嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢度有無大學生呢?

呢度有無大學生呢?

想睇下各間大學會唔會都有d 姊妹, 可以組織起來, 一起出動cd.
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我唔係

我系( H- f! W$ p1 c
UNIVERSITY OF MANITOBA

我都吾系
* q( i# y% p8 Y( Y沒咁好心機聽牙sir講書

哎.....中五畢業

...呢個問題問得唔好...你應該問...呢度有無依家係向香港讀緊大學既學生...' m$ D) c2 w8 g) R/ z

O1 X* F  _" U3 Y我曾經係, 不過依家都畢左業好幾年lu

如果我係大學生就好lu~

小R係...2 G9 n) c7 T/ I  m2 F7 ]/ \2 b' ~0 u

; e# l% g0 `2 R) |畢業生 XD

就快畢業$ y. @8 j; Y+ z6 n8 l# v
依然一事無成
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-3-9 19:09 發表   + q  D" \  y/ Y2 ~# T' M+ `
...呢個問題問得唔好...你應該問...呢度有無依家係向香港讀緊大學既學生...+ T! Z+ U' F! J" g( a
) I# y( x# T7 D1 N
我曾經係, 不過依家都畢左業好幾年lu
. A! Z" V- @2 @4 F
記住, 呢度係hkcdtv.com,所有唔指明的地點,都應該理解為香港。( P( O4 b! \- m4 q, a. }
所以呢個問題係你理解得唔好。xd

請問你點解要咁問呢? CD係無界限gawo!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-11 03:35 發表     B- ]* `$ P1 Z
請問你點解要咁問呢? CD係無界限gawo!
1 K3 F) Y3 {8 [8 D/ h方便搵返同校既cd姊妹, 互相認識一下~ 甚至一齊出動!

我係......會考生 仲係repeat果一隻
7 W; d8 a2 h2 D  H6 w大學牙......諗下好lu

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-3-9 13:48 發表   7 D) c( y& @% w  s0 W5 @8 a
我系" C) V7 w: V  l9 c9 J5 _: l
6 |1 \0 _& b; M* U3 j8 C4 i
1 D& ]& X" B' c- B0 v6 k/ S嗨~~~~~~ 我係UVic的(以前)

回復 14# (ANGELA) 的帖子

我有D FD都系UVIC  初初我吾入系諗住VICTORIA 成個荒島甘....
) f0 J1 l. d7 O% p# ?  u點知黎到WINNIPEG.仲衰過荒島 =]

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-12 19:06 發表   $ G1 j2 \0 f( `! g; q) C; _$ B- k! a
# A8 J" M% r% b" F( B
方便搵返同校既cd姊妹, 互相認識一下~ 甚至一齊出動!
1 Z3 G! V$ Z' m: y# ~& h

" P# ^) P' `* @! |啊! 明白了! 你間U好多CD? 其實唔一定同U先一起出動嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

大學畢業左N世......
6 C* o5 P- j# ?( d# ?(唔知香港有冇可能出現好似早稻田大學那個女裝研究會呢~~?
8 a; z; E7 u  W. N* g1 S. w8 ~+ T咁就一定會好多機會一齊cd出動~~)

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-3-9 13:48 發表   + h; o) ?' ^% |
我系) O2 Y- O" |" ~; W
- J5 v  h2 ~, g0 R" I( O3 m* w6 ^! T* R. h! k- T& b$ u! \
好近我母校 University of North Dakota

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-3-14 01:48 發表   6 D9 g' A# t$ e, S8 q
我有D FD都系UVIC  初初我吾入系諗住VICTORIA 成個荒島甘....
, c( ~8 L( K4 f% r9 U# j/ c, |點知黎到WINNIPEG.仲衰過荒島 =]
; ~, k' n. w! p# C9 _3 K

7 C1 H# M0 ~2 I) g$ H  e如果你中意玩皮手套就系天堂喇..有Winners