嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

"魔術美麗"大清倉

"魔術美麗"大清倉

各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
覺得好的就按一下感謝吧~~
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:24 發表   : ?' x  E1 j3 o* u$ o# |
各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
  w& V) Z% O0 S* b8 g" I$ a

9 |/ x1 U% {1 T. ^8 B
  D. ^) {' Z# N! z% p" Pwhere is 魔術美麗???
" B! g' E& P) [9 l7 T; }; N+ m& l. D$ k8 O6 g) m: F
sell what???, h& m/ m4 V# V5 T$ N7 t% t2 O
0 H9 L4 a( K; \2 E3 G7 w1 m
please tell me& g" E) t" ?/ Y) X: x

: j1 \" K' N" t6 g8 Jthanks

Oh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!
# Y# G+ x" R7 q7 v# C  B! a其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲襪, 胸圍底褲等等, 全部女裝!
. Q- n. E& @% g! X2 _3 `: Z; W% I4 ^地址在上址2樓!# [' d& c! I' G1 w" L1 M
"魔術美麗" = MAGIC BEAUTY! 希望大家執到好野喇!5 q3 p* _2 }2 g/ n0 g6 M

9 ]1 _7 B1 U. B. X[ 本帖最後由 CECI 於 2010-2-26 01:52 編輯 ]

嗚嗚& b  P$ m* U! x6 r
偶在台灣. \0 P( Y/ ^  O4 U+ y# K( a
超可惜的拉

搵日上去掃貨
; a& A' ^, C- L, n! c佢地收幾點?

好似係早上11:00時 - 夜晚11:00時!

開到咁夜. x. x# E: \) }/ {
岩晒我

聽起來不錯呢) G. I0 z  h, G& X1 R- E# a! P
香港的CD姐妹可以一起去啊

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:28 PM 發表   
9 r  {# K. y% D% @' }* s9 Z& Z" r搵日上去掃貨9 q% T: m" K  T
佢地收幾點?
我可唔可以搭單一齊去: }1 _+ p. E1 x3 S9 f# S, P& M
我熟旺角仲多過自已住果度
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:51 AM 發表   
5 O5 L  l$ n3 ]: }: yOh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!5 `2 j# x5 z$ Q" w
其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲 ...
補充資料:http://www.xl-japan點com/
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:48 發表   ' W  C3 p! w& g9 \
補充資料:http://www.xl-japan點com/
9 u: k9 |  \# G5 I# ~
0 A- M  U) G% B/ \/ M4 j: N( k' Z0 _
係呀!係呀!JG真係唔該晒你,幫我補飛! 就係呢個網址喇!(http://www.xl-japan點com)姊妹們可以睇0下有冇心水OK的,Send個Mail問0下有冇貨先! 因為始終係開倉時期,都係問0下好d,免得失望啊! 因為上到去,見佢都擺唔晒咁多貨! 6 }4 n0 h- k/ T& ?8 W9 m" W$ p
另外,如果姊妹們上到去見到個類似(唐詩詠)0既Sales就直頭話佢知係CD,買0野比自己! 佢幾好傾同睇Size幾準ga! 可能做慣我0地生意掛!

thats is some good news for me as i need xl size

價錢都幾可怕@@
0 m$ o7 G* ]7 G, z/ d可能係大碼既關係啦
. a0 O, h0 C7 `不過佢d鞋起碼有6-7成我係淘寶見過8 ^7 Z) e4 D" ^- t. N- i
因為淘寶好多大碼鞋店
; p2 l% ?% ]* _; M! M, O0 N價錢平一半以上

係咪得大碼3?
8 M; p6 I' s' g5 P& H( N1 i' ^而且周圍shops都清緊貨.............

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:43 發表   
  u$ ^9 \0 z: n" H, z8 x, E我可唔可以搭單一齊去
7 P7 R& c" X: s, c0 I8 u我熟旺角仲多過自已住果度
, A/ q5 q. K( F4 v- C& q, l

1 J; `' r4 \+ r; k$ }% J. }# P5 ^& b
我暫定約左ceci星期六夜晚上去
; E7 U4 @, F. M" _: f# I: x你同唔同我地一齊?% r- x% Q" l; q& y& C
pm我地啦

去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了!
# D: E0 N; _3 e- F3 z校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我

引用:
原帖由 Saya 於 2010-3-1 19:23 發表   / C' {5 o/ c' Z- P7 P% v
係咪得大碼3?3 f( t0 T& Q0 [8 L
而且周圍shops都清緊貨.............
4 }8 q0 H0 c$ e5 V

. r5 ?3 F9 I1 u6 C5 `$ ^, @Saya, 唔係呀! 佢地真係買女仔衫起家ga! 不過由於係樓上舖, 所以好多CD摸上去,我地又消費能力比較高,所以佢地返多dd XL及XXL的貨,一般女仔SIZE梗係有啦!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 04:48 發表   3 ?1 F/ R2 Y0 I, D* Z. }
去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了! 0 u0 W3 X( i! O5 z; Z
校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我
; A, `: Z' J6 u) `% p$ `0 p0 v

, |, u$ R6 [' x) s6 R7 l2 W
/ ^; K. S/ q7 J* ~! F3 O/ l直頭係以"血灑旺角區"形容

聽起來不錯呢 ,得閒走上去睇睇
1 R$ k7 d7 W9 _) e香港的CD姐妹可以一起去啊

駛唔駛預約左先上去??