嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

夜晚訓覺就換埋衫, 4 _6 j/ M& s' A7 |
日頭就淨爸 + 底 + 絲
7 f$ b. Y+ [( c2 n, k好鬼滿足呢....8 m  t$ m7 L+ ]+ F6 O" v

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
返工戴 bra ?
6 B/ k/ o6 \) b/ H3 i' ^7 T! J我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲# Z4 o, n0 g# H% q. k) m1 V) s" l
不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
アンジェラ

就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到

我都間唔中會女裝底底 + 絲絲 + 爸爸 , 天熱就冇

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   
" V, x  t3 y2 n; t夜晚訓覺就換埋衫,
# j: W5 R2 l# N" T) D% b日頭就淨爸 + 底 + 絲
5 l- Q: A7 S, a3 N好鬼滿足呢....4 h( L( x, [: C
0 I, J- H8 I9 ]
/ N7 F. @2 |: X! N0 D7 I1 z
咁好 * ^6 g# t( y0 ^7 F) n6 C
夜晚都應該著舒服的衫ma  ^4 h9 _; h1 N. q5 p

" i% z8 {4 ~4 n1 Q/ I* P: N還有我覺得姐姐你的相很靚

我都連續兩日戴bra出街  P& a- m& M2 ~
尋晚仲同幾個fd食飯添
YV3S1E117XC050141

好勇敢呀!!!

小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!

而家我都好少戴bra出街6 A( p2 B, `8 M: q1 o! L% q
返唔工得啦! H2 ^6 w9 f/ K- R* i! h% A0 G, L: |
好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"
  }+ ?. M* l* Y我有兩個同事都係咁玩.....8 n- x& w0 f- a5 j: Y
絲襪就呢排著多多
8 s+ t% n8 T+ t7 J6 I+ E天氣涼少少就著返工- ]5 v" n$ G% O- P6 g& p
感覺好正好舒服

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   ) i5 ^& G9 H4 H4 T3 C
夜晚訓覺就換埋衫, + V7 J2 \  Q$ a( p& k7 u
日頭就淨爸 + 底 + 絲1 |$ r: N- Z6 v1 S
好鬼滿足呢....2 S9 x! a! s% w' O; f# u, i
, U* m6 l$ Z+ [
我以為你係女仔黎
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 09:37 發表   . G# o& |* Z- L" m
而家我都好少戴bra出街
: ?( Q8 q; K5 Z. k5 \5 y返唔工得啦
+ k, G) q: z$ m% H好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"* {  g" G6 @4 ^8 t
我有兩個同事都係咁玩.....
$ F/ V* E+ k0 I: }) k# N絲襪就呢排著多多
' S( }4 t4 |2 x/ Q6 A' P天氣涼少少就著返工
9 Z& |0 k7 P+ ?9 @0 n1 K感覺好正好舒服
1 a$ k: U2 I* O- O* N7 r! W4 C5 w% S; b% U1 k: h! j$ v
男仔都會玩既咩? 男仔玩揸波龍爪手既目標唔係另外一個地方咩?
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

你是名副其實geCD

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-17 23:56 發表   
( L8 i* ^+ E3 Z  t4 |, a+ O返工戴 bra ?3 z/ a4 O, G% J4 b' I% f) P( B
我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲9 O3 ^9 `; F6 U8 D: [7 E
不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
8 b0 i/ Z2 g- ~& P9 o

7 t( Q$ G; h* U/ b0 u& D係呀... 不過係要好小心
* o+ w- c- S2 Z8 V- o9 z4 f2 \! O9 S9 b畀人拍膞頭/揸波龍爪手 就一定穿煲架
+ [* K7 z* S! r$ Y$ b* n4 H同埋, 由於有bra 集中... 前面就算唔落pad, 點都會凸少少 (緊緊fill 到size a)

引用:
原帖由 倫姊 於 2010-3-18 01:26 發表   $ s0 c: B! ?' w6 n0 I( a  z
3 B$ n: O. y( g. n# I; J! Z. T
& Y2 E9 @+ p# O' _3 Q8 q" O
咁好 ; Q; ]) O; p7 O9 H+ J- q
夜晚都應該著舒服的衫ma" }9 k7 Y$ {( v1 r- Q
/ z9 A$ I/ P9 k% v( d1 Z9 G
還有我覺得姐姐你的相很靚
/ o& H! ^  r- M4 v' _# w! M, D
' Q( ]- P2 T' R  ^) c8 ~& v其實...以前就會著女裝睡衣訓...但由於太薄, 第二朝就一定冷親
- k( m" _7 N( _/ H. J4 b& g+ per.... 頭像相中人唔係我黎bor..../ b& e4 q0 j: u# c7 t
我都想有咁靚

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-18 12:14 發表   # F6 Q. ?! Y& w" ~# B; s
  k( C, `1 n: v) A  f$ y. |
我以為你係女仔黎
- `) O7 B8 g" F/ c
相中人唔係我黎架% e+ M( Y4 C9 d: I( o3 Z: W

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-18 07:56 發表   8 v: `4 {, t) r* }& I% p8 M7 [
小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!
0 r! h: Q& J/ o+ T我都只係襯天氣凍至著到bra bra 咋4 b8 o, ~' E" W) a
因為可以加外套遮一遮... 唔係會好礙眼(因為明顯凸出黎)

影嚮呼吸, 又有可能訓唔着

依家夜晚訓教有時候直穿絲襪褲訓, 朝早番工前就可以直接著住絲襪褲打飛機, 好 high 啊
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

樓主你是坐辦公室的嗎?
$ w/ k6 B- e5 C# `+ I9 x; d因為這樣穿著很容易被人發現
% Q& I$ J2 y  [0 N你真的好敢穿喔

引用:
原帖由 快樂女 於 2010-3-18 00:14 發表   2 L2 l) l% ^8 y# Z  i/ @
就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到
$ ?& A3 @4 @* N$ r1 B; W同意* B6 i1 [2 H3 w/ u& F
雖然其他人好少機會留意到(除非你件衫太薄 )
4 u- H% P& L, k* Y) s7 V) H) ~+ [但始終都係衝唔破呢關# D1 O5 x3 r' c2 H0 Z6 p
+ k: X, U6 p6 Y1 f4 K- F9 j
另外....戴住bra訓覺會壓住個心口, 感覺唔係幾舒服