嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日CD 去左 Lantau 旅遊

今日CD 去左 Lantau 旅遊

同CD friend 一齊去, 但得我一個CD去, 咁就兩個人去左 Lantau 旅遊la! Z' i: t9 D$ f5 e5 H
聽日再打埋過程
1 w4 U" Y# |3 a
  ^* y9 p8 E. ~) a9 Y; b* _$ d% V  r[ 本帖最後由 Saya 於 2010-4-29 12:13 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
就咁睇相; Q6 h8 k! I$ d, y
妳真係勁似女仔
YV3S1E117XC050141

你就好啦! 同CD Friend 去旅行! 快dPost多d旅行相, 等我0地感受0下你的快樂啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

睇唔到張相.....

不錯啊~~~你好大膽啊~~~

後面睇好OK喎!
. N8 Z8 \* i, _$ W& }對大腿襪有冇滑落?

期待你地既相@@' J$ a9 R+ |/ M7 ?, U/ }, V
不過唔好賣太貴xDDD

謝謝你的分享

你就好! 我都想去玩下~~~

Just like girl from the back!

呢個係樓主定你朋友
8 i" ]5 O4 {/ u' O/ @" e4 p* j' Z) i
側面睇好似女仔

搵次我帶妳去愉景灣玩吖

[IMG]http://i488.photobucket.com/albums/rr241/jovey_album08/saya_alblum/_DSC4630.jpg[/IMG] 9 d! j  @: M1 M: G1 F- F' R

, I, ^  T2 \! Y6 U只看到英文字 -.- 6 }% K, W6 y( C9 n+ y! e
看吾到圖

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-3-21 11:15 發表
! g0 f# I, o  C8 L/ C8 D5 Q只看到英文字 -.- 4 C  g+ Y/ u3 G9 @5 H2 S% Q
看吾到圖
2 G$ `7 ~: A) X0 w7 [1 Y. O) o

- k8 R$ h3 a) g, S) X
- e! S1 A2 }% h2 y6 e  D這是Saya 的新相, 要有緣人先睇到 + n0 l6 M  I$ a8 t+ J
( 其實只要要條link 前後[IMG] 唔要,就睇到  )  W7 A! o4 [) n. g: L0 q2 f
" A, ]4 a+ V0 b; s7 v

真係偑服妳!小妹日間嚇親人!唯有夜間活動架!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-21 12:38 發表5 b/ K: X2 X9 P* d  U' E& k! [
真係偑服妳!小妹日間嚇親人!唯有夜間活動架!
# U) I. u4 k% F$ a; m1 ?8 k: S
% A- n. r8 l- z% F4 R$ ]$ v; j4 ~
( U0 P! a: c, h個樣見得下人咁啦, 但喉結.....................

加左一幅相, 亦係e 個post 最後一幅,得閒打埋過過程1 S  q, f0 U! c) A& o, i8 H

3 s8 q7 l2 G3 [( j7 w5 A$ @
引用:
原帖由 1677 於 2010-3-21 03:17 發表
7 `6 ~2 j5 W9 e9 c$ [# ~4 H9 t8 ?後面睇好OK喎!
7 Z! C  I! T  e+ C* q: t對大腿襪有冇滑落?
/ C. m6 J) `+ v5 ]' ?! U* w, X
3 v: v6 L. U4 G+ Z% `0 h實會, 但唔會低過膝頭
2 d1 @" r% l# J2 s! a/ a" ]7 v6 C% u' M; _  z
引用:
原帖由 Shiro
" R: m7 z" D" U! b" e8 A& \7 A呢個係樓主定你朋友
$ Z2 ^* c6 L5 y! H6 ?0 v! @
, M4 y" }3 J; b! n側面睇好似女仔
1 J6 h6 k1 B: s  i3 b& Q7 z
我黎ga 6 q2 D7 z2 j0 V+ i
背影殺手嗎, 好多人都得啦4 ?) h' _7 u0 I/ M7 Q. p* T! u7 [

3 g. P- {" d1 ~; q) f/ B+ e1 G
引用:
原帖由 s021325 於 2010-3-21 04:10 發表
# p7 k& \# ?- T' j. y* g, L2 r期待你地既相@@
  x0 ^# o: e, [! c3 P不過唔好賣太貴xDDD
- H6 R' Z$ l& p8 P. {0 ^; Y" S係喎, 可以賣相果喎

好似幾正呀期待

d衫都好唔錯!1 z/ Y( u1 n8 h# c9 W
不過如果可以見樣就更好!

好有少女feel