嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

最近好多隔離壇既會員都黎左

最近好多隔離壇既會員都黎左

例如有芭比姐姐∼丫桂∼同埋宋姐姐等 " t. x( d8 p6 g* l0 f
覺得變得好有親切感
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-9 01:38 AM 發表   9 [; ^# s6 ]$ m6 \
例如有芭比姐姐∼丫桂∼同埋宋姐姐等
: v) ]$ t3 ^$ ]/ h覺得變得好有親切感
9 F" b( K  C, X- ~, ^8 Y
咁都係既~$ ^$ @4 j6 D8 X  ?, c. q4 L3 g6 P0 b9 ~
冇所謂la~岩玩咪一齊玩lor~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-4-9 01:50 發表   
: G8 r, @& _( t: z3 c! v, `- K- Q' S$ t: o
咁都係既~0 S/ U3 ?* T6 D0 [. r4 S
冇所謂la~岩玩咪一齊玩lor~
6 N: H. M: S: w% J
可能佢地未必會慣呢邊
9 S& X# m4 ^9 H$ _. S- L/ f% _5 V我初時都唔係太鐘意呢度
; k- Y. E9 k( Z) a& N呢邊戀物重過cd
/ h( ^0 C2 G) Q+ h0 o果邊就比較純cd0 y; k7 D- m2 n6 M7 l
最少唔會有人自縛之後po相$ w$ S6 A9 }1 C; ]% |; ]4 z
又開topic講話著住女裝打機( U' u$ P+ D/ F. X
都係因為果邊限制多多,我先開始活躍係呢度∼

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-9 01:53 發表   
  H8 e* G5 N! F$ n% a9 c& u  U% M! L# x/ B! t- n
可能佢地未必會慣呢邊
% g8 B- c/ W0 b" d. s3 S我初時都唔係太鐘意呢度# {8 {, s' r' Y9 M
呢邊戀物重過cd
' c4 Q5 }4 g9 j0 Q3 l果邊就比較純cd
% V7 P, _9 d( h  e最少唔會有人自縛之後po相
% @; M" S" g! ]$ _又開topic講話著住女裝打機
+ }2 `9 k0 Y- Z) u  p9 L都係因為果邊限制多多,我先開始活躍係呢度∼
$ ?5 v9 q+ }2 O7 [2 z; p
+ L8 R$ |- V- mx2, 呢道太多校服, SM, bondage..... C  C( h6 ~! M3 I1 I) ]
果邊就靚CD多, 但....哎....
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

這是對論壇的不滿嗎?點解唔向d有關人士對答

婷婷來了這裡兩個月多了!識了很多好姊妹!不管其他人作什麼!祗要我們姊妹的感情不變就行了!婷婷在此多謝各位姊妹!願祝姊妹情永不變!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-4-9 03:36 發表   
0 o+ |& r3 j3 J/ b* R這是對論壇的不滿嗎?點解唔向d有關人士對答
8 ?  _& Q# u1 {1 K) `  B& P( t唔係對論壇不滿
0 t, i) q, O; M+ n" u7 b7 a只係提出左兩個論壇既分別
, j  i+ w8 F& f! S3 n1 X; G不滿就係不滿d人有時既話題
$ c, L  u+ f2 z  _9 ?. y唔好話令外人,有時就連我地呢d cd 都會覺得變態
; }& Q3 w6 y1 J. W/ h2 F咁好難怪外人點睇我地,少d敏感性既話題,外人都會接受d我地啦
& z% X) u9 [2 I5 S( {% o& d/ G% {6 O) `

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-9 01:58 發表   . ?$ U: E( E$ l' m
& s% U$ j( y6 |

& M3 H* k1 y" qx2, 呢道太多校服, SM, bondage....( |5 `8 O0 }% }5 b- \0 r- u: S
果邊就靚CD多, 但....哎....
' n0 L: ^7 ]5 S: F0 U' v" Q校服還好問題不大8 t4 \: {" K9 @9 ]: q
SM, bondage等敏感性話題我覺得如果可以,開個要比較高要求既入到既區傾會好d,唔容易比外人睇到,咁誤解都少d

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-9 10:04 發表   
0 N) ~8 p* `5 a( y4 T6 _: Y+ l
0 S1 Y* o0 j0 ^' w( ^: F3 l: }1 W校服還好問題不大
1 T6 X( i0 c) J8 F) S0 B8 B- RSM, bondage等敏感性話題我覺得如果可以,開個要比較高要求既入到既區傾會好d,唔容易比外人睇到,咁誤解都少d
, j) R# K2 T# U' d3 f
# t9 t$ v+ u% x/ k! m5 L8 b
十卜!!  衣D敏感話題 應該開一個限制既區俾人入;)

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-9 10:04 發表   
* I) O; w; m" ]7 |; [& b2 H4 n
+ a+ _& g- p& ^7 u6 B校服還好問題不大
8 x( q, ~, R+ ^; S1 C5 s8 YSM, bondage等敏感性話題我覺得如果可以,開個要比較高要求既入到既區傾會好d,唔容易比外人睇到,咁誤解都少d
0 a* ]: s$ A6 m; e

6 s0 y* ^  ~3 H# I6 ^' \你又講得岩wor
- k9 B- p/ P2 M; o7 ^可能我自己都唔好 sm o個 d 野o既關係+ p6 d! J4 U$ n; V
自己見到都覺得有少少變態
8 ~# T: _! L( @% `2 k# t1 e不過我地壇本身開果時就叫戀物討論區  e2 Q" k" \/ N3 @4 J& `
係要接納各種唔好喜好o既朋友一齊相處
3 L) z$ m! k; L; p  ^2 g所以我雖然唔喜歡, 都唔會加以阻撓
- W: K9 r2 a9 a. h9 q  l或者加個限制區真係會好 d( E, l* H- @; O
自縛塞口o個 d 其實連我睇完都真係覺得幾唔舒服, 更不要說是其他普通人

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-4-9 12:46 發表   
0 o6 f+ s$ i% n6 O6 y7 O5 m# b
: b. T6 c( s) p+ b; ?- j
& z! ]4 x) H; E0 J你又講得岩wor
6 s; N! a. |  g4 R4 Z可能我自己都唔好 sm o個 d 野o既關係
& O, K" E$ h9 c$ `3 G% v5 G4 a自己見到都覺得有少少變態) ~: v" U) f9 |' O
不過我地壇本身開果時就叫戀物討論區
  [7 P, L5 h! ^& i) E! b5 ~係要接納各種唔好喜好o既朋友一齊相處/ S2 z* W( M4 \" w. o
所以我雖然唔喜歡, 都唔會加以阻撓
- F* W# j; T9 g& g9 H或者加個限制 ...
+ p% N6 R1 A, W* N- K; F' Q
自由之中其實我覺得多少都需要維護返一個正確CD既形象
- o4 F2 L% {8 ~- J' o6 I; t2 T4 b我覺得自縛果d收埋自己睇咪算囉
/ N9 h. ^9 C! k9 J, j9 ~5 p) h一邊係度話d人點解要帶有色眼鏡睇我地,對TB就唔會# Z, s& {% W9 O7 V( Y
咁人地TB會唔會玩自縛周圍貼$ I9 u& U$ N9 `, V% ]* e! @* ?
會唔會有TB係度討論著男裝自慰先1 v9 [6 l6 Z" C8 @$ u% b; N
最少我未見過,但係CD入面就見過唔少( }$ T& c: V* U. q$ h# o
6 V. b5 j+ r' v: d$ Y
我覺得戀物也可以玩得健康
0 j  C% I/ C. u3 n. B- i" S無論戀校服、絲襪、衛生巾也好  E3 [4 E# I7 A( q( L8 P, _" j8 J: B% x( w
外界對我地既睇法問題好多出自於d人既意識及行為上
8 m: C& g* v' {6 v/ \  R始終戀物果班人卅精神有問題既CD 既行為會好影響一個正常既CD
8 a# h1 ^9 W/ k& @. P如果控制到一d交章或圖既流出
, a( I: B# @/ _( D咁對戀物者同CD都有好處1 j# ?8 f* I' t% n0 f( O. {
; z& B1 v: w3 i8 t  X
CD既論壇得返兩個
! ~0 M; k; O; b# ?: Z唔正確既戀物態度既論壇又太多
# E  i3 o, r$ c$ P  x3 Z! {我覺得hkcdtv有需要樹立返個好榜樣呢$ ~. X4 o+ s& F
4 R; T. [4 N: |; Y5 n

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-9 05:49 發表 ??. S$ F" N$ J! s& |) U5 H
婷婷來了這裡兩個月多了!識了很多好姊妹!不管其他人作什麼!祗要我們姊妹的感情不變就行了!婷婷在此多謝各位姊妹!願祝姊妹情永不變!
* ?5 x/ a7 ~' x; w) _+ ]
婷婷講得好!姊妹情係好重要!我覺得我地要互柤支持先自動力cd落去!有支持先有動力!
8 I8 |3 Z0 m+ [; `. F, [
4 b7 @5 O2 I3 f# n[ 本帖最後由 08miki08 於 2010-4-9 14:26 編輯 ]

其實一句就得, 最緊要係 "包容". 黎得呢度, 大家一定有D野覺得係適合你, 你先會留低, 所以我地要容納唔同人既嗜好/喜好先得

引用:
原帖由 心儀 於 9-4-2010 14:18 發表   1 E9 O) u+ T: W
+ m  R, `; w* x4 {$ ?# J
自由之中其實我覺得多少都需要維護返一個正確CD既形象$ a0 w. r$ C% A5 h# [
我覺得自縛果d收埋自己睇咪算囉3 L; Q" \9 G, n; G7 r
一邊係度話d人點解要帶有色眼鏡睇我地,對TB就唔會
  G0 D. i# z7 c& y咁人地TB會唔會玩自縛周圍貼
' i( `: U8 S1 T會唔會有TB係度討論著男裝自慰先5 N5 T+ y; T/ ?0 x" @: }$ x
最少 ...
$ H6 R: c, {6 k. d0 Z& F( e' }同意,希望姊妹們同心樹立CD正面形象

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-9 14:18 發表   
) C5 `  R; m2 O& B# z3 o. P6 G! n: n; e9 z4 \  `# i. `2 n
自由之中其實我覺得多少都需要維護返一個正確CD既形象# A+ S4 e% J5 k0 R1 V$ {2 u6 c
我覺得自縛果d收埋自己睇咪算囉
# w& I, ^0 D" L5 ^( O; T4 B$ o一邊係度話d人點解要帶有色眼鏡睇我地,對TB就唔會4 e0 H% H* A5 ]: E. ]7 `
咁人地TB會唔會玩自縛周圍貼: e, I! A8 ]/ B+ U6 _( Q
會唔會有TB係度討論著男裝自慰先
+ |  b, v+ x% S) ~2 Q6 ^( T最少 ...
. F/ C6 r. Q* t+ O: N! P! l1 S
& a  }4 p1 ^* u: M) _, N" p- s
唔好丟CD架, 我去買女人嘢, 會加多幾分禮貌
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-12 14:47 發表   
2 n, b8 e' f8 l' q# ]- a2 }% [3 H) h# Y! S7 V& u% v$ f
6 Z1 l9 p9 ?) p) v; u. K0 m
唔好丟CD架, 我去買女人嘢, 會加多幾分禮貌
2 d6 b  I+ k7 l; o) c1 |( `
講得好啱,我買野果時都細心d,比多d禮貌啦!咁樣d sales會更加好人!