嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家入黎睇睇丫~^^

大家入黎睇睇丫~^^

聽晚(星期三) 903
2 C3 K1 p; E/ o  o係深夜1-2既陳強你睇我唔到~; X) b/ }6 ?7 m& `, p1 f
有一個鐘意易服既人上去講佢既歷史~8 w6 P  [' m9 i' K' t6 K+ T
miss左的話可以係第日或果日上881903.com免費重溫
( g* |4 `8 W! A4 Z+ P之前已經有個做左變性手術既人(毛毛)都上過去做節目~我facebook都add埋佢 . q7 y1 i" o2 c8 p/ L9 e3 F
有興趣既一齊聽丫~可以網上聽架~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哈哈~~我岩岩都聽到,仲想上黎叫大家聽tim...點知比你快一步! M: y4 Z, p. v" C5 J6 T7 q; N
毛毛果個我都有聽丫~~佢真係好靚~~不過就冇add佢
& s9 ~, @8 b  Z3 T/ G9 M
9 \" \5 f9 l: `+ ^) M! K[ 本帖最後由 cassie 於 2010-2-10 00:36 編輯 ]

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-10 00:35 發表   
7 h; m# F! V; _% v哈哈~~我岩岩都聽到,仲想上黎叫大家聽tim...點知比你快一步
$ T: c5 Y- `; F, k- H, @我已經慢左我原先想po既時間好多 * F) v, N5 W4 ]2 P1 G
我唔記得po就咁出左去

我唔聽收音機架,陳強???是否森美移動

上去聽聽

一定要支持啦!!!

森美移動 冇左好耐啦~~家下陳強自己主持呢個節目,都幾好聽幾正架' V" o: J7 x) z# P
有冇姊妹可以錄到呢!?

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-10 00:42 發表   
, L5 o5 |, I( e8 y9 i- E# O森美移動 冇左好耐啦~~家下陳強自己主持呢個節目,都幾好聽幾正架
1 a4 x) E! `. f  E) n有冇姊妹可以錄到呢!?
( |/ H: ]0 D( w% Y; R5 N  Z6就難d~
% q8 {7 l5 G$ c& O4 R& D5 A搵時間聽啦

係咪即係一陣呀?

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-2-10 00:56 發表   
3 N! V5 G9 _, ^: O8 q) _% z係咪即係一陣呀?
; w+ T" @( z& o/ V  s9 y, p+ v6 U應該唔係

o.o冇聽開收音機的習慣播...

tmr night?

一於聽聽先

大家今晚記得聽丫~~~~推推推~~~

幾多号播ga

新界北 90.7  ~9 n$ D: z1 f2 w* M+ v
沙田馬安山 91.1" \2 f8 _& W: W) M
元朗 91.2+ t) |$ m1 r& L: E8 g' m+ t
荃灣90.9
, \, L2 {5 G/ I/ s6 b0 [, C  v" w8 k4 ~7 t東九龍&香港 90.3&92.1

做啦~~做啦~~快d開收音機啦

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-11 01:00 發表   " C$ {) x4 w" D$ K4 Z. P* X# K
做啦~~做啦~~快d開收音機啦
' U3 C+ l. m7 t( b5 n0 ~
我聽緊啦~
: e9 f/ A2 \3 S* ^3 V/ r- M3 N4 B3 P唔知你地呢~?^^

ONLINE聽好LAG