嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

招各cd組band~~

招各cd組band~~

姊妹們~有冇興趣呢?7 [# \( y4 N, C  J& \) v
http://www.youtube.com/watch?v=70fMQ_V2Y7Q&feature=related
* W6 L- _5 R! T, M3 K& p! p我都好想玩下~! j/ s% n' U  e  ]( H. x; b
我是初級鼓妹~
; Y4 Q- I  ^" B
9 G8 b. U- b; ]$ m[ 本帖最後由 zone999 於 2010-2-20 00:38 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔識玩樂器... 想玩都幫你唔倒...

唱歌!要唔要!

除左唱歌之外一隊band入面咩都唔識...

我都一樣係唔識玩樂器ga~除了那種外^^

識少少結他~不過cd就......我d身材唔多得 4 H$ e1 d4 o- y& ^& A- Z" ?( V
比你地睇下我偶像啦 5 J: T0 G+ U0 R7 l/ S
http://www.youtube.com/watch?v=yQS2qIHIJbg&fmt=350 k! U% ?/ V" V1 S8 x9 j6 N
! V7 P* x' K" {7 ~6 G+ c

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2010-2-20 03:33 發表   
8 n  u3 P* U) B& ?識少少結他~不過cd就......我d身材唔多得
. d& G" c: {5 A比你地睇下我偶像啦 + h2 }- h7 [( R" y: O* r) N$ R
http://www.youtube.com/watch?v=yQS2qIHIJbg&fmt=35
* [. r$ n! `  M0 Uyeah~, q: N5 X; x0 o/ ?) r' x4 ^# M& H
我都鐘意呢種!
1 Q! O7 Y+ t, s, K; f不過有時可以唔駛咁行~

我5級電結..好屎@@"
; n$ i' ^! g2 D. C2 q/ K7 V7 r9 V不過 都可以試下既 =]

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-2-20 20:54 發表   
& p  @# n0 B2 X' J我5級電結..好屎@@"( E" g2 t8 x, Z, n4 W
不過 都可以試下既 =]
9 k* s) O% g4 n: ]& T咁你幾時番泥丫~?

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-2-20 20:54 發表   
) K7 n4 ^+ G, ]2 M我5級電結..好屎@@"
8 c+ a# |7 a5 M8 Z) V6 ?4 i不過 都可以試下既 =]
/ K; ]( Q9 }! @
咁勁~平時玩開咩歌多@@

回復 10# ~RaVe~ 的帖子

無乜話咩歌
/ p6 W- q% v# {- R. j' M) G練開下把SOLO =_=

Quail識唔識玩結他?
  Z+ Q- A# R8 ]: r3 G* t) `: x; z一直都好想學~但無門路
4 O; X! W* c# l7 C% P成日係屋企玩xbox 隻guitar hero XD

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2010-2-20 03:33 發表   
$ [7 g) W6 A  ~: f& P' k識少少結他~不過cd就......我d身材唔多得 & T4 Z$ U0 {* l, ?$ X. H
比你地睇下我偶像啦
8 E7 F3 Z. Q# P& G4 X$ D2 k8 Xhttp://www.youtube.com/watch?v=yQS2qIHIJbg&fmt=35
1 F1 Z- S' n) t) q4 h; P好正~好視覺系 我都想cd玩電結他...但無人教 不過小妹識小小混音 到時叫我la

引用:
原帖由 心儀 於 2010-2-22 15:44 發表   : ^9 T  w3 e% w# ]# B
Quail識唔識玩結他?  d& J& U( d7 I& q
一直都好想學~但無門路
& s" Z- x5 J) E- n% D5 v成日係屋企玩xbox 隻guitar hero XD
3 Q6 m5 V4 ^7 S$ h% G5 D! ~初學既可以搵間琴行學住先~等到執返正d手勢就可以自己down d譜黎玩下@@5 A  ?& d1 _' z: s) T
不過visual d歌好鬼難~

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2010-2-22 20:54 發表   3 Q% X$ u, B1 [' r5 @4 @. W! M% @1 D

) V! M! O8 [0 N- _4 R初學既可以搵間琴行學住先~等到執返正d手勢就可以自己down d譜黎玩下@@; c4 M% V4 O# a; {
不過visual d歌好鬼難~
% ?. ~6 J5 F! m$ I
少少難~唔算太難
" X3 x- a/ a6 b7 F& m其實都可以話少少簡單
% j" F8 g* L% v: ]1 U6 j+ b你個偶像果d就真係...
3 i  s( l8 _- b* e" C0 R7 r9 z一個字~勁!
% `" P, J# e3 d  g+ G* E% R; `8 L$ a/ A) e) p0 A. w# w8 X7 K