嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

飯局後感

飯局後感

估唔到大家咁好傾. o7 m" h4 y; H4 x" _
仲有呢個世界真係細
9 y# ~5 W* t" X; [' Z2 g6 r/ P2 ]露姬真係強,以後真的要多多指教了
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
到底係咩飯局?

心儀!下次唱K!下下次燒雞翼!好唔好!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-11 18:30 發表   
5 ^* o4 I, E$ v" W到底係咩飯局?
+ u& ~* O6 ?7 W+ E( H) ~
呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~3 o& S. M  P3 L: R) n2 s* v

3 D3 x# u2 E; m; C$ s2 _  b不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~

引用:
原帖由 ckn1031 於 2010-3-11 22:09 發表   
% [7 i5 o" d1 }  m
) q/ R. {( E. }: y呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~' i2 i& e2 C! c" ?" D$ X
% A# E# H) Q) C1 e& Q3 y& t
不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~
; g4 i0 @' `# |- N4 K+ T4 D
你地無頭無尾, 就咁話"飯局", 當然想知你地係咩飯局啦....下次公開出邀請啦, 肯定好多人來.

好丫好丫~

有飯局都唔預小妹ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-11 12:54 PM 發表   
/ p$ c# Y2 R; @, T9 X估唔到大家咁好傾- ?" x, W. A& Z" Z+ O, W- [
仲有呢個世界真係細" P" ?# n6 H- h1 Q5 d7 |; H
露姬真係強,以後真的要多多指教了
2 q2 g1 U' N8 O. k9 D1 l露姬真係好靚~好pro~

嗯?心儀,那天誰是你??

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 01:50 發表   & S) T# @' D! t3 \9 W0 L2 y9 s
嗯?心儀,那天誰是你??
+ i4 S) g* F, g8 u. L1 F& N% q@@?
6 ^! s& m, I! j. v' @% B; E3 b5 i芭比姐姐有在場.............?

你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

無人知道的私人飯局。 ; @& W; Q; |1 O: J$ k+ z8 J/ |. x0 @

: b0 _# n1 n" T  會唔會最後變左陳志雲?

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 02:07 發表   . O' w9 k! @2 {% ?* o
你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
' }+ I4 a* x+ }/ N! C* q7 `無提及過亦都無18+既野...
3 Y: ~+ c  b* L3 e芭比姐姐係邊度聽到架@@

心儀
, K1 b( @4 l# i' c8 z1 z3月5日
# f4 @; M3 r6 |7 W, ]0 _個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 11:45 發表   
0 w6 Y2 m5 Z# q- U* p& f) [1 q  ?心儀
" n1 ]" {$ c) p  M" k) V3 [9 N, t3月5日
$ A! k. B& c) b( P2 b+ @個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
  w! P  Q, u6 f& y7 \- b  {
笨笨的>>>
0 S+ w' a. b/ k! m; D唔通係elsa佢地?

其實我都唔清唔楚,因為我都是應邀去而已
CD生活美學

好傾就好啦~
! H2 t5 |( {- j' A2 L, Q. ]我都好開心~; v! m  J9 T* |+ L( Z
4 p  N% X" N, z7 ^0 j! f
別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""1 b. `: G- R  B8 @
大家交流交流' z' g: @( g' R) s6 X) m
- ]; k7 v8 k2 o7 A2 V8 W6 E
suki都係-3-''''你仲強.....
$ S  L, E* }6 K3 `! E% _3 q5 ?0 L: Y我都冇膽出街....
( p6 ]: L: ]1 X: E- B5 W. _8 l! E& L( t9 ^7 j* }6 k6 W5 ]
下次再約出來啦~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-12 15:31 發表   3 j' ]% y4 K4 u9 \8 B5 K" E% T
好傾就好啦~
; E8 ^! U! \  t1 b, e/ t* F& x我都好開心~+ o+ V/ y% ^/ x" v! c2 s
' ?, m& k$ \5 U1 w+ T5 I  _: \
別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""
  Y, K& `- @1 d6 b1 G7 J2 X大家交流交流
* z+ u3 z$ d8 R2 K& d
( `3 W/ Q% D  y% }: {4 G# ?1 }suki都係-3-''''你仲強.....
4 g& y# y& D' H我都冇膽出街....
* L) I2 K  l$ G/ d. t8 _
9 N- |5 O! w% X+ p) o下次再約出來啦~!
; Q! Z6 I, N- {  _2 G/ ~6 }
以你既身型同化妝技術; I! m# X: O% B
唔出聲應該唔會有人認到你+睇得出你係男

" o4 W' u$ z% f/ I那是幻覺!
  R- r4 ?- v9 p& K% z* L7 }! P你乜都睇唔到!

遅D我想弄個飯局唔知有無人想去?