嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

10/4 cd k~

10/4 cd k~

4 月103 ?% K, b9 T$ L; v" w( W$ v% m! ]
cd k~
8 e- C) ]  ]0 n7 @$ R" d有邊個去?
, U6 p- v' g8 ?8 a2 Y7 y唔太鐘意唱的人都可以去架~
4 @9 v: ^- a1 M  B/ N3 }因為我都係~. |3 W' \+ b( \. ^% r
不過只想大家一班cd出泥聚下玩下~. g% {' P1 L' a$ P/ C& O
ceo有獨立廁所~55
" \$ O' S$ Z6 G0 b( l* y所以大家可以到左先換衫同化妝 $ V5 j, A5 W" e# V8 Z
夜晚11點開始~早到早開 8 @2 K+ q( ^. n' A, M
可能到第二朝 ! x3 U* \+ K: L/ {' s. \
有興趣就留言啦^^
4 ]  l2 C4 _' H4 n+ A
/ ?  I1 o$ R7 E% r會去人名:8 i! w6 y6 z: w7 u# q
Suki
7 N1 y, x6 E# L7 C心儀
$ u/ K* X5 C3 O0 t, B! {婷婷
$ P! T' ^2 I: I. W, Bharuka_katie
& h  r7 L7 `/ E  f! u嘉嘉  W2 O, A7 M) C  s; k# L  Q3 h1 X8 m
gourment
9 K; S# a+ x- B
' W) W' r3 X) q0 i) _3 }[ 本帖最後由 Suki_siu 於 2010-3-24 23:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
啊! 星期六無假放~

又有gathering啦 7 X2 f9 H8 r. h/ g; F" A* Y3 b
幫你推一下!
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 leeon 於 2010-3-14 04:52 AM 發表   + ?) w  M. a9 C
啊! 星期六無假放~
0 [! Z" |. S: o0 U3 M
攞假去

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-14 12:03 PM 發表   9 T$ b% ~  ?" M$ `: V
又有gathering啦
. ?4 |& V# I: f* _* q4 A8 H1 Z- s幫你推一下!
, l6 c" Z6 [& f你去唔去先∼?

之後要考試呀,唔去得,你地玩得開心d啦!

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-3-14 12:54 發表   
( P$ p$ ], E; [, h- A2 i5 U8 x$ o& D# M, j: P" S5 V
你去唔去先∼?
9 K& q# z3 F7 f, z
下......巧驚wor! 有排啦,到時先算
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

唉! 我都好想去啊! 但奈何小妹係灰姑娘, 12:00前要歸家(家教嚴呀) ! 真係好難得咁多姊妹聚首一堂! 你地玩得開心D啦! 如果飯局就遇埋我啦
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

工作不停! 星期六無得假放~好想加入呢!!

我又想去tim...
/ U9 C/ c+ N; O$ R2 z+ w不過有d夜

呢個Post反應一定唔錯啊! 姊妹們要珍惜相聚的機會啊! 難得有Suki去Set Up一個約會去讓大家團結! 我們要自強不息呢!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 02:26 AM 發表   2 A/ _( H6 o4 ^3 Q/ K
呢個Post反應一定唔錯啊! 姊妹們要珍惜相聚的機會啊! 難得有Suki去Set Up一個約會去讓大家團結! 我們要自強不息呢!
. {* P8 E) f$ \4 M# z: f: F+ `其實係婷婷搞的~
6 }0 r: ?  ~! H8 D/ y9 I我只係幫手宣傳下姐

引用:
原帖由 S!U恩*cherry]] 於 2010-3-15 01:44 AM 發表   
8 N6 d/ f, m. o, l/ y我又想去tim.... f2 I9 h- e9 H9 d: J3 `
不過有d夜
4 @; Q# N( I9 W' I! U
冇計la~2 G; h4 k, W9 X
要搵$...係得呢d時間架咋= =
: J% \& z( A2 }+ w8 \: t) ?6 y同埋街上冇咁多人

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-3-15 02:39 發表   9 T% M) z+ T' I& x
! D8 d3 ~/ q  M% i' ~
冇計la~+ o$ |0 b+ V& I: p3 b
要搵$...係得呢d時間架咋= =
* y$ T' |3 E' ]* k( f2 s同埋街上冇咁多人
" {1 \8 p$ o+ q1 c2 e6 {7 @0 S/ V: l2 a2 A/ ~
明白的! 婷婷姐真有心啊! 佢都PM過小妹! 但我冇MSN啊! 請代小妹say thank you呢!其實真係唔好意思呢! 我真係好支持呢個活動, 但奈何啊! 希望有機會同到你地晚飯吧! CD出現與否也不打緊啊! Very Very Sorry!
7 p5 f3 t7 o7 X5 n' a' z2 d$ V# \* p1 A& J3 I, a2 K

sure support you , maybe go ,要

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-3-14 12:53 發表   ( ]/ ?  F! Q' c' q7 i5 r

" Z3 b' {- M( [- `( Q8 d/ \ 攞假去
# t4 _8 O! r, P- v( `, b
唉~唔得呀!  公司定左五、六無得拿假~
4 ^: m# [" g2 }. R4 a+ n  I 你地到時影多D相俾我睇~

引用:
原帖由 leeon 於 2010-3-15 05:14 AM 發表   
7 D$ D7 n. q! \9 a% }; T- n$ A: H; \. A' w5 M
唉~唔得呀!  公司定左五、六無得拿假~ , {4 {$ u" m6 x7 w' w/ `0 ]/ n
你地到時影多D相俾我睇~
3 @5 Y, M! r- A9 q4 D殘念

我都想去不過大多數唔得閒...orz

不如星期六日去租渡假屋仲好啦^^!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 01:39 發表   
1 q& Q8 F$ S4 M  _ 唉! 我都好想去啊! 但奈何小妹係灰姑娘, 12:00前要歸家(家教嚴呀) ! 真係好難得咁多姊妹聚首一堂! 你地玩得開心D啦! 如果飯局就遇埋我啦
+ G( o0 O: h. w) m

1 k% N. ?* p7 I0 h3 u$ I6 U
5 K) H' s- Q- Q6 ~5 k早去咪早走囉