嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日有冇姊妹cd出左旺中丫~?

今日有冇姊妹cd出左旺中丫~?

我今日係旺中三樓見到佢~
; A9 Y0 C, }# K; s+ M7 G但我同佢say hi~3 q  T0 m9 J3 v1 x4 c
但佢就一路走= =, b, U- Q4 \: M% j! b
我諗住可以識多個cd添
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Suki 好勇敢呀! Suki 加油!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-2-22 20:30 發表   ( u) q( E" x0 M0 N
Suki 好勇敢呀! Suki 加油!
! P- k7 Q. I3 u1 q# T- d+ ?下~?= =7 q( P, e% Q4 J
我冇cd去喎= =
& f1 L2 J7 s5 `& _7 m6 Ksuki冇去到

回復 3# zone999 的帖子

去睇野又唔搵埋我,唉...........................

引用:
原帖由 akina 於 2010-2-22 23:47 發表   * h. C$ s- N2 g* r( J  A$ R# x( Q
去睇野又唔搵埋我,唉...........................
" f/ f7 S- f( B' S% R2 B5 }

Suki姐, 旺中三樓即係邊度啊! 下次搵埋我去睇,你咪識多個cd同道 ~ 我囉!

不如搵日約埋一班出黎啦

引用:
原帖由 zone999 於 2010-2-22 20:32 發表   
4 }4 i5 d3 d2 ~) N' _1 ?
! Z" N9 Q, @* D) E8 y& M下~?= =
& |/ s  r1 c$ f& ?9 L( v8 O我冇cd去喎= =
/ s4 I9 H$ h8 H* Bsuki冇去到
4 H8 F+ g. Q4 j
6 O( l- }$ K" I6 E5 h  j2 S! y
其實 adam5354 咁想都唔出奇, 旺中賣女性野多,就算男性去多會係陪女性
. D; t, O2 A$ v1 X( A話時話,我無CD 都無去過旺中,新の城
, o5 ~( L+ K2 f( S  z) Z1 ?  f6 C( G正常有人叫CD 都會走,唔係重唔驚你當面kit穿, D& Q3 X8 q  j5 R% n9 s

: f$ G( D# Y; R8 a* }4 e
* C( r. ]# Z4 F- j3 ]% n; a; f; a8 m- ]
我果日其實都有想過CD去旺角,但時間短,去左第二度 (如果唔係咪有機會畀你撞倒 )

街上看不到!真可惜

約一約去逛街不就得嚕

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-23 19:54 發表   ) w+ ]  }4 J; O) K# w" U
不如搵日約埋一班出黎啦
$ Z9 \+ N) Y  R1 b; S- d) H1 j% V, |+ E0 P; F! K* c
好呀! 好呀! 一齊去! 但其實旺中係咪即係旺角中心呀?/ R3 C8 W+ V% S6 G7 k
有冇去過旺角道寶安大廈間"魔術美麗"呀! 果度都係CD竇黎ga wo!

哈~ 得閒去下果頭撞下你地先得~

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-24 12:19 AM 發表   
8 |0 w, V$ f: W* J& x3 N1 K) p) i- J! J3 l- Y* O
6 e% u, n6 \  f3 H% g
好呀! 好呀! 一齊去! 但其實旺中係咪即係旺角中心呀?
) T" P6 P  [, x3 C有冇去過旺角道寶安大廈間"魔術美麗"呀! 果度都係CD竇黎ga wo!
成日係出面條橋行過7 B2 H0 H" B5 Z; g! B, \
仲以為係一間普通樓上舖添
YV3S1E117XC050141

好呀! 有機會一齊去啦! 反正遲d都要上去取鞋,而且果度d衫同鞋任試,個Sales姐姐(有d似唐詩詠果個)好Nice! 對我地都幾恩勤招待,佢話因為上親去,十個有七個係CD,所以索性入晒d加大碼貨wo!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-25 03:17 發表   & x7 F# w  W: Y" C' m
好呀! 有機會一齊去啦! 反正遲d都要上去取鞋,而且果度d衫同鞋任試,個Sales姐姐(有d似唐詩詠果個)好Nice! 對我地都幾恩勤招待,佢話因為上親去,十個有七個係CD,所以索性入晒d加大碼貨wo!
% n- ]8 y+ s. {" d' M; K' m0 R% n4 S' a

- D  f$ ~& x; n1 A4 X5 g貴唔貴既先

Emily都係200~300到, d衫都係咁上下價錢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-25 06:02 發表     `9 ?8 L3 I3 Z
Emily都係200~300到, d衫都係咁上下價錢!
( r* t2 S! S  M' W( `. t
  j+ C9 H6 l& D9 A
: J" T) q/ b( \! T
any cd shop in hong kong?6 J' M5 q& q. B
8 m" h- B; n0 Y4 G" {2 Z) F
please tell me & b3 T0 j- f$ |
# x3 v, D; J2 g. U
thanks

暫時未有發現啊! 不過呢間舖頭聽講好似話,為方便港島區CD姊妹,將會約在6月份左右開在銅鑼灣區,但仍在看緊舖位wo! 請問你住邊區呢?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

大碼我又唔需要喎! S# K# U- Z8 U& }. V8 `
細碼有嗎& v. N# o! p7 h7 E/ N$ O
仲想問下d鞋款式大概係點?歐美款定日韓款?

旺中最好就係層層有男廁喇,
" G4 b- O% @, `' S賣女裝o既地方竟然有男廁,
+ N0 Z4 d$ T& e1 i! Q" C即係暗示歡迎cd幫趁啦