嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

望就望聽日阿媽家姐出街......

望就望聽日阿媽家姐出街......

哎......好想cd呀......淨係可以著九分褲同踩腳褲好無癮
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我收到消息話聽日我阿媽同阿爸會上深圳;
' h; U8 b0 x- y& k# r6 y* L如果聽日無野搞, 我諗我可以係屋企做下學生.
9 f) F- V8 f6 [(不過都要睇下佢地幾點出去同埋我幾點起身去迷你( f! d7 ^1 O. u1 E
倉度攞D衫衫出來.)! \$ e# k, a0 D8 Q' ^6 E: ]3 v
希望聽日可以影相

你就好啦......哎.....無可能發生既事

嘻嘻~~呢幾日屋企冇哂人, 去哂旅行得返我一個, 聽晚先返, 可以盡情全日CD.

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-12 22:36 發表   
6 N9 T9 ^$ T2 r: H1 y你就好啦......哎.....無可能發生既事
; q2 D0 `+ ~' ^% K* S+ x8 f7 ~8 }# i; |: }/ {, z
其實我都係要等佢返大陸/去旅行先得.

咁你咪有得成日cd

引用:
原帖由 cassie 於 2010-3-12 22:44 發表   
5 V: b  o" W" C* O- @3 N& v& {嘻嘻~~呢幾日屋企冇哂人, 去哂旅行得返我一個, 聽晚先返, 可以盡情全日CD.
' S; y% N+ d8 ?1 n" {- o) _* i
; }) w- ^1 z8 z
如果屋企人去左旅行; 我真係會收埋曬D男裝, 除左返工先會著; 其他時間當然全女裝.

好羨慕呀....唔好曬啦

我都試過~ 屋企人返響下幾日, 我扮請唔倒假, 唔一齊去, 其實佢地去5日, 我就放足5日假, 連工都唔返, 幾日都係CD, 叫外賣俾錢都係女裝~

引用:
原帖由 willy 於 2010-3-12 22:55 發表   # P9 T+ H* `$ o4 t0 m2 |* _
2 C) f% V! t( F9 f
5 L) `% k7 G6 D3 C6 I
如果屋企人去左旅行; 我真係會收埋曬D男裝, 除左返工先會著; 其他時間當然全女裝.
+ @1 x6 K: q- R2 M. c# @5 R) k( K4 J% @4 a; N9 X+ {/ B
咁就當然啦~~~5 b. f: }% ^0 Q, H
為左呢幾日, 我用左唔少錢添裝備

哎....你地個個都曬命.......蝦人既

引用:
原帖由 willy 於 2010-3-12 22:34 發表   - i; I) d4 ]6 O( r! a& T- O+ m
我收到消息話聽日我阿媽同阿爸會上深圳;
1 v, }% |4 R7 m, ~; h如果聽日無野搞, 我諗我可以係屋企做下學生.
) K+ R. n  J! ]3 i7 F1 w$ _(不過都要睇下佢地幾點出去同埋我幾點起身去迷你
- y# m, @( H3 f. a倉度攞D衫衫出來.)
) h$ t! m6 F5 g* j2 u  \希望聽日可以影相
: p5 o' [  E/ N: Y利害!  有埋迷你倉添=!

我都試過老婆出外公幹,我就全天候24小時着女裝,勁high,仲好想着出街,但最後都無出

夠啦夠啦

引用:
原帖由 leeon 於 2010-3-13 03:22 發表   ! k% ~4 L/ O! b6 p3 p6 l( k5 c7 ]

: t& |/ E- M" X利害!  有埋迷你倉添=!
* ^, T# e- k8 S; n. H

8 j- ~' X9 x: I. A& z0 ~9 H( @, g* N. I無計la, 屋企人成日借d衣入我房, 間住亂禁chau我d野;
7 d" h3 g( Q$ G+ l' z5 F所以只好係迷仔倉租個locker. 正話著住h__c者到一半就有電話急call要我出街......% M1 [7 e' n4 E
所以只好手快快禁影左幾張相, 一陣放返d衫入返倉再出去.....

我成日都有屋企人係度嫁啦 好難先cd到

引用:
原帖由 willy 於 2010-3-13 14:19 發表   
7 q% M" N8 M& ^4 U7 z, s! l; S% [/ b- }+ C: R' l' k

6 S. P& N9 J/ b9 u% J8 p6 k  j無計la, 屋企人成日借d衣入我房, 間住亂禁chau我d野;$ B& X' W/ C/ C0 }
所以只好係迷仔倉租個locker. 正話著住h__c者到一半就有電話急call要我出街......) z) C1 h6 X* a. B' ]4 Q# ~9 J
所以只好手快快禁影左幾張相, 一陣放返d衫入返倉再出去.....
1 f; m/ x2 h  v; S8 G
. D) p  V+ N( W* O- W8 Q5 a你租個LOCKER幾錢個月架??有無更多有關資料?我有興趣租番個擺衫喔

引用:
原帖由 alexander 於 2010-3-13 14:42 發表   
, Q( ]) w: M% v" t/ d! X2 e: ]2 `4 Z, d/ P/ K% L
+ |" C: q; u. \; V& s0 K8 {
你租個LOCKER幾錢個月架??有無更多有關資料?我有興趣租番個擺衫喔
4 R5 K& F# |2 ~) V0 x

) \6 L7 _, q. Q5 @+ M) ?我個locker $200一個月. 不過唔知仲有無位. 其實可以上網搵; 我自己都係一間一間8 n3 @) e6 U  B5 L4 R
禁搵先到.