嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請入 !! 招好心人!!

請入 !! 招好心人!!

好啦~在2000fun pm我的人~ 叫我幫手~ ; R7 b; q* Y  G* ~+ Y& M5 v  Y
佢怕給人起底!!
; f0 ]8 j3 x- {# N1 k招好心人 !!
" M2 R, h9 n& j! v7 i) o1 P7 J" t2 ]. c: _  |6 B$ i  x' {! N1 k
可以借衣服 +鞋 !! + 化妝品 !! + x8 v) \# G, x% [8 F3 J

6 o/ o+ Z& K9 _  V同可以教佢一些 如何化妝 !!
& v( n+ p( Z( v0 i  i" _5 U- Y9 ~: j, @: K1 R6 ~) j' ?
吾知有沒有好心人可以幫佢呢!!
" t2 ]0 w  N3 q9 R- _# Q
7 i: ^$ ]: Z6 {/ X, J  E6 _[主要問題]: O6 m8 d; [$ w+ Y" `2 v. ~4 K

* _5 p1 Q3 h; M8 k0 J. a7 I- R1:佢話自己沒有金錢可以買到衣服 +化妝品 !! 介於 1個月 0用不超過 50元!!
( e" J) \2 W! t! p2:想做一名偽娘 !! 系超想個隻-3-"
7 S6 N! y9 i' e~~
0 J1 O: z0 u' z1 K) w吾知咁多姐姐!! 可吾可以做過好心..借下衣服 +化妝品 教下佢如何做一名女生呢!!
/ y- H( w; R8 \8 x0 [# }' Z我想幫手!!旦我人不在 hk ~~5 W6 p% x- k: W4 R6 p/ R5 u7 k
有的請pw我 -3-". L8 e; C$ q) d3 I* V1 Z# M

8 b) @2 Z3 I: g7 L; d. L, B5 y
4 w* K. U+ a- x1 K( a5 ~" s$ `3 o[ 本帖最後由 偽娘 於 2010-3-21 14:31 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
零用一個用不超過50?$ A( j/ m9 C3 s; B: T
咁佢食乜

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-21 14:43 發表   
  F# A/ L% _) f# L# U/ j; s零用一個用不超過50?
! X8 Y) @( A' e7 j咁佢食乜
2 y/ e0 Q& {6 _9 P0 V
! H) r: Y& R, X" m$ u' Z$ T我都想知 2 I5 h1 u" I; r( q. K2 I6 B
佢話午餐返home !!食 !!
. K' H8 a- k7 \
" u4 B) \8 W3 E- o旦-_- 0食呢-.-"

佢本身似唔似女仔先, 似嘅話, 簡簡單單嘅衫就好靚啦, 留長少少頭髮, 可以唔洗搞咁多嘢, ' ^& \# X$ p* b9 g% _) i6 H" j5 w
" k  Q2 ]# z! c( V1 n5 r  ~
如果戀物, 好似我呢啲, 錢就緊要

吓,佢幾大呀?一個月用唔超過$50...8 r2 c, F8 c, z; o  e4 f
佢咩身形先?9 q  v7 o# \1 B
我有條裙唔要,可以好平比佢!

如果佢等得既話我可以暑假番香港幫佢=]

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-21 17:16 發表   
8 X5 _: \; E* N) t吓,佢幾大呀?一個月用唔超過$50...
/ r: ^* g2 G; O7 @+ A' ]! K0 a佢咩身形先?) E; O/ E, R( l0 O1 Z
我有條裙唔要,可以好平比佢!
) Y5 U* c, L$ {  N9 v人地得50蚊零用咋..8 h3 ]  Q9 }: [, T! }
係就送比人啦-3-

小的無能無力.....
/ p3 L0 G) G1 @# l; p4 S) U
1 Q& ?* ?8 h2 g( N. u願有心人出現...阿門

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-21 17:42 發表   
4 v2 X9 A, L" H- ?) `5 c
+ w! ]1 \6 D3 _0 m5 J人地得50蚊零用咋..( c, U. _+ i# Z* a
係就送比人啦-3-
2 Z8 O# R* n8 A9 w9 {/ O$ ]咁又係!姊妹有困難應該互相幫助!$ B4 |  B, ?( m/ r$ w
我送比佢唔係問題,最仲要唔知佢中唔中意同啱唔啱著姐!7 q' Q$ b' q* C+ M9 r, M4 h
叫佢如果有興趣pm我啦!

-                                                                        0用不超過 50元", }* t, {  |- B3 ~$ D" X% y# C
-                                                                  小朋友泥架=V=???

有時唔係話唔想幫, 不過都想知佢想做怎樣的偽娘~~8 Y8 i2 P; J$ V: j6 h
這其實同cosplay好類似, 唔係話有衫同道具就可以,
" ?4 R6 m8 u9 H4 Y2 k' ^8 S7 }心理方面都好重要, 最緊要有愛~~
1 U( h% E5 J. c3 f& A% U其實會唔會有特定的喜好呢~~?, s  c+ t& B3 W" q" T
eg. 要好萌的~~Lolita, 水手服那些......

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-21 19:16 發表   - `* W% r+ [; S% G0 k
2 D% Z0 L. p( r
咁又係!姊妹有困難應該互相幫助!
, x8 W6 R* c2 D! u+ z6 j我送比佢唔係問題,最仲要唔知佢中唔中意同啱唔啱著姐!4 h; y% D- Q0 V* e/ A' o  v
叫佢如果有興趣pm我啦!
$ U. T# ?" V& n0 s

% j( `! h& J4 R" M找他@.@"7 W& r9 [; T" O# P! A
add msn : [email protected]

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-3-21 20:09 發表   
( o) i) j( d- Q0 T-                                                                        0用不超過 50元"
6 X; n/ t, J3 }6 d2 p, M% M8 F-                                                                  小朋友泥架=V=???
  g' f* U1 ]' I( b& q9 o: B; |: b
% W! C$ r6 N) p  O9 L幫回的=.="
$ a( d# K3 i+ u1 p佢中五學生

引用:
原帖由 Shurato 於 2010-3-21 20:53 發表   
- N. J) F1 `( o& X, X有時唔係話唔想幫, 不過都想知佢想做怎樣的偽娘~~/ k! K9 B" j( d4 H& \
這其實同cosplay好類似, 唔係話有衫同道具就可以,
) W! U, C4 [( \, T* D. K% D/ h心理方面都好重要, 最緊要有愛~~- z. W3 F1 K2 W: t3 I
其實會唔會有特定的喜好呢~~?4 B2 Q5 @  _6 R: G
eg. 要好萌的~~Lolita, 水手服那些......
. m8 e6 k0 `7 v
3 X+ z8 C) Q) j幫佢 回 ...
& E# B& W, v9 W( N& O: k+ K0 T7 _- B# |/ b- L' A, Y; z! t( ~1 A4 ~
無特別喜好

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-3-21 17:34 發表   1 f8 r. |, P' v
如果佢等得既話我可以暑假番香港幫佢=]
1 `0 m6 `; b, i4 b! V
+ L0 e) j! C2 W; k) R
賣幫佢回答!!
3 _; E8 L' n0 \$ M: j. Y
% Z9 E1 O) _3 b( F: m- O好牙~唔該

多 d 上黎呢度留言發帖% B5 z# j, T' E) w$ B- ?
賺多 d 戀戀 $, 遲 d 就有機會免費獲得各類衣物、化妝品及護膚品

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:17 發表   , g% D# c0 B: u9 q1 M
多 d 上黎呢度留言發帖; F& C1 J$ L& a
賺多 d 戀戀 $, 遲 d 就有機會免費獲得各類衣物、化妝品及護膚品
4 Q- e3 b, v+ l. q" |
咁好...係咪真嫁!!!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-21 22:41 發表   , a! J/ v* m( p1 [$ b% p  j; M( R

- {  u& U% O* {; q6 b! x咁好...係咪真嫁!!!
) i" m; m! d% F2 h; P0 @: @$ x
1 Q' `' y( H4 f  X' b
當然啦, 壇主唔會呃你, 遲 d 你就知架喇, 暫時都仲係一個迷, 吊下大家癮先
( @0 O. l, H+ @8 x6 B/ k" y2 B# H你賺定多 d 金錢就包冇蝕底

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:17 發表   9 T& `- K+ A: ^, I3 K' f$ s5 b% u
多 d 上黎呢度留言發帖
$ V& e( ]$ k; ~賺多 d 戀戀 $, 遲 d 就有機會免費獲得各類衣物、化妝品及護膚品
1 Q  j5 t& U8 y* W$ d
+ H% l* d) s1 y2 n* ~1 J' F$ b
係咪 戀の服飾店 , 其實可唔可以整到有得 不選性別 而玩到

真係咁超想就去搵錢啦= =仲咁多口水