嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

10/4 cd k~

10/4 cd k~

4 月10
. k* }0 ~9 _8 D. ~# |) ecd k~5 ^- C- C- }  _& I& }: ~$ L
有邊個去?4 A$ u: q( n! A) x8 |
唔太鐘意唱的人都可以去架~
1 Y" [% Y7 {# R' V3 T3 A* M因為我都係~
' t% k7 Y$ I" z/ U, f, A/ R不過只想大家一班cd出泥聚下玩下~
4 r) j: ~) Q; b) K* g2 n. z6 X& oceo有獨立廁所~554 }5 E: Q( @! m9 K
所以大家可以到左先換衫同化妝 ( P: s: f- S0 Z0 x
夜晚11點開始~早到早開
, e( E' [3 k- N1 t- R- r1 ~+ _可能到第二朝 * `) Q* P7 Q" f/ Q
有興趣就留言啦^^; `4 t/ Z. a( M+ \6 `( _

4 X/ b7 G& S* K會去人名:/ }4 f: F9 ?5 J1 _8 ^
Suki2 x, f2 y. \9 D; n: \0 Q8 x
心儀6 D5 {3 |$ p* P. a
婷婷1 ?# N& N. t9 g
haruka_katie
  e  Z# s+ ^# K嘉嘉
; D- [: [2 \0 d+ L% B  [: rgourment& P2 D( h7 D4 K& J

- \# q& S7 V' |# u  J- W" ~& d% Q! o, G[ 本帖最後由 Suki_siu 於 2010-3-24 23:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
啊! 星期六無假放~

又有gathering啦   z5 T! a- e0 l9 l# h& x& s
幫你推一下!
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 leeon 於 2010-3-14 04:52 AM 發表   3 u5 H( o! e# P# \# Z
啊! 星期六無假放~
4 r" w5 z' w3 m8 I 攞假去

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-14 12:03 PM 發表   $ M4 V' C* x! c% f. e% P
又有gathering啦
  e8 |' {, @1 i( y+ t3 `# J幫你推一下!
  S- V& k% M2 j4 E  C. q
你去唔去先∼?

之後要考試呀,唔去得,你地玩得開心d啦!

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-3-14 12:54 發表   
8 K. d, P  v5 C: N$ H2 |4 l: H6 e' z
& `# s- ~( ^2 j( u/ w# E0 t你去唔去先∼?
. n: }! P( }/ \0 M
下......巧驚wor! 有排啦,到時先算
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

唉! 我都好想去啊! 但奈何小妹係灰姑娘, 12:00前要歸家(家教嚴呀) ! 真係好難得咁多姊妹聚首一堂! 你地玩得開心D啦! 如果飯局就遇埋我啦
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

工作不停! 星期六無得假放~好想加入呢!!

我又想去tim...$ F) k) n: m2 x" ]" @
不過有d夜

呢個Post反應一定唔錯啊! 姊妹們要珍惜相聚的機會啊! 難得有Suki去Set Up一個約會去讓大家團結! 我們要自強不息呢!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 02:26 AM 發表   2 E. n2 w0 q3 P+ s; @$ q
呢個Post反應一定唔錯啊! 姊妹們要珍惜相聚的機會啊! 難得有Suki去Set Up一個約會去讓大家團結! 我們要自強不息呢!
+ I2 _: @0 `/ U其實係婷婷搞的~9 z0 s! K% A; i
我只係幫手宣傳下姐

引用:
原帖由 S!U恩*cherry]] 於 2010-3-15 01:44 AM 發表   
0 ~# y( y! @8 d- n: x" G我又想去tim.... _* `# ^5 p/ N
不過有d夜
% h6 P" F' Y, l
冇計la~4 c' B  {( X) T& e; e6 Z
要搵$...係得呢d時間架咋= =
5 r5 B0 k! {/ E) G- x% y& e同埋街上冇咁多人

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-3-15 02:39 發表   
+ d6 ~5 c0 z9 B% }8 t' j) t' _' t6 }
冇計la~5 q( ~- F5 ~  B$ |* X4 V7 p4 F  n. n
要搵$...係得呢d時間架咋= =
% r+ y8 u" t* j) N( A" T9 l& M0 K同埋街上冇咁多人
4 K9 j0 z+ j( J# Y
% m% V/ u# g7 p9 D
明白的! 婷婷姐真有心啊! 佢都PM過小妹! 但我冇MSN啊! 請代小妹say thank you呢!其實真係唔好意思呢! 我真係好支持呢個活動, 但奈何啊! 希望有機會同到你地晚飯吧! CD出現與否也不打緊啊! Very Very Sorry!
7 t( g! G- `2 Z, Y* p* t3 v; o  l( c" d

sure support you , maybe go ,要

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-3-14 12:53 發表     R' k# k8 S8 D
1 n4 h0 H/ I  z7 |7 }
攞假去
5 N! y. g8 r) m& m3 b6 q) S) @
唉~唔得呀!  公司定左五、六無得拿假~
( N: ?. o. G/ y" M# D7 Q7 b) x 你地到時影多D相俾我睇~

引用:
原帖由 leeon 於 2010-3-15 05:14 AM 發表   
$ I! X, A! ?4 ]- _) O) F* U$ [8 W# }0 y0 Z
唉~唔得呀!  公司定左五、六無得拿假~
: o/ y# p/ v! x7 Y) U2 n 你地到時影多D相俾我睇~
4 A* |. r9 L6 a3 B) i' c4 [( x
殘念

我都想去不過大多數唔得閒...orz

不如星期六日去租渡假屋仲好啦^^!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 01:39 發表   
, _3 ]# A# B" Q1 k1 Y, [- z$ g+ B  ` 唉! 我都好想去啊! 但奈何小妹係灰姑娘, 12:00前要歸家(家教嚴呀) ! 真係好難得咁多姊妹聚首一堂! 你地玩得開心D啦! 如果飯局就遇埋我啦
% }4 ]3 Z7 V* g& |1 U" I
- {! J' b  J6 S, W8 {+ H, C! w
0 o# d6 T4 t7 `9 H8 r早去咪早走囉