嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

岩岩睇完J2~momo既訪問

岩岩睇完J2~momo既訪問

岩岩睇完J2~momo既訪問~) ], M# r* G4 `  E
覺得我地好辛苦...1 e. b# T6 f, p- M' o
我係facebook pm左佢..., G! R% K9 x( G" o' D2 w! K4 h' J
唔知佢會唔會應我呢...?
3 r7 T& w8 m: t. Q8 j# n+ B我係大半年之前已經認識左佢呢一個人~8 c% @' q& |4 }) d) Y7 S0 A
佢上J2我都有支持佢 : E; b* {* g% q0 H8 j
到到而家我諗返~
0 ^, `) n0 G) m8 Q; _佢行都呢一步真係好辛苦 3 J& E) }( [$ X4 ]% x8 H) A# V
搞到我自己都好茅盾
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
剛download 未睇, 得閒先睇

傻豬黎嫁!即使好想變性!但在香港真係好難好難行的路!自己的朋友、家人、同事可否接受得到呢!真係接受到的機會是好微的!因為傳統就是傳統!婷婷都好想變性!但係婷婷不能放棄工作、朋友和同事!所以婷婷唯有繼續走自己的路!

總知我們都要受命運折磨!

6 {) ~* P2 i  y) [& g2 ~  @+ O
0 |& b- m6 q$ e1 B- N, U

引用:
原帖由 Saya 於 2010-4-14 12:12 AM 發表   
+ k% P, h: r; `1 z3 c% [剛download 未睇, 得閒先睇
, p2 z; o- J6 E7 G: ]5 a7 n上tvb.com睇啦

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-14 12:24 AM 發表   , y) D/ `$ a: F4 m
傻豬黎嫁!即使好想變性!但在香港真係好難好難行的路!自己的朋友、家人、同事可否接受得到呢!真係接受到的機會是好微的!因為傳統就是傳統!婷婷都好想變性!但係婷婷不能放棄工作、朋友和同事!所以婷婷唯有繼續走自己的 ...
% Y3 ?1 |6 a8 d& m' H7 c4 A1 I& D
咪就係呢d問題而令到我覺得好辛苦
9 E3 E; d6 O0 L* x% L7 {1 g我唔想咁丫

suki想變性啊
3 T$ M$ E' P3 f4 R2 a( L不過我諗每一個非單純戀物系cd都想
0 C$ }& e6 o6 R7 t包括我自己

唔好話變性啦!即使係我地cd,要人接受嘅機會都係好微啦!4 c' n) z" b% A
總之我地就係辛苦命啦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-14 00:43 發表   $ N# l' ?! b) R" Z8 Q7 P
唔好話變性啦!即使係我地cd,要人接受嘅機會都係好微啦!& I6 C( `, }/ f5 v4 ?' K- e
總之我地就係辛苦命啦!
( F5 ?7 i7 O" A% k* q) s唔知點解...我覺得變性容易接受過cd
+ B6 {' X# V9 d) [  _9 Ucd唔男唔女,有時d人既樣仲好嚇人添
3 k/ j5 w$ @2 c1 l9 h變性始終比較完全,而且位姐姐都幾靚女丫~容易接受

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-14 00:24 發表   ; j, M- L  y! [& e, l/ k
傻豬黎嫁!即使好想變性!但在香港真係好難好難行的路!自己的朋友、家人、同事可否接受得到呢!真係接受到的機會是好微的!因為傳統就是傳統!婷婷都好想變性!但係婷婷不能放棄工作、朋友和同事!所以婷婷唯有繼續走自己的 ...
- y# y* j0 y: o8 A8 B
只有變性慾者才能了解變性慾者既心情

<<<; P/ P8 k$ s( a
吾想變性 ~
, t+ w( M# K! p6 O" `$ @6 p9 Z
" x& I6 C  |. R( B, F9 M只想做偽娘~ ..想有真正女生身體 同 聲音-3-大多數會變性!!1 g  L* s1 F2 x$ }1 x# w1 P/ ~

; A/ s& Y; ]- W6 F5 I* P3 D+ a4 _旦我二樣都有了 [我仲系男生]

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-14 01:55 AM 發表   8 e8 E+ o: X8 x. u: R& D
# N  {4 y5 Y+ _% Y; P; U你就係姐...; y8 D. v- G5 ^% o, j! n+ j; }  N) r
但唔係個個都好似你咁

download 看一看

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-14 01:55 發表 0 f9 b+ j/ K$ ~' a, o9 p# b/ u
想有真正女生身體 同 聲音-3-大多數會變性!!! u; h& `0 O( V* u! {' Y
旦我二樣都有了3 I3 Z$ R! w) i
* l# d+ Z' R; z& b5 {兩樣都有了?& l  l( C6 `2 C( ]
變性了嗎

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-14 11:30 發表   ) S( s0 Q6 j0 `4 K8 D+ b

8 s" Y! z" Z5 p5 l4 G+ ~! w兩樣都有了?  i7 M" v) e/ E5 r
變性了嗎
5 |  }9 Q2 X6 b1 s6 K

# _. r- o9 c& x+ g* k. C! }. b, A& ]" _
我仲系男兒生@_@"

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-14 11:59 發表   
6 Q' u; O/ i5 k/ _) L) ]) T9 b; Q2 K" i* f1 X4 E

) u' ^+ K  b1 n' }2 }
5 c4 c2 u' t+ F" Y$ c# X我仲系男兒生@_@"
2 n+ \( v$ ^& Y
咁點解話自己有女性身體呢?" v% t) \1 p. n* M" G! {- @
你仲有JJ喎

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-14 11:59 發表   
& w( o" q$ B0 b& z1 {2 ~% N* X0 w9 U* ~1 u: _8 Q
( x- \, F6 `5 {8 C6 E- @! u: a
( ?" k) b2 h' v( H; L
我仲系男兒生@_@"
  R4 c! X4 n* I6 I. ]
' F& l5 Z* I' e+ o& b男生又怎會有女生身體???
# W* y7 R8 c! {  t7 l  I/ W: J% o& x0 s! u" i+ p! g

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-14 01:55 發表   - h8 ~: q7 G" A+ P/ E
* b7 o# i) z+ p: G5 b& f

; y6 w& l% D: q( F' YXXY 染色體? 有齊兩副架罉?
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我都好矛盾,究竟,我自己係唔係好似momo 咁,好肯定自己天生係女仔呢, 我中意cd..感覺好似係天生係女仔喎,但係又中意女仔,感覺又好似唔係喎6 ?( F, M( E0 ~2 H- Q; ^
即係點呢

唉;(( L. O9 ]: `7 L% z& t3 J6 i
之前我同媽咪一齊睇尼個訪問....
. H+ ~! v5 k3 e/ E% o8 l; r# @佢話覺得變性人好恐怖....
. j1 V1 @$ Y# _1 h: k4 t仲話點解會有家人比個仔做" A; u- B% t2 B
吾知如果佢都知我都系TS會點;(

扮扮女女就行
1 K4 p" |9 S+ p# h變性就先不考慮嚕