嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請入 !! 招好心人!!

請入 !! 招好心人!!

好啦~在2000fun pm我的人~ 叫我幫手~
6 ~9 L# o& r, V' ^: Z" _' W佢怕給人起底!! 5 U6 N$ q4 }9 G
招好心人 !!   P4 w7 V  j8 e
. a6 E% q- [/ W  a
可以借衣服 +鞋 !! + 化妝品 !!
4 r  a, ^+ ~/ j" R) T5 ~' X6 L6 t3 x9 C3 d0 \1 w
同可以教佢一些 如何化妝 !!
9 ^! _  H4 c0 e  Z
5 a  e, F+ B9 z4 t# C7 d; b吾知有沒有好心人可以幫佢呢!!0 x5 _' ^% B- e7 ^- \$ t* t
0 W' l2 M0 Q+ {( r& O
[主要問題]
9 |2 {# s, y$ I; E$ P3 o/ S) v2 H+ ^0 d1 B3 ]0 n0 v5 H* v) ^" D
1:佢話自己沒有金錢可以買到衣服 +化妝品 !! 介於 1個月 0用不超過 50元!!
3 M. m0 R& f2 X& P, p$ @; J3 V# h8 G* o2:想做一名偽娘 !! 系超想個隻-3-"/ K$ r% T" e6 q( R, T  M
~~
. X* g$ |# _: X( a9 \吾知咁多姐姐!! 可吾可以做過好心..借下衣服 +化妝品 教下佢如何做一名女生呢!!
7 E- i0 m9 `" F我想幫手!!旦我人不在 hk ~~
, |9 i1 B/ g% @" l6 t8 Y! ~有的請pw我 -3-"
) b7 k, j! g1 o! [7 d, ~% @
3 @4 q& ~# Z; a! A  V, j" H5 I; G7 i0 I5 B- w) k. K
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
零用一個用不超過50?
0 p1 D+ I  ~0 e- D7 _1 n: ]咁佢食乜

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-21 14:43 發表   
) B3 g8 T% D9 a) @零用一個用不超過50?
. F# r, a' a0 m. w2 y, Y! Q  ~咁佢食乜
/ u# a2 i! o: u4 @
0 h4 `0 s& i7 y4 {$ q  j
我都想知
7 m" ]! ~" {$ T% v3 N, {0 ?佢話午餐返home !!食 !!5 M0 [1 T6 J$ F

9 `2 v. U, f9 e! J& P+ v旦-_- 0食呢-.-"

佢本身似唔似女仔先, 似嘅話, 簡簡單單嘅衫就好靚啦, 留長少少頭髮, 可以唔洗搞咁多嘢, . I' D# D: Q1 a9 k% \+ P$ v  @6 q
+ \0 n) e9 z. ^
如果戀物, 好似我呢啲, 錢就緊要

吓,佢幾大呀?一個月用唔超過$50..." b# V. w) d: s' @3 B' I
佢咩身形先?
7 W5 m4 u; t. H: `! Y我有條裙唔要,可以好平比佢!

如果佢等得既話我可以暑假番香港幫佢=]

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-21 17:16 發表   * e; ^! o0 G' E+ M) F
吓,佢幾大呀?一個月用唔超過$50...
+ B) k. b, _8 N  `) }4 ^' n佢咩身形先?+ o) `" j7 l! @1 I. r* q& `
我有條裙唔要,可以好平比佢!
1 ^: L" x" m+ [' K% J. ^/ U人地得50蚊零用咋..: c: `. h! {7 E+ \0 ]8 c5 h* ?
係就送比人啦-3-

小的無能無力.....
# M4 W: O: Z" D  x/ Y* d  C; Q2 ?7 }' x- w1 {  n, @6 j
願有心人出現...阿門

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-21 17:42 發表   % V. |3 ~' {. ?) R

- W4 y4 L+ T% X; q; U人地得50蚊零用咋..1 Z% x5 }- e6 W
係就送比人啦-3-
) N1 C" R9 @9 K* |- k3 M  H2 R咁又係!姊妹有困難應該互相幫助!  L5 ?- ~! l6 h7 Y0 V& l+ Z) J
我送比佢唔係問題,最仲要唔知佢中唔中意同啱唔啱著姐!
3 |& z/ w6 x3 u: O叫佢如果有興趣pm我啦!

-                                                                        0用不超過 50元"# p+ ^$ L$ f7 ~: T
-                                                                  小朋友泥架=V=???

有時唔係話唔想幫, 不過都想知佢想做怎樣的偽娘~~; I1 L0 H7 |2 a% c' v! `% m: i
這其實同cosplay好類似, 唔係話有衫同道具就可以,  R1 y8 ?' k: b6 q
心理方面都好重要, 最緊要有愛~~
3 {: X6 u- y8 U% B! R( g. X1 Z5 \* b其實會唔會有特定的喜好呢~~?
  `" u/ `3 f! k. W( ceg. 要好萌的~~Lolita, 水手服那些......

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-21 19:16 發表   - ?4 G( H* S2 \, \/ ^3 Z) u+ r
3 u- ]$ f4 K/ ?7 f
咁又係!姊妹有困難應該互相幫助!- e; q3 @* ^% e$ ]
我送比佢唔係問題,最仲要唔知佢中唔中意同啱唔啱著姐!: w9 W$ C- ]! \9 L* A! ]" ^7 M) H
叫佢如果有興趣pm我啦!
1 V, p) D4 m9 J; p1 Y' U
' F0 Q, D0 {- u找他@.@"8 a/ r# y. s7 W8 H$ w
add msn : [email protected]

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-3-21 20:09 發表   4 C9 d4 |$ e1 ?4 |
-                                                                        0用不超過 50元"
& }4 {; A' c9 W( v* N9 p% u-                                                                  小朋友泥架=V=???
7 M8 u+ z3 e* N4 I1 ?, [! \

( O# F& K4 l$ R+ Q5 o# Q4 X- I幫回的=.="
5 u6 d" v4 b" C& r' k5 X佢中五學生

引用:
原帖由 Shurato 於 2010-3-21 20:53 發表   
1 W) I+ a0 W1 L% E有時唔係話唔想幫, 不過都想知佢想做怎樣的偽娘~~0 D7 w6 X9 l" U5 H7 W
這其實同cosplay好類似, 唔係話有衫同道具就可以,; T$ n. g* _4 g( h+ ]% x. e
心理方面都好重要, 最緊要有愛~~& O$ E& r! `+ z; _+ Q# V( t* Q. `
其實會唔會有特定的喜好呢~~?
9 Q& r" @% F6 k3 T; @4 H. f1 eeg. 要好萌的~~Lolita, 水手服那些......
$ N0 W* h2 m5 Y1 s! L+ V% G0 j
幫佢 回 ...
' m$ g6 L' x  ], G9 k( G: T7 w* E: N1 U" A2 @
無特別喜好

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-3-21 17:34 發表   2 k3 Y# L5 m4 k4 ^, e$ ]3 |6 J
如果佢等得既話我可以暑假番香港幫佢=]
/ \4 u" k0 f9 J6 i% @1 o; Y6 C) s
賣幫佢回答!!
0 H; r* Y1 o. V. _. j3 E5 ?3 L$ ^" z( ?* V
好牙~唔該

多 d 上黎呢度留言發帖$ k; r! W4 t5 Y3 `+ d
賺多 d 戀戀 $, 遲 d 就有機會免費獲得各類衣物、化妝品及護膚品

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:17 發表   
" @* I- ^  j4 }5 |+ N多 d 上黎呢度留言發帖
. T* ]- r+ W/ f4 t1 f賺多 d 戀戀 $, 遲 d 就有機會免費獲得各類衣物、化妝品及護膚品
1 W' |2 Z/ ?" _, w  q2 [; Q. F咁好...係咪真嫁!!!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-21 22:41 發表   
, a1 e; f: I$ O3 D: U( [! C' s: Q! Q5 u7 ^. X# a
咁好...係咪真嫁!!!
1 Q; D4 r4 u/ e3 x4 Z
$ t5 \9 Y1 s  X5 K) U7 h9 e
當然啦, 壇主唔會呃你, 遲 d 你就知架喇, 暫時都仲係一個迷, 吊下大家癮先
1 p, D( J1 w0 ^  I& r$ r) M你賺定多 d 金錢就包冇蝕底

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:17 發表   
8 a: s1 K  R! m( Y5 b+ X多 d 上黎呢度留言發帖
) B( M( L. [& P3 e賺多 d 戀戀 $, 遲 d 就有機會免費獲得各類衣物、化妝品及護膚品
: v9 T. \+ [- n
% `/ I2 k7 }% A2 V/ `0 `0 J係咪 戀の服飾店 , 其實可唔可以整到有得 不選性別 而玩到

真係咁超想就去搵錢啦= =仲咁多口水