嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

飯局後感

飯局後感

估唔到大家咁好傾
/ k! r" @) _5 x. `% o: b仲有呢個世界真係細  R" P3 C* I. L) B. c$ N5 I# f
露姬真係強,以後真的要多多指教了
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
到底係咩飯局?

心儀!下次唱K!下下次燒雞翼!好唔好!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-11 18:30 發表   
+ m% R% J& Z9 d2 h% [9 X到底係咩飯局?
( v/ h2 Z& Q* C) K  \& ]呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~
  }6 v0 f( y+ C! H1 J, r' M2 c7 y
不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~

引用:
原帖由 ckn1031 於 2010-3-11 22:09 發表   ; I) k8 e4 F9 z; X; |

0 Y2 w/ \! `8 W9 |+ G" `. ]呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~
  P2 M+ F; i$ b+ r" W
$ r8 I( ]" X5 Z3 B不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~
6 X5 ~3 M  }5 {, ~5 r9 g# a你地無頭無尾, 就咁話"飯局", 當然想知你地係咩飯局啦....下次公開出邀請啦, 肯定好多人來.

好丫好丫~

有飯局都唔預小妹ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-11 12:54 PM 發表   
( }/ s5 E* H1 m+ |- b" p估唔到大家咁好傾
: R$ j) _3 w" s仲有呢個世界真係細
* o# G: O. G9 E2 F6 G. `) B+ i露姬真係強,以後真的要多多指教了
, \1 D( I& V$ P- r3 Z: B
露姬真係好靚~好pro~

嗯?心儀,那天誰是你??

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 01:50 發表   & b) A: Z( e% n5 C
嗯?心儀,那天誰是你??
: G+ _% f$ E' c. w) c
@@?
  J  s+ g* F. c4 }芭比姐姐有在場.............?

你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

無人知道的私人飯局。 ( i) Y) `; l+ O/ }
& d" F! w' \, X7 a" w
  會唔會最後變左陳志雲?

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 02:07 發表   0 H( s. K( [# N- d1 }) W% c& |
你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
" s  S. M! S- s, k
無提及過亦都無18+既野...) L2 Z; W* X* }' L( F0 a. d% c7 D
芭比姐姐係邊度聽到架@@

心儀
' b& h8 ?4 z) `8 f7 M( j3月5日# n- h2 m3 J2 O  b& K- V
個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 11:45 發表   # v3 [1 o: n; I3 X& e; b* I; S
心儀& J! ]2 f# k: C& s2 Y- X; o
3月5日
: R2 J$ ~/ P1 Q& r個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
1 z' d! A  R6 G# t6 g" r
笨笨的>>> - Q, O8 o: [8 D8 b5 q0 \
唔通係elsa佢地?

其實我都唔清唔楚,因為我都是應邀去而已
CD生活美學

好傾就好啦~! `1 B* x7 o3 \
我都好開心~$ A6 b( }& u. b# Q+ }( k" B

3 B7 n  k2 e) R% c6 d$ d別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""
! m) j( u; s% ?( S# w) _: q大家交流交流% ?2 _# ~/ g- L8 H
; f* C$ @& S% m) \
suki都係-3-''''你仲強.....
* ?, ?/ v$ g9 V1 d4 _2 _% K我都冇膽出街....
6 R4 {5 i9 @3 ?7 G$ [/ P* j% S& a8 R' u* n4 X8 Y  ~
下次再約出來啦~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-12 15:31 發表   
% Q8 Y- p8 z) F3 [6 u+ E6 T好傾就好啦~
: G/ u, ~0 z5 w2 |我都好開心~
3 g7 g' `& [2 U% }( s4 K0 Q; S$ n2 c1 p, G5 O( _& p# X, ~
別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""% ^5 A, }& z5 z& [) _# H
大家交流交流) s. v& o6 y4 E# t

+ G1 Z: E# `" H, S( L; _suki都係-3-''''你仲強.....
8 d" |) z: M& p& |* l- w我都冇膽出街....
) }2 B- L* ^( D4 M
  Y) j, f* R2 i0 e% d- g: K下次再約出來啦~!
$ l; R! k9 d( N9 F' [# ~/ c# _; D7 _以你既身型同化妝技術
: K' G& V& f$ w6 O唔出聲應該唔會有人認到你+睇得出你係男

; |& ?0 U8 q) P  F那是幻覺!
1 m; C" k8 s" X) j你乜都睇唔到!

遅D我想弄個飯局唔知有無人想去?