發表   6 z$ N/ f" A6 j

`1 s$ T1 Z1 w女裝搞野我試過丫~6 }' G  A1 e) R2 X6 j" |  T
感覺唔錯~1 {- l6 Y/ p5 b0 X; q6 ^
我著果套校服我同我女朋友都岩著~, ^: z1 n; t: P( I- O7 F2 r
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=11048&highlight=
9 J: U" E4 i! v' c$ c
我應該唔會比我女朋友知啦...
! h5 ?+ k- n" m9 P* s應該會好爽~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-4-15 13:43 發表   
% g8 w( Z  F# C! n0 `+ d: E8 d( _
女裝搞野我試過丫~0 ]: T% O4 T" B# K
感覺唔錯~
4 S, f: A$ K0 a5 I2 b8 L$ H我著果套校服我同我女朋友都岩著~9 m4 q+ p+ r& d
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=11048&highlight=
# P- T2 W( Y( I) _# b) W2 k, K2 K
我之前都有校服...不過之前割愛丟哂啦...果陣最愛新法~