嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日CD 去左 Lantau 旅遊

今日CD 去左 Lantau 旅遊

同CD friend 一齊去, 但得我一個CD去, 咁就兩個人去左 Lantau 旅遊la
! \. \, S, f, x& F聽日再打埋過程
, V3 J/ W/ D: y1 |5 F+ M0 p  U. b8 W
4 I6 h3 D+ e7 l7 B; w' j  O[ 本帖最後由 Saya 於 2010-4-29 12:13 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
就咁睇相
7 _2 l0 d- k- f% I% {' y妳真係勁似女仔
YV3S1E117XC050141

你就好啦! 同CD Friend 去旅行! 快dPost多d旅行相, 等我0地感受0下你的快樂啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

睇唔到張相.....

不錯啊~~~你好大膽啊~~~

後面睇好OK喎!, M0 l" z! i0 Y2 g5 v3 a+ H
對大腿襪有冇滑落?

期待你地既相@@
, n8 d: B% F/ ?9 V不過唔好賣太貴xDDD

謝謝你的分享

你就好! 我都想去玩下~~~

Just like girl from the back!

呢個係樓主定你朋友 5 P" _0 I/ ?& i( n
7 @7 a/ Z3 m; ^' k  o9 l
側面睇好似女仔

搵次我帶妳去愉景灣玩吖

[IMG]http://i488.photobucket.com/albums/rr241/jovey_album08/saya_alblum/_DSC4630.jpg[/IMG]
3 I5 S2 I9 g# G! l: G3 j5 p! p) ?
5 C" c  k( l9 _* @4 w. ~7 Z只看到英文字 -.- 3 P9 P* m! [$ I) j7 y3 }
看吾到圖

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-3-21 11:15 發表
4 x1 n' B) I5 o5 p只看到英文字 -.-
! O' [; w5 H2 n+ K7 p; n看吾到圖
" c1 p+ t4 C/ M1 ^2 k- z1 I# ]$ a  M( Q  A

$ J; b1 d- q. Q' N8 K* c這是Saya 的新相, 要有緣人先睇到
+ e0 w& S% E% S# Y3 u6 h  ]% s( 其實只要要條link 前後[IMG] 唔要,就睇到  )9 l' P6 n8 E: o3 b5 r( q- p

# P! V) ]; E7 H[ 本帖最後由 Saya 於 2010-3-21 11:49 編輯 ]

真係偑服妳!小妹日間嚇親人!唯有夜間活動架!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-21 12:38 發表
0 t; `9 t: J1 j. Y. p$ H真係偑服妳!小妹日間嚇親人!唯有夜間活動架!
4 E+ I& Y. L: p1 k5 x" c& O9 \6 S& ]) L! ]; W2 u

7 T' r& E+ @! w. c個樣見得下人咁啦, 但喉結.....................

加左一幅相, 亦係e 個post 最後一幅,得閒打埋過過程
7 B, o: r1 ]3 P: }8 T! n
: w& n" T- ]" b0 ~, p8 @
引用:
原帖由 1677 於 2010-3-21 03:17 發表
% z+ M1 {: S' g5 w* x: S, u後面睇好OK喎!
6 d- a0 P9 ?4 T' E0 O* r6 I' _對大腿襪有冇滑落?
' G) t5 w3 f1 p* U: g

5 Z8 |7 z' b& q+ d" p實會, 但唔會低過膝頭
. Q  }2 P: J: _) @7 Z: j8 O) k; ^; i+ O6 K# e
引用:
原帖由 Shiro
. D4 y$ G# C7 X9 O呢個係樓主定你朋友
1 |) v- ~, f4 q' h& s. O) `7 w  _0 j6 ?" a9 t! ^
側面睇好似女仔
5 r: @* c4 b8 @- B- A: Z我黎ga
" z( e3 X  \7 |3 T背影殺手嗎, 好多人都得啦4 |% {$ _8 q3 |* w0 e" J

( W8 z6 ?7 t* t! z
引用:
原帖由 s021325 於 2010-3-21 04:10 發表 8 P6 N' ?$ P$ A
期待你地既相@@
7 j, n9 m/ Y5 ]1 j, _% Q不過唔好賣太貴xDDD
! ]1 _; m( S) |6 I. D係喎, 可以賣相果喎

好似幾正呀期待

d衫都好唔錯!" b8 E% L3 u$ N! M# g
不過如果可以見樣就更好!

好有少女feel